۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا

  • کد خبر: ۳۲۸۵۱۰
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۵
مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: چالش‌های امنیتی و سیاسی کشور و راهکار‌های برون‌رفت از آن توسط فرمانده کل انتظامی کشور و تعدادی از فرماندهان فراجا بررسی شد و نمایندگان نیز نظرات و پیشنهاد‌های خود را در این حوزه بیان کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم رضایی با اشاره به نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور و تعدادی از فرماندهان فراجا اظهار کرد: در این نشست سردار رادان تحلیلی از شرایط کشور و سناریو‌های دشمن برای ضربه زدن به ایران و راهبرد‌هایی که باید در نظر گرفت به اعضای کمیسیون ارائه داد و راهکار‌ها و پیشنهاد‌های لازم را برای برون رفت از این تهدیدات فعلی مطرح کرد.

وی افزود: فرمانده فراجا در این نشست تاکید داشت که هدف اصلی دشمن در داخل کشور، خارج کردن مردم از صحنه، تقابل نظام و مردم، برهم زدن انسجام ملی، افزایش نارضایتی اجتماعی، ناامنی اقتصادی، دامن زدن به نوسانات ارزی و ناترازی‌ها، ایجاد جنگ شناختی و کاهش سرمایه اجتماعی است.

رضایی با اشاره به اهداف دشمن در بُعد خارجی، عنوان کرد: طبق گفته سردار رادان، هدف دشمن با مواضع دوگانه و ایجاد چالش برای محور مقاومت به دنبال کاهش سطح بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سردار رادان توضیحاتی درباره برنامه‌های دشمن در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و بین الملل ارائه داد و تاکید کرد که راهبرد دشمن ایجاد فشار حداکثری و ایجاد ناآرامی در داخل کشور است.

این نماینده مجلس از فرمانده فراجا نقل قول کرد که هدف بیشتر برنامه‌ها، تخریب علیه رهبری نظام به عنوان بزرگترین مولفه اقتدار ایران و ایجاد محدودیت برای شرکت‌هایی است که با ایران کار می‌کنند.

وی با اشاره به دیگر محور‌های گزارش فرمانده کل انتظامی کشور، تصریح کرد: بررسی وضعیت اقتصادی کشور براساس روند‌ها و به نوعی امنیتی شدن اقتصاد و تبدیل ماهیت آن به تهدیدات اجتماعی و مولفه‌های اقتصاد چالش‌زا، از جمله موضوعاتی بود که توسط سردار رادان بیان شد.

رضایی با اشاره به راهکار‌هایی که رادان برای برون‌رفت از چالش‌ها بیان کرد، گفت: افزایش تعامل بین قوا، تقویت نظارت‌ها و افزایش شفافیت با هدف افزایش اعتماد عمومی و مشارکت اجتماعی، همسان سازی در حوزه پرداخت حقوق‌ها، برجسته‌سازی اقدامات قوای سه‌گانه، توجه به ظرفیت نخبگانی، بازنگری و اصلاح سیاست داخلی، اصلاح سیاست‌های پولی و ارزی با هدف کنترل تورم، فراهم کردن شرایط اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی، برخورد قاطع با ترک فعل‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت احزاب از جمله این موارد بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با اشاره به موضوعات مطرح شده از سوی نمایندگان در این نشست، خاطرنشان کرد: قاچاق سوخت، اتباع غیرمجاز، نوسانات ارزی، مبارزه با مفسدان و مافیای اقتصادی، ناترازی‌های انرژی، ناهنجاری‌ها و نظم عمومی، تعیین تکلیف نقاط حادثه‌خیز و... از جمله مسائلی بود که توسط اعضای کمیسیون مطرح شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->