شیوه‌نامه جذب استعداد‌های برتر در پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد جهانگیر: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو
سرخط خبرها

اتهامات تازه انگلیس علیه ایران

  • کد خبر: ۳۲۶۶۴۶
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۸
اتهامات تازه انگلیس علیه ایران
دولت انگلیس امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) یک شبکه مستقر در سوئد و رهبر آن را به‌اتهام آنچه «اقدام علیه اهداف یهودی و اسرائیلی در اروپا با حمایت جمهوری اسلامی ایران» نامید، تحریم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که شبکه موسوم به «فوکس‌ترات» و رهبر آن «راوا مجید» را به‌دلیل نقش داشتن در حملات خشونت‌بار در اروپا «به نمایندگی از سوی جمهوری اسلامی ایران» تحریم کرده است. بر اساس این بیانیه، تحریم‌ها شامل ممنوعیت سفر به انگلیس، مسدودسازی دارایی‌ها و سلب صلاحیت فعالیت مدیریتی در شرکت‌های مرتبط می‌شود.

دیوید لمی، وزیر امور خارجه انگلیس، در بیانیه‌ای با تکرار ادعا‌های بی‌اساس علیه ایران گفت: «رژیم ایران از گروه‌های جنایت‌کار در سراسر جهان برای تهدید مردم استفاده می‌کند. امروز ما شبکه جنایی فوکس‌ترات و رهبر آن را که در اقدامات خشونت‌آمیز علیه اهداف یهودی و اسرائیلی در اروپا نقش داشته‌اند، هدف قرار داده‌ایم. انگلیس چنین تهدید‌هایی را تحمل نخواهد کرد.»

وی ادعا کرد که این تحریم‌ها بخشی از «پاسخ مداوم دولت انگلیس به اقدامات خصمانه ایران در اروپا» است و افزود: «ما پیش‌تر اعلام کردیم که ایران به سطح پیشرفته‌تری از سامانه ثبت‌نفوذ خارجی (FIRS) منتقل می‌شود و تاکنون بیش از ۴۵۰ فرد و نهاد ایرانی به‌دلیل نقض حقوق بشر، برنامه هسته‌ای و اقدامات مخرب بین‌المللی هدف تحریم قرار گرفته‌اند.»

بر اساس بیانیه وزارت خارجه انگلیس، اقدامات جدید علیه ایران ذیل مقررات تحریمی مصوب سال ۲۰۲۳ اتخاذ شده که از دسامبر گذشته اجرایی شده‌اند. همچنین تأکید شده که «راوا مجید» و شبکه تحت رهبری وی از سوی دولت آمریکا نیز در ماه گذشته میلادی تحریم شده‌اند.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر ادعا‌های مطرح‌شده از سوی مقامات انگلیسی درباره تلاش ایران برای تهدید امنیت ملی این کشور را «بی‌اساس و فرافکنانه» دانست و گفت: «این ادعا‌ها نه تنها بی‌مبنا و کذب است، بلکه نوعی فرافکنی آگاهانه از سوی طرفی است که سابقه‌ای طولانی و سیاه در مداخلات خسارت‌بار علیه ملت ایران دارد و هم‌اکنون نیز از هیچ فرصتی برای میزبانی و حمایت از گروه‌های تروریستی ضد ایرانی فروگذار نمی‌کند.»

بقائی با تأکید بر پایبندی ایران به اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل، به دولت انگلیس توصیه کرد به‌جای پافشاری بر سیاست‌های تقابلی و اتهام‌زنی‌های بی‌پایه، به رفتار‌های غیرسازنده خود پایان دهد و از ترویج تروریسم و بی‌ثبات‌سازی منطقه‌ای دست بردارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->