اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره مدعی ترور محمد السنوار شد عراقچی به مصر و لبنان سفر می‌کند قاضی فدرال آمریکا مانع اقدامات مهاجرتی ترامپ شد
سرخط خبرها

سوگند به پرچم زیبای وطن

  • کد خبر: ۳۲۷۲۰۹
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
سوگند به پرچم زیبای وطن
سوگند سربازی ماست که لحظه‌ای پشت به دشمن نکنیم حتی آن زمان که لباس سربازی ما، این خلعت افتخار، خدمت و شهادت به خونمان گلگون شود.

خطاب به همرزمان عزیزم و به خصوص شما مردم گرامی مشهد، مجاوران مهمان‌نواز امام رئوف (ع)، فرارسیدن روز ارتش را تبریک می‌گویم. سوگند سربازی ماست که لحظه‌ای پشت به دشمن نکنیم حتی آن زمان که لباس سربازی ما، این خلعت افتخار، خدمت و شهادت به خونمان گلگون شود. باشد که توطئه و خباثت دشمنِ دون از این مُلک پرگهر دور بماند. انشاءالله.

۴۸ سال پیش و دقیقاً در روز ۲۸ فروردین، به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی یکی از ارکان قدرت نظام مقدس اسلامی تجدیدحیات یافت؛ آن زمان که ضدانقلاب در توطئه‌ای دقیق و خباثت‌آمیز به مبانی قدرت ارتش تاختند و با وجود اینکه توانستند نخستین سپهبد اخلاص یعنی شهید قرنی را نیز از مسیر تحقق نقشه شوم خود کنار بزنند، اما آن زمان بود که فرمان بزرگمرد تاریخ ایران اسلامی یعنی حضرت امام خمینی (ره)، هرآنچه را که رشته بودند، پنبه کرد و سرآغاز مجاهدت‌ها و پایمردی‌هایی شد که از آن روز تاکنون در مسیر صیانت از آرمان‌های انقلاب اسلامی به میدان‌داری قهرمانانه ارتش در جریان بوده است.

از ۲۹ فروردین ۱۳۵۸ تاکنون، ارتش فداکار جمهوری اسلامی ایران زیربنای تحقق دستاورد‌های بسیار در حوزه‌های مختلف بوده است و ستارگان درخشانی در این کهکشان پر از افتخار، مسیر را برای ما روشن کرده‌اند. از بزرگمرد مبارزه برای حفظ ارتش یعنی سپهبد قرنی گرفته تا اسطوره اخلاص و جهاد یعنی شهید صیاد شیرازی و همه قهرمانان گمنام و نام‌آوری که تا به امروز در مسیر خدمت ارتش به اسلام، قرآن، انقلاب و ملت نقش داشته‌اند.

اگرچه جراحت‌های بسیار بر تن و روح مدافعان دین و وطن نشسته و اگرچه خون‌های پاک بسیار بر زمین ریخته، اما بجاست یاد شهدا، جانبازان، آزادگان، پیشکسوتان و خانواده‌های معظم شهدا را گرامی بداریم که به برکت مجاهدت و البته صبر آنها، امروزه پرچم زیبای کشورمان در اهتزاز است.

امروز به‌جرئت می‌توان گفت که بخش قابل‌توجهی از توانمندی‌های قهرمانانه دفاعی که آمریکای جنایتکار و رژیم منحوس صهیونی را در انجام توطئه‌ها خود ناکام و مفتضح کرده، به برکت دانش، تخصص و مهم‌تر از همه اراده انقلابی جوانانی است با اجرای صد‌ها رزمایش، تولید حجم بی‌شمار پهپادها، موشک‌ها، ماهواره‌ها، ناوشکن‌ها، تانک‌ها، سامانه‌های پدافندی و پایگاه‌های یک پیدا و هزار پنهان زیرزمینی، مرز‌های بازدارندگی را تا پشت سرزمین‌های اشغالی جلو ببرند.

تاریخ گواهی می‌دهد که در سالیان متمادی پس از انقلاب اسلامی، ارتش همواره در خط مقدم بوده است؛ چه در دفاع از خاک پاک میهن اسلامی و چه حتی طرح‌های امدادی در بلایای طبیعی و طرح‌های مردم‌یاری.

خطاب به همه همرزمان عزیزم در رده‌های مختلف ارتش قهرمان جمهوری اسلامی ایران و به خصوص شما مردم عزیز مشهد، مجاوران مهمان‌نواز امام رئوف (ع)، فرارسیدن روز‌های منتسب به ارتش و سالروز صدور فرمان تاریخی امام عظیم‌الشأن (ره) را تبریک عرض می‌کنم. سوگندی که با خون خود امضا کرده‌ایم، صیانت از ایمان، امید، عزت و امنیت ملت بزرگ ایران است و هرگز از آن دست برنخواهیم داشت.

جنگ‌افروزان از ابتدا تا انتهای تاریخ منفورند و ما نیز از جنگ‌افروزی بیزار، اما اگر پای دفاع از منافع ملی، هویت انقلاب اسلامی و صلابت مردم درپیش باشد، لحظه‌ای پشت به بدخواه وطن نخواهیم کرد مگر آن‌که لباس سربازی ما، این خلعت افتخار، خدمت و شهادت به خون‌هایمان گلگون شود. تا پایان تاریخ، هرگونه تعدی، توطئه و خباثت دشمن دون از این مُلک پرگهر دور باشد. انشاءالله.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->