ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۷۷۴۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره مذاکرات دور دوم و برنامه‌ریزی‌ها برای آغاز دور سوم مذاکرات به ارائه توضیحاتی پرداخت.

اسماعیل بقایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در پاسخ به پرسشی راجع به پررنگ‌ترشدن نقش‌آفرینی رسانه‌های داخلی و خارجی حاضر در محل مذاکرات غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در رم، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران یک قدرت اثرگذار و کلیدی در منطقه است. موضوع هسته‌ای ایران نیز یک بحث مهم سیاسی و رسانه‌ای است.

وی افزود: در واقع از سال ۱۹۸۴، رژیم صهیونیستی در راستای سیاست ایران‌هراسی و انحراف توجهات از رفتار‌های قانون‌شکنانه و توسعه‌طلبانه این رژیم، موضوع هسته‌ای ایران را به‌عنوان تهدید تبلیغ کرده و با همراهی آمریکا و کشور‌های غربی یک بحران غیرضرور و تصنعی در این رابطه ایجاد کرده‌ است. در چنین‌شرایطی، طبیعی است که هرگونه تحول در مورد این موضوع، به تبع اهمیت سیاسی-حقوقی آن، از ارزش خبری و جذابیت رسانه‌ای هم برخوردار باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در رابطه با موج خبرسازی‌های جعلی در حین مذاکرات از سوی رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی که در برخی موارد توسط رسانه‌های داخلی نیز ترجمه و منتشر می‌شود، گفت: تولید و نشر خبر‌های دروغ و جعلی با هدف اثرگذاری بر جامعه مخاطب و مذاکره‌کنندگان صورت می‌گیرد و محدود به دوره زمانی مذاکره نیست؛ بلکه یک روند کاملاً هدفمند است که قبل، حین و بعد از هر رویداد مذاکراتی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: رسانه‌های تولیدکننده و نشردهنده این اخبار نیز هریک به دنبال اهداف و اغراض بازیگران و محافلی هستند که آن‌ها را نمایندگی می‌کنند. وظیفه ما این است که با اطلاع‌رسانی بهنگام و دقیق، اولاً مرجعیت را به رسانه‌های داخلی بدهیم. ثانیاً با هم‌فکری و همکاری اهالی رسانه تلاش کنیم با یک رویکرد حرفه‌ای، مانع از تفوق اخبار جعلی و روایت‌های ناراست در فضای رسانه‌ای و افکار عمومی کشور شویم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در رابطه با زمان و مکان و موضوعات دور بعدی مذاکرات تصریح کرد: زمان و مکان گفت‌و‌گو‌های بعدی با هماهنگی عمان به‌عنوان تسهیلگر مذاکرات و دو طرف گفت‌و‌گو یعنی ایران و آمریکا، تعیین می‌شود. دور بعدی قرار است شنبه آینده در مسقط انجام شود، اما قبل از آن یک دور مذاکره در سطح فنی برگزار خواهد شد. شیوه انجام گفت‌و‌گو‌ها نیز همچون گذشته به‌صورت غیرمستقیم خواهد بود.

بقایی درخصوص ترکیب هیئت نمایندگی ایران در مذاکرات گفت: در دو گفت‌وگویی که تاکنون برگزار شده، معاونان سیاسی و حقوقی-بین‌المللی وزیر حضور داشته‌اند و حسب نیاز، کارشناسان حقوقی و سیاسی نیز در کنار هیئت بوده‌اند؛ اما با توجه به ماهیت گفت‌وگوها، این کار توسط شخص وزیر امور خارجه (از طرف ایران) و نماینده ویژه رئیس‌جمهور (از طرف آمریکا) با وساطت و تسهیلگری وزیر امور خارجه عمان انجام شده است.

به گفته بقایی، ترکیب هیئت مذاکراتی به فراخور و پیشرفت این روند و طرح موضوعات جزئی‌تر و تخصصی‌تر در هر دو حوزه رفع تحریم و بحث هسته‌ای، تطبیق و تطابق داده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->