فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) هند و روسیه پیمان جدید همکاری‌های صنعتی و اقتصادی امضا کردند انفجار بمب در بلوچستان جان سه نظامی پاکستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح نظامی جدید رژیم صهیونیستی در غزه هند تعرفه جدید ترامپ را محکوم کرد
سرخط خبرها

مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم

  • کد خبر: ۳۲۸۳۷۴
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم
استاندار خراسان رضوی گفت: برنامه‌ای که برای سه سال آینده از سوی فعالان حوزه انرژی‌های نو ارائه شده، تولید ۳۰ هزار مگاوات برق از منابع تجدیدپذیر در سطح کشور است که سهم خراسان‌رضوی از آن، ۱۰ درصد معادل ۳ هزار مگاوات خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در نشست ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر استان که صبح امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) با دستورکار محوری ساخت سه هزار مگاوات نیروگاه تجدید‌پذیر جدید تا افق ۱۴۰۶ برگزار شد، اظهار کرد: این خیلی مهم است که کار در این حوزه جدی باشد. این پروژه خیلی مهم است. همین مشکلاتی که امروزه وجود دارد، به‌خاطر آن بوده که علاج واقعه قبل از وقوع نکرده‌اند و به‌اصطلاح، صبر کرده‌اند تا کارد به استخوان برسد و بعد عمل کنند.

وی افزود: تعارف نداریم، وضعیت امروز هوای مشهد واقعاً خوب نیست. اصلاً خوب نیست. حالا ببینید ما این‌همه ظرفیت در کنار این داریم؛ مثل تونل‌های بادی در مناطق خواف، نشتیفان و بینالود و البته تابش نعمت بی‌انتهای الهی در سرتاسر جغرافیای استان که می‌تواند در خدمت تولید برق پاک قرار بگیرد. چشم‌انداز دورودرازی است، اما می‌توان دوراندیشانه فکر کرد تا طوری عمل شود که در آینده نه‌فقط بخشی از نیاز استان از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود بلکه کل نیروگاه‌های انرژی پاک با شبکه نیروگاهی کشور جایگزین شوند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مشارکت مردم و حرکت‌های مردمی در همه‌ کار‌ها موفقیت را سهل‌تر خواهد کرد، گفت: چشم‌انداز تولید سه هزار مگاوات برق تجدیدپذیر از خراسان رضوی کاملاً در دسترس است. ظرفیت استان در این حوزه خیلی بالاست. برنامه‌ای که برای سه سال آینده از سوی فعالان حوزه انرژی‌های نو ارائه شده، تولید ۳۰ هزار مگاوات برق از منابع تجدیدپذیر در سطح کشور است که سهم خراسان‌رضوی از آن، ۱۰ درصد معادل ۳ هزار مگاوات خواهد بود.

وی ادامه داد: البته فاز نخست اجرای این طرح ملی، هدف‌گذاری برای تولید پنج هزار مگاوات برق پاک است که با درنظرگرفتن سه هزار مگاوات نیروگاهی که در خراسان رضوی راه‌اندازی خواهد شد، نشان می‌دهد که اولاً استان ما حدود ۶۰ درصد از فاز نخست این طرح ملی را تأمین خواهد کرد و دوماً طرح‌های نیروگاهی در خراسان رضوی، نقطه آغاز این طرح کلان و سراسری است.

مظفری تأکید کرد: این یک حقیقت تلخ است که تا به امروز، سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر صرفه اقتصادی نداشته و سرمایه‌گذاران زیادی برای کسب سود منطقی از طرح‌های خود، ناچار به سرمایه‌گذاری در خارج از کشور بوده‌اند. با این حال، امیدواری جدی وجود دارد که بسته حمایتی ویژه دولت بتواند این خلأ را برطرف کند و در سالی که «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، اجرای این طرح بتواند یک‌بار برای همیشه بخش خصوصی را به ظرفیت‌های داخل کشور ترغیب کند.

وی تصریح کرد: ستادی که در استان تشکیل شده، به‌صورت شبانه‌روزی درحال فعالیت است. واقعاً علاقه‌مندیم از این فرصت به‌خوبی استفاده کنیم تا بخشی از نیاز انرژی کشور از طریق ظرفیت‌های بومی خراسان رضوی تأمین شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->