گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و مکرون درباره آخرین تحولات فلسطین تعداد تلفات رژیم صهیونیستی طی ۲ سال گذشته اعلام شد شهادت ۱۵۰ کودک در غزه بر اثر قحطی و گرسنگی گفت وگوی وزرای خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران، غزه و اوکراین رسانه عبری: موافقت حماس با طرح ترامپ شکستی بزرگ برای اسرائیل است اسرائیل مدعی بازداشت ۲ جاسوس وابسته به ایران شد (۸ مهر ۱۴۰۴) برافراشته شدن پرچم اسرائیل در جنوب سوریه + فیلم اعتراضات مردم ایتالیا در حمایت از غزه ادامه دارد سردار نائینی: جنگ ۸ ساله و ۱۲ روزه، نبردهای نیابتی آمریکا با ایران بود امام جمعه بغداد در مشهد: بر عهدی که با شهید سید حسن نصرالله بسته‌ایم، پایبندیم + فیلم حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن (۸ مهر ۱۴۰۴) خشمگینی رهبران عرب از تغییر طرح ترامپ برای صلح در غزه طرح ترامپ پیشنهاد یک توافق نیست، بلکه یک تهدید است واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد
سرخط خبرها

سی‌ان‌ان: احتمالاً ایران و آمریکا دور بعدی مذاکرات را در اروپا برگزار خواهند کرد

  • کد خبر: ۳۲۶۲۷۸
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
سی‌ان‌ان: احتمالاً ایران و آمریکا دور بعدی مذاکرات را در اروپا برگزار خواهند کرد
شبکه آمریکایی در گمانه‌زنی‌های خود درباره مذاکرات ایران و آمریکا به نقل از منبع آگاه گزارش داد دور بعدی این رایزنی‌ها ممکن است در اروپا برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع آگاه نزدیک به گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم روز شنبه ایران و آمریکا می‌گوید که دور اول این رایزنی‌ها در منزل «بدر البوسعیدی» وزیر امورخارجه عمان در مسقط، پایتخت این کشور برگزار شد.

سرپرستی هیات ایرانی در این مذاکرات را «عباس عراقچی» وزیر امورخارجه و هیات آمریکایی را نیز «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور ایالات متحده در امور غرب آسیا بر عهده داشت و ۲ طرف توافق کردند که به رایزنی‌ها ادامه دهند.

بنابر گزارش شبکه سی‌ان‌ان، منزل وزیر امورخارجه در فاصله ۱۰ کیلومتری از فرودگاه مسقط قرار دارد و به‌عنوان یک محل جذاب برای مقامات ارشد دولتی از غرب و خاورمیانه دیده می‌شود.

این منبع آگاه در ادامه توضیح داد که ورودی بزرگ خانه دارای اتاق‌های پذیرایی در هر طرف است. سمت راست یک اتاق پذیرایی به سبک غربی قرار دارد که ویتکاف و تیمش در طول مذاکرات غیرمستقیم در آنجا مستقر بودند. همچنین در سمت چپ اتاق پذیرایی به سبک شرقی است که عراقچی و تیم ایرانی در آن حضور داشتند.

به گفته این منبع، در مجموع ۱۳ نفر در این مذاکرات شرکت کردند: ۵ آمریکایی، ۵ ایرانی و ۳ عمانی. عمانی‌ها پیام‌هایی را به زبان انگلیسی بین ۲ طرف رد و بدل کردند.

طرفین این گفت‌و‌گو‌ها را «مثبت و سازنده» ارزیابی کردند و قرار است هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.

وزیر امور خارجه ایران پس از پایان گفت‌و‌گو‌ها در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس درباره مذاکرات عمان نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم، سازنده و امیدوارکننده بود. گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد. من دیدگاه‌های ایران را قاطعانه و در عین حال با نگاه رو به جلو تشریح کردم. هر ۲ طرف تصمیم گرفتند که این روند را ظرف چند روز ادامه دهند.

همچنین کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: گفت‌و‌گو‌ها بسیار مثبت و سازنده بود. فرستاده ویژه ویتکاف در گفت‌و‌گو با دکتر عراقچی تاکید کرد که دستوراتی از رئیس جمهور ترامپ دارد تا در صورت امکان، اختلافات ۲ کشور را از طریق گفت‌و‌گو و دیپلماسی حل کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: این موضوعات بسیار پیچیده هستند و ارتباط مستقیم فرستاده ویژه ویتکاف امروز گامی رو به جلو برای دستیابی به یک نتیجه سودمند برای هر ۲ کشور بود. طرفین توافق کردند که شنبه آینده دوباره دیدار کنند.

منبع آگاه علاه‌براین به سی‌ان‌ان گفت: بر اساس بازخوانی منابع کاخ سفید درگیر در مذاکرات، این باور وجود دارد که دولت ترامپ می‌خواهد به سرعت پیش برود و ویتکاف می‌خواهد تصمیمی سیاسی برای روشن کردن یک توافق بدون فرو رفتن در جزئیات بسیار فنی بگیرد که می‌تواند سرعت را کاهش دهد.

به گفته این منبع، نشست آمریکا و ایران که قرار است هفته آینده برگزار شود، احتمالا در اروپا خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->