ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تداوم حضور جویباری در استقلال، وابسته به موفقیت جباری

  • کد خبر: ۳۲۸۸۲۱
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
تداوم حضور جویباری در استقلال، وابسته به موفقیت جباری
برکناری علی نظری‌جویباری از استقلال توسط مالکان این باشگاه در هلدینگ خلیج‌فارس کلید خورده و اگر استقلال در جام حذفی نتیجه نگیرد، برکناری این مدیر از استقلال قطعی خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی نظری‌جویباری که در گذشته سابقه حضور در پست‌های معاونت و حتی سرپرستی تیم استقلال را در کارنامه داشت و مدتی نیز مشاور علی فتح‌الله‌زاده در بخش مدیریتی استقلال بود، بعد از برکناری فرشید سمیعی، به عنوان مدیرعامل در باشگاه استقلال مشغول به فعالیت شد.

جویباری اما باوجود آشنایی به زیروبم باشگاه استقلال نتوانست تأثیری بر روند حرکتی این تیم ایجاد کند و به‌تازگی ناچار شد تغییر دوباره‌ای را در کادر فنی استقلال ایجاد کند و مجتبی جباری را به سمت سرمربیگری این تیم برگزیند.

در شرایطی که استقلال در لیگ برتر نتیجه مطلوبی به دست نیاورده و قافیه را باخته، تنها جام حذفی باقی مانده و اگر استقلال در این جام به موفقیت نرسد، وضعیت نظری‌جویباری نیز در استقلال پیچیده خواهد شد و هیچ بعید نیست که مالکان این باشگاه بار دیگر دست به تغییراتی در بدنه مدیریتی این باشگاه بزنند. باوجوداین، خبر‌هایی به گوش می‌رسد و از گزینه‌هایی همچون آجورلو یا خطیر به عنوان مدیران احتمالی استقلال در آینده یاد می‌شود که باید دید این اخبار درست از آب درخواهد آمد یا خیر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->