عملیات ضد صهیونیستی در تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) میانجیگری امارات برای مذاکرات محرمانه رژیم صهیونیستی و سوریه کدام استان‌های کشور پنجشنبه‌ها تعطیل هستند؟ «مودی» سفر اروپایی خود را به تعویق انداخت استاندار خراسان رضوی: مذاکرات اولیه برای حضور رئیس‌جمهور در افتتاح فاز یک خط سه مترو مشهد انجام شده است پزشکیان دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینرهای غیرقانونی را صادر کرد سازمان ملل: اقتصاد افغانستان وابستگی شدیدی به واردات و کمک‌های خارجی دارد تخلیه مناطق مرزی جامو و کشمیر آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دفتر نخست‌وزیری پاکستان خطاب به ارتش: به حملات هند «پاسخی قاطع» دهید درگیری میان هند و پاکستان پای تیم سازمان ملل را به کشمیر باز کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش شدیداللحن ترکیه به جنگ‌افروزی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۳۸ فلسطینی دیگر در پی تجاوز‌های رژیم صهیونیستی | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر رسید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روند انتخاب پاپ جدید در واتیکان آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران با ابراز نگرانی از شرایط پیش‌آمده، هند و پاکستان را به خویشتن‌داری دعوت کرد شهادت ۷ یمنی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب به منزل شهید رئیسی رفت حمله پاکستان به هند ۱۲ کشته برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عمیق‌شدن اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی | مخالفت احزاب حریدی با دولت نتانیاهو پس از فراخوانده‌شدن به سربازی! عظیمی‌راد: برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر برنامه‌ریزی می‌کنند، در‌حالی‌که فقط یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اتباع در حاشیه شهر داریم پاکستان در صورت عقب‌نشینی هند، آماده پایان تنش است (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: اغراض سیاسی برای تغییر نام تاریخی خلیج فارس، نشان‌دهنده نیت خصمانه علیه ایران و مردم آن است نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس: شتاب‌زدگی در شهرسازی موجب حاشیه‌نشینی شده است انصارالله یمن: شگفتی‌های زیادی برای صهیونیست‌ها در پیش است فرانسه، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قالیباف: در توزیع کتاب دچار مشکلاتی هستیم که باید حل شوند تجاوز رژیم صهیونیستی فرودگاه صنعاء را به تعطیلی کشاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار سفرای انگلیس، چین و نروژ در تهران با معاون وزیر خارجه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجلس لایحه معاضدت متقابل در امور کیفری میان ایران و ونزوئلا را تصویب کرد

  • کد خبر: ۳۲۶۹۷۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
مجلس لایحه معاضدت متقابل در امور کیفری میان ایران و ونزوئلا را تصویب کرد
لایحه موافقت‌نامه معاضدت متقابل در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا به تصویب نمایندگان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه امروز چهارشنبه (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه موافقت‌نامه معاضدت متقابل در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا در دستور کار قرار گرفت و کلیات و جزئیات این لایحه به تصویب نمایندگان رسید.

بر اساس ماده‌واحده، این لایحه، مشتمل بر یک مقدمه و ۲۸ ماده تصویب و اجازه مبادله اسناد آن داده می‌شود.

تبصره- رعایت اصول هفتاد و هفتم (۷۷)، یکصد و بیست و پنجم (۱۲۵) و یکصد و سی و نهم (۱۳۹) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، در اجرای این قانون یا اصلاح آن، الزامی است.

پیش از رأی گیری سلمان اسحاقی در مخالفت با این لایحه گفت: این لایحه از سمت قوه قضائیه و قوه مجریه به مجلس آمده است. اما ایرادی که به این لوایح وارد است، اینکه هیچ گزارشی درباره چنین لوایحی به مجلس درباره اقداماتی که انجام می‌شود، داده نشده است.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر واقعا چنین لوایحی در نظر دولت است، باید استرداد محکومان و مجرمان اقتصادی در کشور‌هایی نظیر کانادا پیگیری شود. به عبارتی افکار عمومی منتظر جرم انگاری درباره افرادی هستند که سبب التهاب در کشور و فساد اقتصادی شدند و باید استرداد مجرمان که به کشور‌ها دیگر می‌روند، پیگیری شود.

رمضان رحیمی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در موافقت با این لایحه، بیان کرد: چنین لوایحی سبب گشایش بین ایران با کشور‌های دیگر می‌شود تا مجرمانی که به این کشور‌ها رفتند، استرداد شوند.

محمدرضا احمدی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی دیگر مخالف این لایحه در سخنانی، گفت: قطعا برای انجام معاضدت حقوقی بین ایران با سایر کشور‌ها موافق هستیم. اما این لایحه ازجمله در ماده (۴) نیاز به اصلاحاتی دارد. همچنین باید در همه معاضدت‌های حقوقی و موافقتنامه‌ها زبان مورد نظر در آن مشخص شود.

جعفر قادری به عنوان موافق این لایحه، اظهار کرد: توافقات زیادی بین ایران با ونزوئلا وجود دارد و باید این موضوع در حوزه‌های دیگر ارتقاء داده شود. از جمله در حوزه مسکن، صنعت و سایر مسائل، ارتباط با ونزوئلا وجود دارد و با توجه به همسایگی ونزوئلا با آمریکا، افزایش این موافقتنامه‌ها ضروری است.

همچنین عسکر جلالیان به عنوان نماینده دولت در این باره، توضیح داد: جمهوری اسلامی ایران با ونزوئلا روابط خوبی دارد و توسعه این روابط به منافع ایران کمک خواهد کرد و تاکنون با سایر کشور‌ها ۳۱ معاضدت حقوقی انجام شده است.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری افزود: این معاضدت‌های حقوقی برای امروز نیست و در گذشته تدوین شده و امروز در دستور صحن مجلس قرار گرفته است. البته این موارد فقط مربوط به کشور ونزئولا نیست بلکه با سایر کشور‌ها از جمله برخی از کشور‌های اروپایی و آمریکای لاتین چنین موافقتنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد.

سید کریم معصومی خسروآبادی به عنوان نماینده کمیسیون حقوقی و قضایی در این باره، گفت: به دلیل متناسبات بین المللی که با این کشور‌ها داریم، لازم است چنین موافقتنامه‌هایی به تصویب برسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->