گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟
سرخط خبرها

بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است

  • کد خبر: ۳۲۷۷۰۷
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کل کشور به ثبت رسیده است
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اینکه وقف یکی از سرمایه‌های اجتماعی بزرگ ایران است، افزود: بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کشور به ثبت رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین عادل در نشست خبری با موضوع «وقف پول»، ضمن تبیین اهمیت تاریخی و دینی وقف، اعلام کرد که این سنت الهی اکنون با سازوکار‌های جدید در دسترس عموم مردم قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه وقف پیش از اسلام نیز در جوامع مختلف رواج داشته و همواره با نوع‌دوستی همراه بوده، گفت: اسلام این سنت را تأیید و ساختارمند کرد و هم‌اکنون با بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه ثبت‌شده در کشور، وقف یکی از سرمایه‌های اجتماعی بزرگ ایران است.

عادل افزود: به طور میانگینکه عمدتاً شامل املاک کوچک است. با توجه به شرایط اقتصادی امروز، بسیاری از مردم مایلند در کار خیر مشارکت داشته باشند، اما دارایی بزرگی ندارند. وقف پول این امکان را فراهم کرده است.

سخنگوی سازمان اوقاف خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ با استفتایی از رهبر معظم انقلاب، موضوع امکان وقف پول مطرح شد و ایشان در پاسخ فرمودند: «بقاء مالیت پول می‌تواند دلیلی بر صحت وقف آن باشد و انحصار وقف در ملک قابل اثبات نیست». بر این اساس، سازمان اوقاف با انجام اقدامات حقوقی و طراحی سازوکار‌های مشخص، وقف پول را در قالب ۲۰ موضوع اصلی کلید زد. این موضوعات شامل ورزش، پژوهش، بلایای طبیعی، دانش‌بنیان، نخبگان، محیط زیست، آزادی زندانیان، کمک به نیازمندان، جبهه مقاومت، ازدواج، دارو و درمان و... می‌شود.

وی از جمع‌آوری بیش از ۲۷ میلیارد تومان کمک مردمی در ایام ماه رمضان در سه حوزه قرآن، جبهه مقاومت و دانش‌بنیان خبر داد و افزود: یکی از برنامه‌های آتی سازمان، سرمایه‌گذاری با پول‌های وقفی و بهره‌گیری از سود حاصل برای اجرای نیات واقفان است. در این مسیر، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت الاسلام عادل در پایان از توسعه بستر‌های پرداخت دیجیتال برای وقف پول از طریق سامانه‌ها و اپلیکیشن‌های بانکی خبر داد و گفت: اطلاع‌رسانی عمومی در این زمینه در سال جدید تقویت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->