ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا
سرخط خبرها

قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند

  • کد خبر: ۳۲۶۴۱۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مکلف هستیم به هفت یا هشت قلم کالای اساسی که در سلامت خانواده مؤثر است، ارز ترجیحی بدهیم؛ این اقلام بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص نحوه اجرای کالابرگ الکترونیک و موضوعات مرتبط با صندوق‌های بازنشستگی عنوان کرد: در سطح بالایی از سیاست گذاری هستیم و دولت نیز به وظایف خود عمل میکند. حدود ۳۸۰ همت تاکنون به تامین اجتماعی کمک کرده‌ایم. موضوعات صندوق بازنشستگی کی قرار است حل شود؟

وی ادامه داد: آیا کشور و صندوق‌ها و اقتصاد کشور اینگونه قابل کنترل است؟ مطمئن هستم با این نگاه و روش مجلس و دولت به جایی نمی‌رسند. باید با منطق و دقیق حرکت کنیم. در شعار وفاق، سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب و برنامه هفتم توسعه مبنای وفاق مجلس و دولت است. مجلس در عین نظارت از دولت حمایت کند و مچ گیری نکند، بلکه دست‌گیری کند. مردم را در عرصه‌های مختلف باید دخیل کنیم. در سال سرمایه‌گذاری برای تولید سرمایه‌های خرد پراکنده بسیار موثر هستند.

قالیباف تاکید کرد: مجلس و دولت قانونی برای حق بیمه‌ها تصویب کرده‌اند و دولت نباید در پرداخت قانونی خود به بیمه‌ها کوتاهی کند. از فروردین باید تموم دیون بیمه‌ها از سوی دولت پرداخت شود. نباید اضطرار درست کنیم. مردم و بیماران در داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها اذیت می‌شوند. در این پنج سال طلب‌های حسابرسی شده صندوق‌های بازنشستگی باید پرداخت شود. کمیسیون اجتماعی این موارد را از دولت مطالبه کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در مورد صندوق‌های تامین اجتماعی باید تکلیف بنگاه‌ها را نیز مشخص کنیم و حتی جرم انگاری و انفصال از خدمت برای کسانی که خلاف قانون عمل می‌کنند، در نظر گرفته شده است. اگر بنگاه‌ها قابل واگذاری نیستند، باید بخش خصوصی مدیریت آن را در دست بگیرد.

وی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه با کمک دولت سیزدهم و شهید رئیسی به شکل میدانی نوشته شده است، گفت: نباید اجرای برنامه هفتم را عقب بیندازیم. در برنامه هفتم صندوق‌ها را از بنگاه داری باید خارج کنیم. اشتغال، بازنشستگی و معیشت سه بخش مهم در حوزه رفاه است. توجه به افزایش قدرت خرید خانوار نیز حائز اهمیت است. کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند. رسیدن به تورم تک رقمی زمان خواهد برد. داده‌های دقیقی داریم، اما به دلیل عدم هماهنگی سامانه به روزی در کالابرگ و یارانه نداریم. چرا وقتی یک پراید جا به جا می‌شود، دهک خانوار‌ها تغییر می‌کند؟

وی ادامه داد: به جای ابتدای زنجیره به انتهای زنجیره ارز ترجیحی باید بدهیم. مکلف هستیم هفت یا هشت قلم اساسی که در سلامت خانواده موثر است را به آنان بدهیم. این اقلام بیش از میزان افرایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند. منظورمان از کالابرگ در مجلس، توزیع کالا میان مردم نبود. در قانون نیز چنین چیزی نیست. آقای پزشکیان نیز این مورد را قبول ندارد. در حوزه معیشت مردم در کالا‌های اساسی، ۱۸/۲ میلیون دلار ارز ترجیحی در کشور توزیع کردیم.

قالیباف تاکید کرد: شبکه توزیع کالای ما در سامانه، نیازمند اطلاعات دقیقی است. کالا‌های اساسی در حوزه جوانی جمعیت و مواد خوراکی باید تحت پوشش کالابرگ قرار بگیرند. این موضوع آرامشی را به جامعه می‌دهد. برای اولین در برنامه هفتم، شورای عالی نظارت بر برنامه تعریف شده است. عملکرد یک ساله کمیسیون‌ها و وزارت خانه‌ها در مجلس برای اجرای برنامه هفتم توسعه در شهریورماه امسال بررسی میشود. قصد کمک به دولت را داریم. اگر در موضوع کالابرگ نیاز به جلساتی باشد، حتما برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: در حوزه اشتغال باید قدر مطلق میزان حال حاضر را حفظ کنیم. ناترازی انرژی، سلامت، موضوع معادن و بانک‌ها نیز حتما نیاز به جلساتی دارد. در فروردین ماه معوقات بازنشستگان را پرداخت کرده‌ایم. مجموعه‌های بازنشستگی، موضوعات کارگری و کمیته امداد و ... حتما در اولویت‌های مجلس خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->