سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه
سرخط خبرها

سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست

  • کد خبر: ۳۲۸۲۲۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست
جانشین فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمن از بسیاری از توانمند‌های ایران اسلامی بی‌اطلاع است و زمانی متوجه می‌شود که آن را در عملیات‌ها مشاهده کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ علی فدوی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر افزود: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران، در محاسبات دشمنان نیست.

وی اضافه کرد: دشمنان در ۴۶ سال گذشته به اذعان خودشان نتوانسته‌اند در ایران اسلامی به پیروزی دست یابند و این درحالی است که ایران اسلامی روزبه‌روز قوی‌تر و مقتدرتر می‌شود.

فدوی اظهارکرد: با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که یکی از بزرگترین معروف‌ها بود، پاسداری از انقلاب اسلامی به جوانان کشور واگذار شد.

جانشین فرمانده‌کل سپاه پاسداران گفت: تشکیل سپاهی که پاسدار انقلاب اسلامی باشد عنایت ویژه خداوند است که در برابر بزرگترین منکر یعنی ضدانقلاب داخلی و خارجی انجام شد و در این راه خواهیم ایستاد تا دشمنان نتوانند ضربه‌ای به آن بزنند.

وی با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی افتخارآفرین بوده است، تصریح کرد: رزمندگان بوشهری در ۴۶ سال گذشته نقشی مهم و تاثیرگذار در عرصه‌های مختلف داشته‌اند که افتخار آنان در کارنامه انقلاب اسلامی ثبت است.

فدوی بیان کرد: دشمنان که شکست‌های گوناگونی از ایران اسلامی تجربه کرده بودند، در دوران دفاع مقدس در چنین روز‌هایی با مشارکت خبیثان عالم عملیات‌هایی در خلیج‌فارس طراحی کردند که ضربه جبران‌ناپذیری بر آنان وارد شد.

جانشین فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در سال ۱۳۶۶ نخستین عملیات مقابله به مثل در خلیج‌فارس انجام شد که این حماسه و عملیات نیروی دریایی سپاه در مقابله با دشمنان از جمله استکبار جهانی، الگویی برای جهان اسلام بود که تا پایان جنگ ادامه داشت.

فدوی مقاومت ۴۶ ساله ایران اسلامی در برابر فشار‌های دشمنان را یادآورشد اظهارکرد: اگر ملت ایران به تکالیف خود عمل کنند، دشمن هرگز پیروزی به‌دست نخواهد آورد.

وی افزود: درحالی‌که دیگران در مدت کوتاهی در مقابل آمریکا تسلیم شدند، ایران با اتکا به وعده الهی و عمل به تکالیف، استوار مانده است.

جانشین فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: موفقیت‌های ایران در گرو مراقبت دائمی و عمل به وظایف است، اگر در جایی مشکلی داریم، به‌دلیل کوتاهی در انجام تکالیف است.

سردار فدوی بیان کرد: امروز همان عزم و ایمانی که در سال‌های دفاع مقدس باعث شکست دشمن شد، در نیروی دریایی سپاه زنده و پابرجاست و به الگویی برای تمام مسلمانان جهان تبدیل شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->