دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۴ اعلام شد معاون آموزش ابتدایی: هیچ هزینه‌ای نباید از خانواده‌ها دریافت شود سخنگوی قوه‌قضائیه: ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد افزایش ۲۹ درصدی اختلالات خلقی در روز‌های آلوده هشدار به بیماران قلبی | مراقب گرمای شب‌ها باشید رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: امیدواریم در اردیبهشت‌ماه شاهد افزایش حقوق و صدور احکام جدید برای بازنشستگان باشیم آدم ربایی اتباع بیگانه غیرمجاز در مشهد پیش‌بینی بارش برف و باران بهاری در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر طی امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری به همراه متناسب‌سازی صادر می‌شود آغاز سفر‌های کیش برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با خواص بی‌نظیر کرفس آشنا شوید جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول افزایش حقوق به همراه متناسب‌سازی اگر دیسک کمر دارید، این کارها را هرگز انجام ندهید نمک‌های ممنوعه را بشناسید گردوخاک، ۸۲ نفر را در شوش راهی بیمارستان کرد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) مدارس کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ در هوای آلوده چه غذاهایی باید مصرف کنیم؟ آماده‌باش مدیریت بحران خراسان رضوی درپی رگبار باران و طوفان در سطح استان | تاکنون حادثه جدی گزارش نشده است (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) طوفان شدید مشهد ۱۷ حادثه را در پی داشت (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) وقوع ۲۸ حادثه در پی طوفان شدید در سبزوار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف خودرو و موتورسیکلت در گلبهار با ۶ مصدوم (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) حذفیات منابع کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول وقوع طوفان شدید و رگبار باران در سبزوار (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غرق‌شدن کودک ۴ساله در بولوار شاهنامه مشهد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) بازداشت دزدی که  می خواست اموال سرقتی را  به خود مال باخته بفروشد راهکارهایی برای صبوری بیشتر در تعاملات اجتماعی | چطور از غوره حلوا بسازیم؟ هر چه بادا باد! محبت و مودت، ۲ نعمت الهی برای آرامش همسران | دلواپس شادمانی تو هستم جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی خراسان رضوی احضار متهم ضرب و جرح دانش‌آموزان سنندجی به دادسرا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۳ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی قاچاق در بازار تهران (۲۶ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات!

  • کد خبر: ۳۲۶۳۷۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات!
محله سیدی، مخصوصا خیابان‌های قائم (ع)، مهدی و شهید دایی، سال هاست در نقطه کور آنتن دهی تلفن همراه قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دو سال پیش، دوربین‌های «گزارش ۵» به محله سیدی مشهد آمدند. گزارشی با محوریت مشکلات شدید اینترنت و آنتن دهی ضعیف پخش شد. مدیرعامل وقت مخابرات استان در همان گزارش قول داد که تا پایان سال ۱۴۰۱ دکل مخابراتی در این منطقه نصب شود، اما حالا در اوایل سال ۱۴۰۴ هستیم و شهروندان همچنان در انتظار وعده‌ای هستند که به سرانجام نرسیده است.

خیابان‌های قائم، مهدی، شهید دایی زیر بار ضعف ارتباط

محله سیدی، مخصوصا خیابان‌های قائم (ع)، مهدی و شهید دایی، سال هاست در نقطه کور آنتن دهی تلفن همراه قرار دارند. «آنتن فقط یکی دو پله بالا میاد»، این جمله را بسیاری از اهالی این منطقه با حسرت تکرار می‌کنند. گوشی‌ها مدام در جست وجوی سیگنال‌اند، اینترنت لحظه‌ای وصل است و لحظه‌ای بعد قطع. تماس‌های تلفنی ناتمام می‌مانند و پیام‌ها با تأخیر می‌رسند.

آموزش مجازی اینجا شوخی است

خانم موسوی، ساکن خیابان شهید دایی، مادر دو دانش آموز دبستانی است. با گلایه می‌گوید: سال کرونا، بچه هایم کلاس آنلاین داشتند، ولی ما نمی‌توانستیم درست وصل بشویم. یا صدا قطع می‌شد یا تصویر نمی‌آمد. خودم باید با گوشی می‌رفتم طبقه بالا، کنار پنجره می‌ایستادم تا شاید آنتن بگیرد. آن زمان که پیگیری کردیم گفتند تعداد دکل‌های منطقه کم است. گفتند قرار است افزوده شود. با این حال و با گذشت بیش از دوسال هیچ فرقی نکرده است.

آقای رحمانی، مغازه دار در خیابان مهدی هم مشکل را این طور شرح می‌دهد: مشتری می‌آید کارت می‌کشد، بعضی وقت‌ها باید دو سه بار امتحان کنیم. برقراری دستگاه پز اینترنت بگیر نگیر دارد. شهروند دیگری که ساکن قائم ۴۴ است از وضعیت مخابرات و آنتن دهی تلفن‌ها این طور گلایه می‌کند: شغل من در حوزه کسب و کار‌های مجازی است. به دلیل کسب و کاری که دارم باید به صورت مجازی در جلسات شرکت کنم. اما اوضاع اینترنت و تلفن به نحوی است که فقط در یک گوشه از ساختمان و با سخت‌ترین شرایط امکان برقراری تماس وجود دارد.

دکل‌هایی که نیامدند، زیرساخت‌هایی که هنوز وعده‌اند

در سال ۱۴۰۱، مدیرعامل مخابرات استان اعلام کرده بود که وضعیت آنتن دهی محله سیدی بررسی می‌شود و اگر نیاز باشد دکل ارتباطی در محله سیدی نصب می‌شود تا مشکل آنتن دهی به طور کامل برطرف شود.

یکی از ساکنان قدیمی محله می‌گوید: هر سال یک مسئول قول جدیدی می‌دهد، اما از وعده تا عمل خیلی فاصله ا ست. حق مردم است، ارتباط پایدار، اینترنت پرسرعتدر دنیای امروز، اینترنت نه یک امکان لوکس، بلکه یک نیاز پایه است. آموزش مجازی، خدمات بانکی، کسب وکار‌های کوچک و بزرگ، همه به اینترنت وابسته‌اند. یک جوان دانشجو در خیابان قائم می‌گوید: درس هایم آنلاین شده است، اما من حتی نمی‌توانم یک ویدئوی ساده داخل آپارات ببینم. وقتی به پشتبانی زنگ می‌زنم می‌گویند منطقه شما تحت پوشش ضعیف آنتن است!

رسیدگی فوری، نه وعده دیگر

ساکنان محله سیدی خسته‌اند. خسته از آنتن‌های نیمه جان، از اینترنتی که فقط اسمش «پرسرعت» است و از وعده‌هایی که هر سال تکرار می‌شوند، ولی هیچ گاه به عمل نمی‌رسند. آن‌ها خواستار اقدام فوری‌اند؛ نه جلسه، نه وعده، نه بررسی دوباره.

اما برای بررسی بیشتر این معضل، موضوع را با رئیس روابط عمومی شرکت مخابرات استان در میان گذاشتیم. مجیدرضا محمودی ثانی در این باره فقط به این پاسخ بسنده می‌کند و می‌گوید: در سال گذشته دو سایت جدید در محدوده خیابان شهید دایی و خیابان مهدی نصب و راه اندازی شده است و بر اساس نتایج و اندازه گیری‌های محیطی انجام شده، پوشش همراه اول و سرعت اینترنت آن مناسب است. او تأکید دارد که چنانچه مشترک یا مشترکان خاصی در محدوده ذکر شده دچار مشکل هستند، شماره تماس و آدرس دقیق مشترک اعلام شود تا بررسی فنی صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->