حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد

  • کد خبر: ۳۲۹۳۴۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تأکید کرد
رئیس‌جمهور ایالات متحده در پیامی به مناسبت برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در کانادا، از مردم این کشور خواست چهره‌ای را انتخاب کنند که با پیشنهاد وی برای پیوستن کانادا به ایالات متحده موافق باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» دوباره خواستار الحاق کانادا به ایالات متحده آمریکا شد و از مردم کانادا خواست در انتخابات آتی فردی را انتخاب کنند که بتواند مالیات‌ها را کاهش داده و قدرت نظامی این کشور را با حمایت رایگان آمریکا تقویت کند.

ترامپ در این پیام نوشت که در صورت تبدیل شدن کانادا به پنجاه و یکمین ایالت آمریکا، صنایع خودروسازی، فولاد، آلومینیوم، چوب، انرژی و سایر کسب‌وکار‌های این کشور می‌توانند بدون پرداخت هیچ تعرفه یا مالیاتی چهار برابر شوند. وی تأکید کرد که در این صورت دیگر مرزی مصنوعی میان ۲ کشور وجود نخواهد داشت و دسترسی آزاد میان ۲ سرزمین برقرار می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «آمریکا نمی‌تواند همچنان صد‌ها میلیارد دلار در سال برای یارانه دادن به کانادا هزینه کند. این روند تنها در صورتی منطقی خواهد بود که کانادا به عنوان یکی از ایالت‌های آمریکا به رسمیت شناخته شود.»

ترامپ در پایان اظهار داشت که این الحاق «سرنوشت مقدر» برای ۲ کشور است و تمامی جنبه‌های آن مثبت خواهد بود.

انتخابات فدرال کانادا امروز (دوشنبه) برگزار می‌شود. این انتخابات زودهنگام به درخواست «مارک کارنی»، برگزار می‌شود؛ چهره‌ای که پس از کناره‌گیری «جاستین ترودو» از نخست‌وزیری کانادا، رهبری حزب لیبرال را بر عهده گرفت. کارنی اقتصاددان برجسته است و تلاش دارد با بهره‌گیری از محبوبیت فزاینده حزب لیبرال و در واکنش به تهدید‌های تجاری و اظهارات تند ترامپ، اکثریت پارلمانی را کسب کند.

رقیب اصلی او، «پیر پولیور» رهبر حزب محافظه‌کار است که از سال ۲۰۲۲ این سمت را بر عهده دارد. او بر مسائل اقتصادی مانند هزینه‌های زندگی و کاهش مالیات‌ها تمرکز کرده و از سیاست‌های دولت لیبرال به شدت انتقاد می‌کند. نتیجه این انتخابات نه‌تنها آینده سیاسی داخلی کانادا، بلکه روابط این کشور با ایالات متحده را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد. اظهارات اخیر ترامپ درباره احتمال الحاق کانادا به آمریکا، به موضوعی محوری در کارزار‌های انتخاباتی تبدیل شده و بر اهمیت این انتخابات افزوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->