روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست

  • کد خبر: ۳۲۵۴۸۰
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷
قالیباف: هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رسیدن به رشد ۹ درصدی در بخش مسکن طبق برنامه هفتم توسعه شدنی است و این مساله مستلزم تحرک جدی در این حوزه است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقرقالیباف در جلسه امروز سه‌شنبه (۱۹ فروردین ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی، پس از قرائت گزارش کمیسیون عمران درباره ارزیابی نتایج اجرا و آسیب شناسی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و نظرات تعدادی از نمایندگان در این باره گفت: در برنامه هفتم توسعه برای بخش مسکن رشد ۹ درصدی پیش بینی شده است. چرا که مسکن به توان داخلی مربوط است و هیچ بهانه‌ای برای نوسنات ارزی و ... برای آن وجود ندارد.

وی افزود: موضوع مسکن، تولیدات آن، مصرف و سایر بخش‌های آن داخلی است و باید توجه کنیم که کار در این بخش به درستی انجام شود. البته شروع اجرای برنامه هفتم توسعه از امسال است و در حوزه معیشت مهم‌ترین موضوع به ویژه برای قشر محروم، موضوع مسکن است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه درآمد قشرهای محروم جامعه صرف هزینه مسکن می‌شود، تصریح کرد: در ماده ۵۰ برنامه هفتم توسعه ظرفیت‌های زیادی در این باره دیده شده است. به خصوص در موضوع زمین که در چند نوبت این موضوع را متذکر شدیم و از کمیسیون عمران می‌خواهیم این بخش را جدی بگیرد.

قالیباف اضافه کرد: خدمت وزیر هم اشاره کردم که این موضوع در اولویت قرار بگیرد. چرا که مجلس قوانینی از جمله قانون جهش تولید مسکن، قانون ساماندهی اجاره‌بها و قانون مالیات بر خانه‌های خالی را برای جلوگیری از احتکار مسکن و عدم گرانی مسکن تصویب کرد ولی این قوانین به درستی اجرا نشده است.

وی گفت: از سوی دیگر قیمت مصالح و هزینه انشعابات، خدمات دولتی و نظام مهندسی و صدور پروانه افزایش یافته است و مهندسان ما به خوبی می‌دانند که ما در بخش خدمات نظام مهندسی از افرادی که می‌سازند، هزینه دریافت می‌کنیم اما خدمات لازم به آنان داده نمی‌شود.

هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حوزه مسکن وابستگی ارزی ندارد، اظهار کرد: در حوزه طلا در ۹ ماه سال شاهد ۱۲۰ درصد سود بودیم و زمانی که این بازارها چنین وضعیتی دارد، سرمایه گذاران وارد حوزه مسکن نمی‌شوند. همچنین بانک‌ها آنطور که باید و شاید به تعهدات خود در بخش مسکن عمل نمی‌کنند.

قالیباف با بیان اینکه هدف از نظارت در اجرای قوانین حوزه مسکن مچ‌گیری نیست بلکه اصلاح روش هاست، افزود: به عنوان نمونه اگر زن و مرد در یک خانواده هر روز به سرکار بروند و تلاش کنند، اما اگر مسکن نداشته باشند همه درآمد آنها صرف اجاره بهاء مسکن می‌شود. این در حالی است که زمین به اندازه کافی در اختیار داریم.

وی یادآور شد: از سوی دیگر می‌توانیم بحران مسکن را در برنامه هفتم حل کنیم و به رشد ۹ درصدی برسیم اما این مساله مستلزم آن است که در این حوزه تحرک جدی داشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حتما در مجلس پیگیری می‌کنیم موضوع اعطای کالابرگ و مسئله مسکن مورد توجه جدی قرار داده شود چرا که در این شرایط تورمی باعث می‌شود فشار بر هفت دهک جامعه کاهش یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->