پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران
سرخط خبرها

شهردار مشهدمقدس: باشگاه ویژه زوج‌های جوان مشهدی با هدف تقویت مهارت‌های زندگی راه‌اندازی شده است

  • کد خبر: ۳۲۸۰۴۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۸
شهردار مشهدمقدس: باشگاه ویژه زوج‌های جوان مشهدی با هدف تقویت مهارت‌های زندگی راه‌اندازی شده است
شهردار مشهدمقدس گفت: طرح «باهم» با همراهی آستان قدس رضوی و شورای اسلامی شهر مشهد با هدف ایجاد باشگاهی اختصاصی برای زوج‌های جوان این کلان‌شهر، آغاز شده و پس از طی مراحل اولیه، امروز به بلوغ و ثبات قابل‌قبولی رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهدمقدس در دومین جلسه شورای راهبردی قرارگاه اجتماعی مشهدمقدس، اظهار کرد: امیدوارم نتایج این جلسات منجر به هدف‌گذاری دقیق‌تر و برنامه‌ریزی منسجم‌تر در سال آینده شود.

وی افزود: طرح «باهم» با همراهی آستان قدس رضوی و شورای اسلامی شهر مشهد با هدف ایجاد باشگاهی اختصاصی برای زوج‌های جوان این کلان‌شهر، آغاز شده و پس از طی مراحل اولیه، امروز به بلوغ و ثبات قابل‌قبولی رسیده است.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: هدف از ایجاد باشگاه زوج‌های جوان، آموزش و ارتقای مهارت‌های زندگی و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری در بُعد فردی و اجتماعی میان جوانان مشهدی است.

همچنین، جاوید کیانی معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در این نشست، اظهار کرد: قرارگاه اجتماعی با هدف شناسایی، هدف‌گذاری و حل معضلات اجتماعی با مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌ها و نهاد‌ها تشکیل شده و خوشبختانه امروز شاهد برگزاری دومین جلسه آن هستیم؛ جلسه نخست در اواخر سال ۱۴۰۳ برگزار شد و در سال ۱۴۰۴ وارد فاز اجرایی شده‌ایم.

وی افزود: ساختار قرارگاه به دستور شهردار محترم مصوب و آیین‌نامه اجرایی آن نیز تقریباً نهایی شده است؛ در این مدت، جلساتی با سازمان‌ها و نهاد‌های اجتماعی جهت معرفی اهداف و تبیین فلسفه وجودی این قرارگاه برگزار شده است.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: این قرارگاه متعلق به یک سازمان خاص نیست بلکه تلاشی است مشترک برای حل معضلاتی که همه ما در سطح شهر با آنها مواجه هستیم؛ حضور نهاد‌هایی مانند بهزیستی، فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌ها، برای تحقق این مهم ضروری است.

کیانی در نهایت گفت: مهم‌ترین دستور کار ما، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی است؛ اعتقاد داریم بدون مشارکت مردم، هیچ راهکاری به نتیجه نخواهد رسید؛ هدف‌گذاری ما در ادامه مسیر، استفاده حداکثری از این ظرفیت‌ها برای رسیدن به رسالت مشترک اجتماعی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->