خروج ۸۱۰ هزار تبعه غیرمجاز از مرز دوغارون طی ۴ ماهه ابتدای سال | افزایش ۳۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در مرز تایباد پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | باران‌های رگباری و هوای ابری در ۱۶ استان بین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و کشوری تبعیض قائل نشوید | سفر‌های زیارتی سیاحتی تأمین اجتماعی هم فعلا به کما رفته است اعتبار ۱۰ میلیون تومانی برای خرید آنلاین بازنشستگان کشوری وضعیت هشدارآمیز تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی و آمار نگران‌کننده تلفات در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ | مشهد در صدر نقاط حادثه خیز استان است ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت
سرخط خبرها

گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات!

  • کد خبر: ۳۲۶۳۷۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
گلایه های ساکنان محله سیدی مشهد برای آنتن دهی خطوط مخابراتی | دردسرهای خاموشی ارتباطات!
محله سیدی، مخصوصا خیابان‌های قائم (ع)، مهدی و شهید دایی، سال هاست در نقطه کور آنتن دهی تلفن همراه قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دو سال پیش، دوربین‌های «گزارش ۵» به محله سیدی مشهد آمدند. گزارشی با محوریت مشکلات شدید اینترنت و آنتن دهی ضعیف پخش شد. مدیرعامل وقت مخابرات استان در همان گزارش قول داد که تا پایان سال ۱۴۰۱ دکل مخابراتی در این منطقه نصب شود، اما حالا در اوایل سال ۱۴۰۴ هستیم و شهروندان همچنان در انتظار وعده‌ای هستند که به سرانجام نرسیده است.

خیابان‌های قائم، مهدی، شهید دایی زیر بار ضعف ارتباط

محله سیدی، مخصوصا خیابان‌های قائم (ع)، مهدی و شهید دایی، سال هاست در نقطه کور آنتن دهی تلفن همراه قرار دارند. «آنتن فقط یکی دو پله بالا میاد»، این جمله را بسیاری از اهالی این منطقه با حسرت تکرار می‌کنند. گوشی‌ها مدام در جست وجوی سیگنال‌اند، اینترنت لحظه‌ای وصل است و لحظه‌ای بعد قطع. تماس‌های تلفنی ناتمام می‌مانند و پیام‌ها با تأخیر می‌رسند.

آموزش مجازی اینجا شوخی است

خانم موسوی، ساکن خیابان شهید دایی، مادر دو دانش آموز دبستانی است. با گلایه می‌گوید: سال کرونا، بچه هایم کلاس آنلاین داشتند، ولی ما نمی‌توانستیم درست وصل بشویم. یا صدا قطع می‌شد یا تصویر نمی‌آمد. خودم باید با گوشی می‌رفتم طبقه بالا، کنار پنجره می‌ایستادم تا شاید آنتن بگیرد. آن زمان که پیگیری کردیم گفتند تعداد دکل‌های منطقه کم است. گفتند قرار است افزوده شود. با این حال و با گذشت بیش از دوسال هیچ فرقی نکرده است.

آقای رحمانی، مغازه دار در خیابان مهدی هم مشکل را این طور شرح می‌دهد: مشتری می‌آید کارت می‌کشد، بعضی وقت‌ها باید دو سه بار امتحان کنیم. برقراری دستگاه پز اینترنت بگیر نگیر دارد. شهروند دیگری که ساکن قائم ۴۴ است از وضعیت مخابرات و آنتن دهی تلفن‌ها این طور گلایه می‌کند: شغل من در حوزه کسب و کار‌های مجازی است. به دلیل کسب و کاری که دارم باید به صورت مجازی در جلسات شرکت کنم. اما اوضاع اینترنت و تلفن به نحوی است که فقط در یک گوشه از ساختمان و با سخت‌ترین شرایط امکان برقراری تماس وجود دارد.

دکل‌هایی که نیامدند، زیرساخت‌هایی که هنوز وعده‌اند

در سال ۱۴۰۱، مدیرعامل مخابرات استان اعلام کرده بود که وضعیت آنتن دهی محله سیدی بررسی می‌شود و اگر نیاز باشد دکل ارتباطی در محله سیدی نصب می‌شود تا مشکل آنتن دهی به طور کامل برطرف شود.

یکی از ساکنان قدیمی محله می‌گوید: هر سال یک مسئول قول جدیدی می‌دهد، اما از وعده تا عمل خیلی فاصله ا ست. حق مردم است، ارتباط پایدار، اینترنت پرسرعتدر دنیای امروز، اینترنت نه یک امکان لوکس، بلکه یک نیاز پایه است. آموزش مجازی، خدمات بانکی، کسب وکار‌های کوچک و بزرگ، همه به اینترنت وابسته‌اند. یک جوان دانشجو در خیابان قائم می‌گوید: درس هایم آنلاین شده است، اما من حتی نمی‌توانم یک ویدئوی ساده داخل آپارات ببینم. وقتی به پشتبانی زنگ می‌زنم می‌گویند منطقه شما تحت پوشش ضعیف آنتن است!

رسیدگی فوری، نه وعده دیگر

ساکنان محله سیدی خسته‌اند. خسته از آنتن‌های نیمه جان، از اینترنتی که فقط اسمش «پرسرعت» است و از وعده‌هایی که هر سال تکرار می‌شوند، ولی هیچ گاه به عمل نمی‌رسند. آن‌ها خواستار اقدام فوری‌اند؛ نه جلسه، نه وعده، نه بررسی دوباره.

اما برای بررسی بیشتر این معضل، موضوع را با رئیس روابط عمومی شرکت مخابرات استان در میان گذاشتیم. مجیدرضا محمودی ثانی در این باره فقط به این پاسخ بسنده می‌کند و می‌گوید: در سال گذشته دو سایت جدید در محدوده خیابان شهید دایی و خیابان مهدی نصب و راه اندازی شده است و بر اساس نتایج و اندازه گیری‌های محیطی انجام شده، پوشش همراه اول و سرعت اینترنت آن مناسب است. او تأکید دارد که چنانچه مشترک یا مشترکان خاصی در محدوده ذکر شده دچار مشکل هستند، شماره تماس و آدرس دقیق مشترک اعلام شود تا بررسی فنی صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->