سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست

  • کد خبر: ۳۲۸۷۰۹
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست
رئیس پارلمان لبنان با بیان اینکه صهیونیست‌ها نه‌تنها به توافق آتش‌بس پایبند نبوده‌اند بلکه تجاوزات علیه لبنان را گسترش هم داده‌اند، تأکید کرد: سلاح مقاومت برگ برنده ماست و هرگز قبل از اجرای کامل آتش‌بس توسط اسرائیل، این برگ را روی میز نمی‌گذاریم.

به گزارش شهرآرانیوز، در سایه حواشی و بحث‌های زیادی که به‌دنبال توطئه آمریکا و رژیم صهیونیستی و همدستی برخی طرف‌های داخلی در لبنان علیه سلاح مقاومت وجود دارد و دولت و ریاست‌جمهوری این کشور هم تسلیم دیکته‌های واشنگتن شده‌اند، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان عصر روز گذشته، جمعه، در موضع‌گیری رسمی خود در این زمینه اعلام کرد: سلاح مقاومت برگ برنده ماست.

نبیه بری در یک گفتگوی مطبوعاتی اظهار داشت: من از پیشنهاد جوزف عون، رئیس جمهور لبنان برای گفت‌و‌گو با حزب‌الله استقبال می‌کنم، اما مهم است که دشمن صهیونیستی را برای اجرای بند‌های توافق آتش‌بس تحت فشار قرار دهیم.

رئیس پارلمان لبنان تأکید کرد: ما آنچه را در توافق آتش‌بس خواسته شده بود اجرا کردیم و هیچ‌کس شکی در این زمینه ندارد؛ اما آنها (صهیونیست‌ها) به هیچ‌یک از تعهدات عمل نکردند و این قطعاً مسئولیت آمریکایی‌ها است و همچنین بدان معناست که ما هرگز نباید همه برگ برنده‌های خود را تسلیم کنیم و آنها را روی میز بگذاریم.

این مقام ارشد لبنانی خاطرنشان کرد: آنچه از ما خواسته شده دو چیز است که لبنان آن را اجرا کرد، یعنی؛ استقرار ارتش در جنوب و عقب‌نشینی حزب‌الله از این منطقه. حزب‌الله از آن زمان تاکنون حتی یک گلوله هم شلیک نکرده است و ما به همه تعهداتمان پایبند بوده‌ایم، اما اسرائیل به هیچ‌یک از کار‌هایی که باید انجام می‌داد، پایبند نبود.

نبیه بری گفت: اسرائیل باید توافق آتش‌بس را اجرا و به‌طور کامل از اراضی لبنان عقب‌نشینی می‌کرد، اما هیچ‌یک از این اتفاقات نیفتاده است، بلکه این رژیم تجاوزات خود را علیه لبنان دو برابر هم کرده است.

رئیس پارلمان لبنان در پایان تأکید کرد: ما هرگز قبل از اجرای شروطی که رژیم صهیونیستی موظف به انجام آن است، سلاح خود را تسلیم نخواهیم کرد، سلاح ما برگ برنده ماست و بدون اجرای واقعی توافق آتش‌بس و گفت‌و‌گو در مورد سرنوشت آن، هرگز این برگ خود را تسلیم نمی‌کنیم.

پیش از این «شیخ نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله هم در سخنرانی اخیر خود به همین منظور اعلام کرد: یک طرف خاص و برخی صدا‌ها در لبنان همواره این نکته را تکرار می‌کنند که مشکل اساسی، سلاح مقاومت است، قبلاً می‌شنیدیم که می‌گفتند سلاح مقاومت، کشور را تعطیل کرده است و مشکل سلاح مقاومت این است که مانع دولت‌سازی می‌شود، از آنها سؤال می‌کنیم؛ چه‌طرفی به انتخاب رئیس جمهور و نخست‌وزیر و تشکیل دولت کمک کرد؟

دبیرکل حزب‌الله تأکید کرد: سلاح مقاومت منحصراً در زمینه مبارزه با رژیم صهیونیستی به‌کار گرفته می‌شود. ما با تکیه بر قدرت موضع‌گیری، وحدت ملی، دولت‌سازی، قدرت ارتش و آمادگی مقاومت با اشغالگران مقابله می‌کنیم و هرگز تسلیم نمی‌شویم.

شیخ نعیم قاسم گفت: مشکل نخست، سلاح مقاومت نیست؛ بلکه اخراج اشغالگران اسرائیلی است. شما مواضع خود را در موضع اخراج اشغالگران عملی کنید و با مقاومت و مردم در این زمینه همراه و همسو شوید، آیا معنای خلع سلاح مقاومت از طریق زور را می‌دانید؟ معنایش، خدمت مجازی به دشمن است و این فتنه هرگز رخ نخواهد داد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->