«دارالعلم»؛ مدرسه‌ای در مسیر مرجعیت علمی و افق تمدن نوین اسلامی ورود موکب‌داران اربعین به فاز عملیاتی و آغاز انتقال تجهیزات آغاز بخش سوم جشنواره قرآنی «نورالمبین» در شهرداری مشهد اعلام برنامه‌های قرآنی حرم مطهر امام رضا(ع)در دهه سوم ماه محرم ۱۴۰۴ صدور ۳۶۸ هزار گذرنامه زیارتی از ابتدای محرم ۱۴۰۴ تاکنون ۴۰ بیمار بدحال حج تمتع با مراقبت‌های ویژه به کشور بازگشتند (۲۸ تیر ۱۴۰۴) دغدغه‌مند ایران قوی و مقتدر | درباره شهید منصور عسگری، دانشمند هسته‌ای راه اندازی بنیاد علمی شهید طهرانچی تغییر در اعلام نتیجه و فرآیند پذیرش طلاب در سال تحصیلی ۱۴۰۵ – ۱۴۰۴ بیش از ۱۵۰ دفتر خدمات زیارتی در مشهد آماده ثبت‌نام زائران اربعین ۱۴۰۴ هستند | رفع اختلالات احتمالی سامانه سماح زمان انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر اعلام شد وام دانشجویی برای سفر اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ باید رویکرد معنوی اربعین را با توسعه عدالت‌محور در مناطق کم‌برخوردار گره زد ماجرای سفر مداح معروف به ترکیه چه بود؟ مرمت پنجره‌فولاد رواق دارالولایه حرم امام‌رضا(ع) معامله پرسود شهدا با خدا چگونه حق را تشخیص دهیم؟ | بررسی راه‌های تشخیص حق و باطل در قرآن توصیه‌های سازمان اورژانس کشور به زائران اربعین + فیلم اطلاعات تکمیلی جهت ثبت‌نام پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ + جزئیات تعهدات بیمه‌ای زائران
سرخط خبرها

بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است

  • کد خبر: ۳۲۷۷۰۷
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اینکه وقف یکی از سرمایه‌های اجتماعی بزرگ ایران است، افزود: بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کشور به ثبت رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین عادل در نشست خبری با موضوع «وقف پول»، ضمن تبیین اهمیت تاریخی و دینی وقف، اعلام کرد که این سنت الهی اکنون با سازوکار‌های جدید در دسترس عموم مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه وقف پیش از اسلام نیز در جوامع مختلف رواج داشته و همواره با نوع‌دوستی همراه بوده، گفت: اسلام این سنت را تأیید و ساختارمند کرد و هم‌اکنون با بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه ثبت‌شده در کشور، وقف یکی از سرمایه‌های اجتماعی بزرگ ایران است.

عادل افزود: به طور میانگینکه عمدتاً شامل املاک کوچک است. با توجه به شرایط اقتصادی امروز، بسیاری از مردم مایلند در کار خیر مشارکت داشته باشند، اما دارایی بزرگی ندارند. وقف پول این امکان را فراهم کرده است.

سخنگوی سازمان اوقاف خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ با استفتایی از رهبر معظم انقلاب، موضوع امکان وقف پول مطرح شد و ایشان در پاسخ فرمودند: «بقاء مالیت پول می‌تواند دلیلی بر صحت وقف آن باشد و انحصار وقف در ملک قابل اثبات نیست». بر این اساس، سازمان اوقاف با انجام اقدامات حقوقی و طراحی سازوکار‌های مشخص، وقف پول را در قالب ۲۰ موضوع اصلی کلید زد. این موضوعات شامل ورزش، پژوهش، بلایای طبیعی، دانش‌بنیان، نخبگان، محیط زیست، آزادی زندانیان، کمک به نیازمندان، جبهه مقاومت، ازدواج، دارو و درمان و... می‌شود.

وی از جمع‌آوری بیش از ۲۷ میلیارد تومان کمک مردمی در ایام ماه رمضان در سه حوزه قرآن، جبهه مقاومت و دانش‌بنیان خبر داد و افزود: یکی از برنامه‌های آتی سازمان، سرمایه‌گذاری با پول‌های وقفی و بهره‌گیری از سود حاصل برای اجرای نیات واقفان است. در این مسیر، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت الاسلام عادل در پایان از توسعه بستر‌های پرداخت دیجیتال برای وقف پول از طریق سامانه‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی خبر داد و گفت: اطلاع‌رسانی عمومی در این زمینه در سال جدید تقویت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->