تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران قیمت امروز دینار عراق به افغانی (پنجشنبه، ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) سفارت ایران در کابل شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای زائران افغانستانی اربعین را برداشت مهاجران افغانستانی دارای برگه سرشماری می‌توانند برای پیاده‌روی اربعین به عراق بروند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم فیلم | تب والیبال در ولایت میدان وردک افغانستان شرایط ثبت نام دانش آموزان اتباع در مدارس تهران اعلام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز افغانی به دینار عراق (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مشکلات زائران افغانستانی اربعین برای سفر به ایران و رسیدن به عراق استقبال طالبان از راه‌اندازی دفتر «توسعه پایدار» سازمان ملل در آسیای مرکزی آمریکا اجازه سفر امیرخان متقی به اسلام‌آباد را نداد قیمت امروز افغانی افغانستان (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) بقائی: تصمیم‌گیری درباره به رسمیت شناختن طالبان براساس «منافع ملی» خواهد بود نماینده مردم مشهد در مجلس: تعارض منافع سبب عدم رسیدگی به موضوع اتباع شده است طالبان قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای تامین برق با یک شرکت خصوصی منعقد کرد ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن افغانستان در هفته گذشته جابه‌جا شده است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: دشمن در تلاش برای ایجاد تصویر منفی بین ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها است گوترش با اشاره به بحران انسانی در افغانستان خواستار اقدام فوری جامعه جهانی شد برنامه جهانی غذا: برای کمک به نیازمندان افغانستان ۵۳۹ میلیون دلار نیاز است
سرخط خبرها

رتبه نخست طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی در ایران به سرمایه‌گذاران افغانستانی رسید

  • کد خبر: ۳۲۷۶۲۴
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
رتبه نخست طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی در ایران به سرمایه‌گذاران افغانستانی رسید
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: به طور کلی سرمایه گذاران کشور افغانستان رتبه نخست را از نظر تعداد طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی به میزان ۶۵ درصد، به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حامد حسینی افزود: در سال ۱۴۰۳ با توجه به هدف گذاری انجام شده برای تسهیل سرمایه‌گذاری در استان گام‌های مهمی برداشته شد که از آن جمله می‌توان به اقدامات مهمی همچون احصای اولویت‌های سرمایه‌گذاری استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی و هدایت جریان سرمایه‌گذاری به سمت اولویت‌ها، تداوم اقدامات تشویقی و حمایتی، دعوت از سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری و حمایت از واحد‌های اقتصادی استان اشاره کرد.

وی با اشاره به آخرین آمار سرمایه‌گذاری خارجی در استان طی سال ۱۴۰۳ افزود: در سال گذشته بیش از ۳۴۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی برای استان مصوب شد که از این میزان حدود ۲۷۳ میلیون دلار سرمایه خارجی در استان جلب شد و بر اساس مستندات ارائه شده از سوی سرمایه‌گذاران بیش از ۲۴ میلیون دلار سرمایه وارد و به عنوان سرمایه جذب و در دفاتر سازمان سرمایه‌گذاری ثبت گردیده است.

حسینی ادامه داد: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی جلب شده در طول سال گذشته مربوط به ۵۶ طرح است، اما ۱۲ طرح دیگر به مبلغ حدود ۷۰ میلیون دلار به هیات سرمایه‌گذاری ارسال شده و در انتظار تایید است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی درباره جزئیات طرح‌های سرمایه‌گذاری استان اظهار کرد: میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته از نظر مبلغ در بخش صنعت و معدن استان به میزان ۲۲۲ میلیون دلار و با ۲۹ طرح بوده است که بیشترین تعداد طرح را به خود اختصاص داده و کمترین میزان سرمایه‌گذاری نیز در بخش ساختمان با ۲ طرح مصوب به میزان ۲ و نیم میلیون دلار بوده است.

حسینی با اشاره به تنوع تابعیت سرمایه گذاران خارجی در سال ۱۴۰۳ افزود: به طور کلی سرمایه گذاران کشور افغانستان رتبه نخست را از نظر تعداد طرح‌های سرمایه‌گذاری خارجی به میزان ۶۵ درصد، به خود اختصاص داده‌اند.

وی ادامه داد: از لحاظ حجم سرمایه‌گذاری، سرمایه‌گذاران کشور عمان بیشترین مبلغ سرمایه‌گذاری با ۴۰ درصد را در استان انجام دادند.

منبع: خبرگزاری موج

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->