نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت نشین کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش خبر همیشگی و تکراری: مصدومیت ارونوف! آسانی به‌دنبال فسخ قرارداد زودهنگام با گوانجو | مهاجم استقلال به‌زودی در تهران مخالفت باشگاه پرسپولیس با پوشیدن شماره ۲۴ توسط اوریه
سرخط خبرها

متن و حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی+ویدئو

  • کد خبر: ۳۲۶۴۳۴
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۵
متن و حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی+ویدئو
مراسم تودیع و تکریم مدیرکل ورزش و جوانان استان خراسان‌رضوی و معارفه سرپرست مدیرکلی این اداره برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این مراسم که عصر امروز در محل سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، غنی نظری معاون حقوقی امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان، علیرضا تاج‌فیروز مدیرکل مستعفی اداره‌کل ورزش و جوانان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دخانی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی، روسای هیئت‌های ورزشی، جامعه ورزشکاران، پیشکسوتان و اصحاب رسانه حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم علیرضا تاج‌فیروز با حضور روی صحنه از عملکرد ۲٠ ماهه خود در این مسند دفاع کرد و از همکارانش در اداره‌کل ورزش و جوانان حلالیت طلبید.

در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دخانی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیرکل مستعفی، خاطرنشان کرد که همه باید برای پیشبرد اهداف سرپرست جدید این اداره درجهت اعتلای ورزش استان گام بردارند.

پس از این بود که سیدغنی نظری، معاون حقوقی امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان به جایگاه رفت و سخنانی را برای حاضران ایراد کرد. نظری پس از این، حکم انتصاب محبوبه میرزایی‌راد را به عنوان سرپرست جدید اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی به او اهدا کرد.

از حواشی این مراسم می‌توان به حضور هم‌زمان علیرضا تاج‌فیروز، سیدغنی نظری و جبار قوچان‌نژاد یکی از گزینه‌های اصلی تصدی پست مدیرکل ورزش و جوانان استان اشاره کرد.

همچنین در حاشیه این مراسم یکی از موسپیدان حاضر در سالن که خود را مسئول کانون بازنشستگان اداره‌کل ورزش و جوانان معرفی کرد، به انتقاد از تاج‌فیروز پرداخت که با واکنش کارکنان اداره‌کل که در مجلس حاضر بودند، روبه‌رو شد.

از دیگرحاشیه‌های مراسم می‌توان به اهدای هدیه از سوی کارکنان اداره‌کل ورزش و جوانان به تاج‌فیروز اشاره کرد.

نظری: در وزارت ورزش کسی به رفتن تاج‌فیروز تمایلی نداشت

معاون حقوقی امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان در پایان مراسم تکریم و معارفه مدیرکل به شهرآرانیوز گفت: در این تغییر نیروی داخلی و خارجی به ما فشار نیاورد؛ البته ما در کارگروه‌های تخصصی از همه عزیزان مشورت گرفتیم، اما اینکه بخواهد این تغییرات با فشار بیرونی صورت بگیرد، صحت ندارد.

وی افزود: به هر تقدیر وزارت ورزش باید بابت انتصاب‌ها و عملکرد زیرمجموعه‌اش به مجلس پاسخگو باشد.

سیدغنی نظری در پاسخ به این سوال و دغدغه جامعه ورزش که حالا مدیرکل جدید چه زمانی معرفی می‌شود، اظهار کرد: ما گزینه‌های مدنظر را بررسی می‌کنیم و تلاش خواهیم کرد تا در نهایت به بهترین گزینه برسیم تا ورزش استان را در مسیر موفقیت قرار دهد.

وی در پاسخ به این پرسش که چه زمانی این اتفاق می‌افتد، اذعان کرد: نهایتا تا سه‌چهار ماه آینده مدیرکل معرفی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->