فرمانده عملیات اسرائیل در رفح کشته شد وزیر کشور: بیش از این ظرفیت پذیرش و پذیرایی از اتباع را نداریم سقوط جت آموزشی در بنگلادش| ۱۹ نفر کشته و ۱۰۰ تن زخمی شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) عراقچی: همسایگان می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی
سرخط خبرها

وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد

  • کد خبر: ۳۲۹۱۵۱
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۰
وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد |  احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد
وزیر کشور با بیان اینکه همچنان در دست بررسی است و کمیته‌ای برای بررسی دقیق حادثه بندر شهید رجایی تشکیل شده و مستندات اولیه جمع‌آوری شده است. گفت:مردم مطمئن باشند که با مقصران احتمالی در هر سطحی برخورد خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسکندر مؤمنی، وزیر کشور، شامگاه یکشنبه ۷ اردیبهشت ماه در دومین شب حادثه در بندر شهید رجایی بندرعباس افزود: ما در اینجا شاهد همدلی همه بخش‌ها هستیم؛ نیرو‌های امدادی و آتش‌نشانی از همان ابتدا وارد عمل شدند و ابتدا شرایطی فراهم کردیم تا از گسترش آتش به دیگر نقاط جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: از چهار سمت، عملیات اطفاء آغاز شد و امروز با تلاش‌های بی‌وقفه نیرو‌های امدادی و آتش‌نشانان، به قلب منطقه حادثه رسیده‌ایم و عملیات اطفاء از داخل و چهار طرف به طور همزمان در حال انجام است.

مومنی ادامه داد: از تمام ظرفیت‌های موجود، از جمله تجهیزات هوایی، استفاده شده است و همه امکانات به کار گرفته شده تا حریق هرچه سریع‌تر مهار شود. ان‌شاءالله بتوانیم در اولین فرصت ممکن به طور کامل این حادثه را مدیریت کنیم؛ رسیدگی به مجروحان و مصدومان اولویت نخست ما در این عملیات بوده است.

وزیر کشور با بیان اینکه درباره علت حادثه نیز کمیته‌ای تشکیل شده و مشغول بررسی هستند، اظهار کرد: مستنداتی که تاکنون به دست آمده و خودم شخصاً بار‌ها از طریق دوربین‌ها بررسی و مشاهده کرده‌ام، نشان می‌دهد که حدود ساعت ۹:۳۰ صبح عملیات جابه‌جایی بخشی از محموله‌های موجود در این منطقه بندری آغاز شده بود و کارگران مشغول کار بودند.

وی افزود: در ساعت ۱۲:۰۴ دقیقه و چند ثانیه، یک شعله کوچک مشاهده شد که هنوز علت دقیق آن مشخص نیست. ظرف حدود یک دقیقه آتش شعله‌ور و گسترده شد و انفجار شدیدی رخ داد.

مومنی گفت: این موضوع در حال بررسی است و احتمال عدم رعایت نکات ایمنی و پدافند غیرعامل یا عدم اظهار صحیح مواد اشتعال‌زا وجود دارد.

وزیر کشور خاطرنشان کرد: مردم مطمئن باشند که با مقصران احتمالی در هر سطحی برخورد خواهد شد.

مومنی ادامه داد: عملیات اطفا با تمام توان ادامه دارد و برخی کشورها، ابراز همدردی کرده و آمادگی خود را برای کمک به مهار حریق اعلام کرده‌اند.

وی تصریح کرد: قبلاً هم اعلام کرده بودم که این مجموعه حداکثر ۳۵۰۰ کانتینر دارد که در مقایسه با کل ظرفیت بندر که حدود ۱۳۰ هزار کانتینر است، مجموعه کوچکتری به حساب می‌آید؛ البته این به معنای کوچک‌نمایی حادثه نیست و این حادثه بسیار تلخ و سنگین بوده است.

وزیر کشور گفت: تا این لحظه تعداد فوتی‌ها حدود ۴۰ نفر است که امیدواریم افزایش پیدا نکند، گرچه متأسفانه احتمال افزایش وجود دارد. تعداد مصدومان نیز به حدود ۱۷۰ نفر کاهش یافته است و همه دستگاه‌ها همچنان مشغول فعالیت هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->