مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد

  • کد خبر: ۳۲۸۳۶۱
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد
دفتر اطلاع‌رسانی نخست وزیر عراق از دیدار او با رهبر شیعیان سوریه خبر داد.

به کزارش شهرآرانیوز، دفتر اطلاع‌رسانی «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق اعلام کرد در دیدار السودانی با «عبدالله نظام» رهبر شیعیان سوریه، تحولات این کشور مورد بررسی قرار گرفت و السودانی بار دیگر تأکید کرد عراق از تمامی اقشار سوریه، حاکمیت و تمامیت ارضی آن و یکپارچه سازی اجزای آن حمایت می‌کند.

همچنین در این دیدار، بر اهمیت اتحاد گفتمان حمایت از همزیستی و صلح داخلی از طریق نقش رهبران دینی، تقویت وحدت جامعه، نفی افراط گرایی و ترویج مفهوم شهروندی برای تحقق عدالت اجتماعی و تقویت پیوند‌های وحدت ملی در بین مردم سوریه و در نتیجه ارتقای امنیت و ثبات در منطقه تاکید شد.

این نخستین سفر رهبر شیعیان سوریه به عراق پس از دعوت السودانی از «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام رئیس دولت موقت سوریه، برای سفر به عراق است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->