واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران
سرخط خبرها

ترامپ از روسیه و اوکراین خواست صلح کنند و پس از آن پول دربیاورند

  • کد خبر: ۳۲۷۸۲۴
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
ترامپ از روسیه و اوکراین خواست صلح کنند و پس از آن پول دربیاورند
رئیس‌جمهور آمریکا که مدام وعده برقراری صلح می‌دهد، نسبت به توافق صلح روسیه و اوکراین در روز‌های آینده ابراز امیدواری کرد و چشم‌اندازی را برای بعد از آن رسم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرده که روسیه و اوکراین بتوانند طی چند روز آینده به توافق صلح برسند و پیشنهاد داده که این دو کشور به جای درگیری، تمرکز خود را بر تجارت با ایالات متحده بگذارند.

این اظهارنظر پس از سخنان ترامپ و «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا بیان شده که اشاره داشتند در صورت عدم پیشرفت ملموس، واشنگتن ممکن است تلاش‌های میانجی‌گری خود را کنار بگذارد.

ترامپ روز یک‌شنبه در حساب خود در «تروث سوشال» نوشت: «امیدوارم که روسیه و اوکراین این هفته به توافق برسند.»

او افزود: «در آن صورت، هر دو کشور می‌توانند تجارت بزرگی را با ایالات متحده آمریکا، که در حال شکوفایی است، آغاز کنند و ثروتمند شوند!»

آتش‌بس ۳۰ ساعته عید پاک که توسط «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اعلام شده بود، روز دوشنبه به پایان رسید.

«کرملین» تأیید کرد که برنامه‌ای برای تمدید آتش‌بس وجود ندارد و هر دو طرف یکدیگر را به نقض این توافق متهم کرده‌اند. وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که حدود ۱۳۰۰ مورد نقض آتش‌بس، از جمله حملات توپخانه‌ای و پهپادی، رخ داده است.

ترامپ از زمان آغاز به کارش در ماه ژانویه، بار‌ها بر تمایل خود برای پایان دادن به این درگیری «در سریع‌ترین زمان ممکن» تأکید کرده است. تیم او درگیر دیپلماسی رفت‌وبرگشتی بوده و ماه گذشته هم توقف ۳۰ روزه حملات به زیرساخت‌های انرژی را اجرا کرده است. با این حال، هر دو طرف، یعنی «مسکو» و «کی‌یف»، متعاقباً یکدیگر را به نقض آن توافق متهم کردند.

به گزارش «نیویورک پست»، ایالات متحده قصد دارد طی روز‌های آینده «در مورد آتش‌بس کامل و فراگیر» تصمیم‌گیری کند.

این گزارش روز جمعه به نقل از یکی از مقامات ارشد آمریکایی اعلام کرد که هدف، ارزیابی مواضع مسکو و کی‌یف از طریق گفت‌و‌گو‌های مستقیم درباره توافق احتمالی است.

همچنین مارکو روبیو هشدار داد که اگر مذاکرات شکست بخورد، واشنگتن ممکن است ابتکار صلح را رها کند. او روز جمعه به خبرنگاران گفت: «باید همین‌جا و همین حالا و طی چند روز آینده مشخص کنیم که آیا این موضوع عملی است یا نه. اگر این‌طور نباشد، فکر می‌کنم باید به مسیر دیگری برویم.»

او این پیشنهاد کنونی را «چارچوبی گسترده» توصیف کرد، اما از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد. ترامپ هم از سخنان روبیو حمایت کرد و گفت که واشنگتن خواهان حل این درگیری است و «شانس خوبی برای حل مشکل» وجود دارد.

مسکو تأکید کرده است که هرگونه توافق صلح باید به «ریشه‌های اصلی» درگیری بپردازد؛ از جمله گسترش ناتو به سمت شرق و تمایل اوکراین برای پیوستن به این ائتلاف تحت رهبری آمریکا. پوتین همچنین خواستار آن شده که کی‌یف مرز‌های جدید روسیه را به رسمیت بشناسد؛ موضوعی که رهبران اوکراین تاکنون آن را رد کرده‌اند.

به گزارش راشا تودی، ولادیمیر پوتین ماه گذشته اعلام کرد که برای دستیابی به یک آتش‌بس واقعی، کشور‌های غربی باید ارسال سلاح به اوکراین را متوقف کنند و کی‌یف هم باید نیرو‌های خود را از سرزمین‌های روسیه خارج کند.

همچنین «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل، روز پنج‌شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، برقراری آتش‌بس کامل را «در این مرحله کاملاً غیرواقعی» توصیف و غرب را متهم کرد که از مذاکرات به عنوان پوششی برای تسلیح مجدد نیرو‌های اوکراینی استفاده می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->