پیش بینی قیمت طلا و سکه در هفته چهارم ماه (۲۰ تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ مالیات و عوارض سیگار| درآمد مالیاتی دولت از سیگار به ۱۴ هزار میلیارد تومان می‌‌رسد؟ گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و گروسی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در ساختمان‌های گروه «دال» در مشهد وزیر نیرو: پدیده ماینینگ غیرمجاز یک دزدی است! | هر ماینر به‌اندازه یک کولرگازی که ۲۴ساعته کار کند، مصرف برق دارد انعقاد تفاهم‌نامه بزرگ‌ترین طرح بهینه‌سازی مصرف گاز کشور در خراسان رضوی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت نفت عملیات حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر را آغاز کرد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) خط و نشان بانک مرکزی برای صادرکنندگان | اعمال محدودیت‌ها در ارائه خدمات بانکی صادرات سیب‌زمینی آزاد شد| قیمت سیب‌زمینی همچنان ۴۰ هزار تومان! صندوق بین‌المللی پول: آمریکا در تحریم نفت ایران ناکام است زیان میلیارد دلاری صنعت فولاد از قطع برق| اعمال ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی محدودیت‌های ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم مطهر رضوی به‌مناسبت میلاد امام‌رضا(ع) ساعت کاری جدید بانک‌های کشور اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ بهره بین‌بانکی کاهش یافت (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت دیگنیتی ۲۵ میلیون تومان کاهش یافت کاهش قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول بیت‌کوین از ۱۰۹ هزار تومان بیشتر می‌شود؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز برداشت گل محمدی از گلستان‌های شهرستان مشهد سه‌شنبه هفته آینده (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) منتظر عرضه اولیه «مهر» باشید + جزئیات ویدئو | بانک آینده زیان‌ده نیست | دارایی‌های بانک درست ارزش‌گذاری نشده است شوینده‌ها در  آستانه موج چهارم گرانی وام خوداشتغالی، از  وعده تا پرداخت قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | صعود مجدد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان جزئیات کارمزد خدمات بانکی اعلام شد | برای خرید با کارت و دریافت وجه نقد از بانک هم باید پول بدهید علت گرانی حبوبات چیست؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاریخ شارژ مجدد کالابرگ الکترونیکی اعلام شد وزیر نفت: صادرات در بالاترین سطح ادامه دارد ریسک خرید طلا در قله تاریخی | خرید طلا در شرایط فعلی منطقی است؟ (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گرمای زودهنگام دلیل اجرای جدول‌های مدیریت مصرف برق است

  • کد خبر: ۳۲۶۸۳۵
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
گرمای زودهنگام دلیل اجرای جدول‌های مدیریت مصرف برق است
به گفته مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد، اکنون محدودیت مصرف برق در بخش خانگی و تجاری اعمال شده است و در صورت نیاز برای بخش صنعت و چاه‌های کشاورزی لحاظ می‌شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

شهرآرانیوز؛ با آغاز فصل‌های گرم سال و در ادامه با رسیدن به تابستان ۱۴۰۴ محدودیت‌های مصرف برق و قطعی برق همانند سال گذشته اعمال می‌شود. به گفته مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد، اکنون محدودیت مصرف برق در بخش خانگی و تجاری اعمال شده است و در صورت نیاز برای بخش صنعت و چاه‌های کشاورزی لحاظ می‌شود.

علیرضا کاشی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با قدردانی از همکاری مردم در سال‌های گذشته، از اجرای طرح مدیریت بار برای مشترکان خانگی و تجاری در شهر مشهد از فروردین ماه افزود: محدودیت‌های تولید برق نیروگاه‌های آبی به دلیل کمبود بارندگی‌ها و دیگر مسائل بود که با همراهی مردم، امیدواریم بتوان جداول مدیریت مصرف را تسهیل و زمان قطعی برق را کاهش داد.

وی تأکید کرد که حداکثر زمان هر قطعی برق، دو ساعت خواهد بود و از مشترکان خانگی و تجاری خواست تا در روز‌های گرم، الگوی مصرف بهینه را رعایت کنند.

مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق مشهد افزود: در فصل تابستان اگر مشترکان بیش از سیصد کیلووات در ماه مصرف کنند، علاوه بر جریمه، در طرح‌های مدیریت بار نیز تأثیرگذار خواهند بود.

نظارت بر مصرف برق ادارات

وی همچنین از اجرای برنامه‌های متعدد برای سازمان‌های دولتی، بانک‌ها و ساختمان‌های اداری خبر داد و افزود: گروه‌های بازرسی به‌زودی برای نظارت بر رعایت مقررات مدیریت مصرف در ادارات مختلف، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و در صورت رعایت‌نکردن، محدودیت بار برای این ادارات اعمال خواهد

شد. کاشی ابراز امیدواری کرد که امسال نیز مانند سال گذشته، مردم با شرکت برق همکاری کنند تا مشکلات کمتری در تأمین برق شهروندان مشهدی وجود داشته باشد. وی در پاسخ به سؤالی در خصوص افزایش مصرف برق با گرم شدن هوا، گفت: با توجه به گرم شدن زودهنگام هوا و محدودیت‌های تولید برق نیروگاه‌های آبی، مجبور به اجرای جداول مدیریت بار شدیم، اما امیدواریم با همکاری مردم، این جداول تعدیل شوند.

اوج مصرف برق در روز‌های گرم سال به حدود ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد

وی با اشاره به وجود یک میلیون و ۸۵۰ هزار مشترک برق در مشهد که ۸۰ درصد آنها خانگی هستند، از تمرکز بر مدیریت مصرف در بخش خانگی خبر داد و گفت: اوج مصرف برق در روز‌های گرم سال به حدود ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد، امیدواریم با همکاری مردم، بتوانیم این میزان را مدیریت کنیم تا نیازی به افزایش قطعی برق نباشد. کاشی با اشاره به پیش‌بینی‌های انجام شده برای مدیریت بار مصرف برق، اظهار کرد: با توجه به اعلام جدول زمان‌بندی قطعی برق دو بار در هفته، اگر همکاری مردم ادامه داشته باشد، قطعا سعی می‌کنیم این قضیه بیشتر اتفاق نیفتد و به همین روال پیش برویم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت مشهد و استان خراسان رضوی گفت: شرایط مشهد و استان خوب است، اما بحث کمک به کل کشور مطرح است. تمامی نیروگاه‌های تولید برق، مختص به منطقه خود نیستند و برق تولیدی خود را به شبکه سراسری تحویل می‌دهند.

کاشی در ادامه افزود: میزان مصرف و مدیریت بار توسط مرکز کنترل کشور اعلام می‌شود و مدیریت بار در مشهد، مشابه سایر شهر‌های کشور در حال انجام است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که نگرانی‌ها درباره افزایش قطعی برق در فصل گرما افزایش یافته است در همین زمینه کاشی ابراز امیدواری کرد که با همکاری مردم و مدیریت صحیح مصرف، از بروز شرایط بحرانی جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->