یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۷۷۴۱
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲
سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ترکیب تیم مذاکره‌کننده بر اساس روند مذاکرات و موضوعات دستورکار تنظیم می‌شود
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره مذاکرات دور دوم و برنامه‌ریزی‌ها برای آغاز دور سوم مذاکرات به ارائه توضیحاتی پرداخت.

اسماعیل بقایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، در پاسخ به پرسشی راجع به پررنگ‌ترشدن نقش‌آفرینی رسانه‌های داخلی و خارجی حاضر در محل مذاکرات غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در رم، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران یک قدرت اثرگذار و کلیدی در منطقه است. موضوع هسته‌ای ایران نیز یک بحث مهم سیاسی و رسانه‌ای است.

وی افزود: در واقع از سال ۱۹۸۴، رژیم صهیونیستی در راستای سیاست ایران‌هراسی و انحراف توجهات از رفتار‌های قانون‌شکنانه و توسعه‌طلبانه این رژیم، موضوع هسته‌ای ایران را به‌عنوان تهدید تبلیغ کرده و با همراهی آمریکا و کشور‌های غربی یک بحران غیرضرور و تصنعی در این رابطه ایجاد کرده‌ است. در چنین‌شرایطی، طبیعی است که هرگونه تحول در مورد این موضوع، به تبع اهمیت سیاسی-حقوقی آن، از ارزش خبری و جذابیت رسانه‌ای هم برخوردار باشد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در رابطه با موج خبرسازی‌های جعلی در حین مذاکرات از سوی رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی که در برخی موارد توسط رسانه‌های داخلی نیز ترجمه و منتشر می‌شود، گفت: تولید و نشر خبر‌های دروغ و جعلی با هدف اثرگذاری بر جامعه مخاطب و مذاکره‌کنندگان صورت می‌گیرد و محدود به دوره زمانی مذاکره نیست؛ بلکه یک روند کاملاً هدفمند است که قبل، حین و بعد از هر رویداد مذاکراتی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: رسانه‌های تولیدکننده و نشردهنده این اخبار نیز هریک به دنبال اهداف و اغراض بازیگران و محافلی هستند که آن‌ها را نمایندگی می‌کنند. وظیفه ما این است که با اطلاع‌رسانی بهنگام و دقیق، اولاً مرجعیت را به رسانه‌های داخلی بدهیم. ثانیاً با هم‌فکری و همکاری اهالی رسانه تلاش کنیم با یک رویکرد حرفه‌ای، مانع از تفوق اخبار جعلی و روایت‌های ناراست در فضای رسانه‌ای و افکار عمومی کشور شویم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان در رابطه با زمان و مکان و موضوعات دور بعدی مذاکرات تصریح کرد: زمان و مکان گفت‌و‌گو‌های بعدی با هماهنگی عمان به‌عنوان تسهیلگر مذاکرات و دو طرف گفت‌و‌گو یعنی ایران و آمریکا، تعیین می‌شود. دور بعدی قرار است شنبه آینده در مسقط انجام شود، اما قبل از آن یک دور مذاکره در سطح فنی برگزار خواهد شد. شیوه انجام گفت‌و‌گو‌ها نیز همچون گذشته به‌صورت غیرمستقیم خواهد بود.

بقایی درخصوص ترکیب هیئت نمایندگی ایران در مذاکرات گفت: در دو گفت‌وگویی که تاکنون برگزار شده، معاونان سیاسی و حقوقی-بین‌المللی وزیر حضور داشته‌اند و حسب نیاز، کارشناسان حقوقی و سیاسی نیز در کنار هیئت بوده‌اند؛ اما با توجه به ماهیت گفت‌وگوها، این کار توسط شخص وزیر امور خارجه (از طرف ایران) و نماینده ویژه رئیس‌جمهور (از طرف آمریکا) با وساطت و تسهیلگری وزیر امور خارجه عمان انجام شده است.

به گفته بقایی، ترکیب هیئت مذاکراتی به فراخور و پیشرفت این روند و طرح موضوعات جزئی‌تر و تخصصی‌تر در هر دو حوزه رفع تحریم و بحث هسته‌ای، تطبیق و تطابق داده می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->