عراقچی: اگر تهدیدات اسرائیل ادامه یابد، ترتیبات ویژه‌ای برای دفاع از تأسیسات هسته‌ای اجرا می‌کنیم نشست مشترک ۷ استاندار ایران و عراق با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد اتحادیه اوراسیا از تهیه نقشه راه تجارت آزاد با ایران خبر داد ویدیو | بازدید سرلشکر باقری از پروژه ساخت دیوار مرزی در سفر به سیستان و بلوچستان نامه قالیباف به پزشکیان درخصوص افزایش حقوق کارمندان + عکس (۱ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: در برابر هرگونه اقدام تروریستی از ایران دفاع خواهیم کرد آمریکا برای تحریم بخش ساخت‌وساز ایران آماده می‌شود شلیک یمن به اهداف حیاتی در تل‌آویو و حیفا (یکم خرداد ۱۴۰۴) قاضی‌زاده‌هاشمی: باید از ظرفیت «مردمی‌سازی» در حل مسائل استفاده کرد سردار رسولی: قدرت دفاعی ما در کنار قدرت‌های علمی، اعتقادی و پشتوانه مردمی، از مؤلفه‌های اصلی اقتدار جمهوری اسلامی است الحاق ۳ سامانه پهپادی جدید به نیروی زمینی ارتش استاندار خراسان رضوی: منابع شرکت‌های بزرگ خراسان رضوی به استان بازمی‌گردد | رشد اقتصادی مشهد، دستور صریح رئیس‌جمهور است عملیات «ارابه‌های گیدئون» در غزه تنها برگه نتانیاهو برای تعویق انتخابات کنست وزیر امور خارجه: جمهوری اسلامی عجله‌ای برای روابط مجدد با سوریه ندارد سرلشکر باقری: هرگونه تهدید را در سطح خودش پاسخ خواهیم داد عراقچی در شیراز: موفقیت در خنثی‌سازی تحریم‌ها، در مذاکرات به ما کمک می‌کند دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران: دکترین ایران اقتصادی نیست، بلکه سیاسی و انقلابی است | باید پرقدرت به بازار نفت برگردیم هواپیمای رایگان قطری برای ترامپ رسما به پنتاگون تحویل داده شد آخوندی: تا این لحظه، هنوز می‌توان به نتیجه‌بخش‌بودن مذاکرات امیدوار بود اولین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در شیراز با حضور وزیر امور خارجه آغاز شد (یکم خرداد ۱۴۰۴) دور جدید مذاکرات روسیه-اوکراین در واتیکان برگزار خواهد شد اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید ساعت شروع دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا در رم اعلام شد کشته‌شدن ۲ کارمند سفارت رژیم صهیونیستی در آمریکا بر اثر تیراندازی (یکم خرداد ۱۴۰۴) حمله تانک‌های رژیم صهیونیستی به بیمارستان العوده غزه | ده‌ها فلسطینی به شهادت رسیدند (یکم خرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: مشهد میزبان دبیرخانه دائمی رویداد ملی بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خواهد شد اعلام آمادگی روسیه برای کمک به ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشته‌شدن ۲ نظامی روس در حمله به یک پایگاه نظامی در سوریه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخست‌وزیر ارمنستان در پیامی به رهبر انقلاب، رئیس‌جمهور و مردم ایران انفجار بندر شهید رجایی را تسلیت گفت

  • کد خبر: ۳۲۹۷۶۷
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
نخست‌وزیر ارمنستان در پیامی به رهبر انقلاب، رئیس‌جمهور و مردم ایران انفجار بندر شهید رجایی را تسلیت گفت
نخست وزیر ارمنستان حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی را به مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور و همچنین مردم ایران تسلیت گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان با انتشار پیام‌های جداگانه حادثه مرگبار روز شنبه در بندر شهید رجایی را به حضرت آیت‌الله «علی خامنه‌ای» رهبر معظم انقلاب و «مسعود پزشکیان» رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت.

انفجار مهیب در بندر شهید رجایی در جنوب ایران منجر به کشته شدن ده‌ها تن و مجروح شدن بیش از ۱۲۰۰ نفر شده است.

در پیام نخست وزیر ارمنستان که در کانال تلگرامی رسمی او قرار گرفته، خطاب به رهبر انقلاب آمده است: من بیشترین مراتب تسلیت خود را به خاطر از دست دادن افراد بی‌گناه در نتیجه انفجار در بندر شهید رجایی در بندرعباس ابراز می‌کنم. ما در این دوران دشوار، حمایت و همبستگی خود را با شما و مردم دوست ایران ابراز می‌کنیم و برای همه مجروحان آرزوی بهبودی سریع داریم.

همچنین در پیام پاشینیان به پزشکیان آمده است: با اندوه عمیق از وقوع انفجار مهیب در بندر شهید رجایی در شهر بندرعباس که منجر به قربانی و مجروح شدن افراد بی‌گناه شد، مطلع شدم. از طرف مردم جمهوری ارمنستان و از طرف خودم، مراتب تسلیت و همدردی خود را به شما و مردم دوست ایران ابراز می‌کنم. در این دوران سخت، حمایت خود را از خانواده‌ها و بستگان قربانیان ابراز می‌کنم و برای مجروحان آرزوی بهبودی عاجل دارم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->