نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن

  • کد خبر: ۳۲۸۵۰۵
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن
وزیر امور خارجه امروز و در آستانه دور سوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا خطاب به اروپایی‌ها گفت: بار دیگر دیپلماسی را پیشنهاد می‌کنم. پس از رایزنی‌های اخیرم در مسکو و پکن، آماده‌ام تا گام اول را با سفر به پاریس، برلین و لندن بردارم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی در آستانه دور سوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا که قرار است روز شنبه ششم اردیبهشت‌ماه در مسقط برگزار شود، اظهار کرد: روابط ایران با سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان، بریتانیا در سال‌های اخیر فراز و نشیب‌هایی داشته، چه بخواهیم چه نخواهیم، این روابط در حال حاضر در وضعیت نشیب است.

وی افزود: هر طرف روایت خاص خود را دارد. به نظر من، سرزنش کردن کاری بیهوده است. آنچه که اهمیت دارد این است که وضعیت کنونی برای هر دو طرف باخت - باخت است.

آماده سفر بودم ولی سه کشور نخواستند

عراقچی با اشاره به دیدارش در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با وزرای خارجه سه کشور اروپایی عنوان کرد: سپتامبر گذشته در نیویورک، زمانی که با وزرای امور خارجه سه کشور و دیگر همتایان اروپایی دیدار کردم، پیشنهاد گفت‌و‌گو دادم. گفتم بیایید به جای تقابل، همکاری را انتخاب کنیم، نه فقط در موضوع هسته‌ای، بلکه در هر زمینه دیگری که منافع و نگرانی‌های مشترک داریم. متأسفانه آنها راه سخت را انتخاب کردند.

بعد از این دیدار چهار دور نشست در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی در نیویورک و ژنو برگزار و هفتم فروردین‌ماه نیز نشست کارشناسان ایران و سه کشور اروپایی باز هم در ژنو برگزار شد.

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: بار دیگر دیپلماسی را پیشنهاد می‌کنم. پس از رایزنی‌های اخیرم در مسکو و پکن، آماده‌ام تا گام اول را با سفر به پاریس، برلین و لندن بردارم. پیش از آغاز گفت‌وگوی غیرمستقیم با آمریکا نیز آماده این کار بودم، اما سه کشور اروپایی نخواستند.

عراقچی هفتم فروردین‌ماه سال‌ جاری و همزمان با برگزاری نشست کارشناسی ایران و سه کشور اروپایی در ژنو، در تماس تلفنی دیوید لمی همتای انگلیسی از برخی تحرکات و مواضع غیرسازنده کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپا از جمله اعمال و ادامه تحریم‌های مختلف علیه ایران به بهانه‌های واهی، ابراز ناامیدی کرد و خواهان تجدیدنظر سه کشور اروپایی در رویکرد‌های خود در ارتباط با ایران و غرب آسیا شده بود.

اکنون توپ در زمین اروپایی‌هاست

عراقچی خاطرنشان کرد: اکنون توپ در زمین اروپایی‌هاست. آنها این فرصت را دارند که خود را از نفوذ گروه‌های ذی‌نفع خاص رها کنند و مسیری متفاوت را شکل دهند. نحوه عمل ما در این مقطع حساس، احتمالاً افق آینده را مشخص خواهد کرد.

عراقچی که روز گذشته در پکن حضور داشت در شبکه ایکس هم نوشت: تلاش‌های رژیم اسرائیل و برخی گروه‌های ذینفع خاص برای منحرف کردن دیپلماسی، با استفاده از انواع تاکتیک‌ها، برای همگان کاملاً واضح است.

سیدعباس عراقچی در میانه گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا پیش از دور دوم این گفت‌و‌گو‌ها که با واسطه عمان در ۳۰ فروردین‌ماه در رم برگزار شد روز پنجشنبه ۲۸ فروردین‌ماه به مسکو رفت و مقامات روس را در جریان این گفت‌و‌گو‌ها قرار داد و با آنها مشورت کرد و دیروز چهارشنبه سوم اردیبهشت‌ماه و در آستانه دور سوم گفت‌و‌گو‌ها که قرار است در مسقط برگزار شود، با مقامات چین دیدار و آنها را از روند این گفت‌و‌گو‌ها مطلع کرد.

دور نخست گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا ۲۳ فروردین‌ماه با واسطه وزیر خارجه عمان بدر البوسعیدی و به ریاست سیدعباس عراقچی و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه در مسقط برگزار شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->