دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) انفجار در خیبرپختونخواه پاکستان؛ یک نفر کشته و چندین تن زخمی شدند امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد تلاش برای ترور یک مقام اسرائیلی توسط ترکیه رد شد مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: پیام‌ها با آمریکا همچنان از طریق واسطه‌ها رد و بدل می‌شود نارندا مودی به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره اعزام ۱۰ جنگنده «اف-۳۵» آمریکایی به کارائیب برای رویارویی احتمالی با ونزوئلا واکنش حماس به بمباران برج‌های مسکونی غزه توسط اسرائیل فرمانده جدید سنتکام به اراضی اشغالی سفر کرد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سفرای ایران در امارات و فیلیپین با عراقچی دیدار کردند افزایش چشمگیر حضور نظامی روسیه در مرز فنلاند اسرائیل با بمباران برج‌های مسکونی غزه به دنبال چیست؟ + فیلم امکان خروج ایران از NPT با قید ۳ فوریت در مجلس بررسی می‌شود (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) روایت فرمانده ارتش از رودرویی خلبانان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با دشمن به میزبانی رئیس جمهور، نشست مشترک سران قوا برگزار شد روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی مجلس در دستور هفتگی طرح اصلاح قانون مهریه را بررسی می‌کند قائم‌پناه: باید زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود وحدت، همه یک تن برای وطن اژه‌ای: باید نسبت به تحرکات دشمنان هوشیار هستیم | ایران اهل منطق و گفت‌و‌گو است عضو کمیسیون انرژی مجلس: در پایان شهریور خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد یک نماینده مجلس: اصراری بر استیضاح وزیر نیرو نیست | بحران انرژی ریشه‌دارتر از یک سال گذشته است بررسی طرح اصلاح قانون مهریه در دست بررسی مجلس (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست دادگستری از مالکان خودروهای آسیب دیده انفجار بندرعباس: مالکان به شهرداری شهرک شهید رجایی مراجعه کنند

  • کد خبر: ۳۳۰۰۵۲
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
درخواست دادگستری از مالکان خودروهای آسیب دیده انفجار بندرعباس: مالکان به شهرداری شهرک شهید رجایی مراجعه کنند
معاون دادگستری هرمزگان با اشاره به خودرو‌های خسارت دیده بر اثر موج انفجار بندر شهید رجایی گفت: مالکان خودرو‌های آسیب دیده به شهرداری شهرک شهید رجایی مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مختار صادقی -معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هرمزگان- امروز (جمعه ۱۲ اردیبهشت)، در حاشیه بازدید از روند تعیین خسارت خودرو‌ها در تشریح اقدامات انجام شده پس از حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی، اظهار کرد: با درک فوریت موضوع و لزوم تسریع در رسیدگی به خسارات وارده به هموطنان عزیزمان، کارگروه تعیین خسارت‌های مالی با جدیت وارد عمل شد.

وی افزود: خوشبختانه در ۴۸ ساعت گذشته، موفق شدیم خسارت‌های ۱۲۰۰ خودروی سواری که فاقد بیمه بدنه بوده و در این حادثه آسیب دیده‌اند را ارزیابی کنیم. این اقدام، گام مهمی در جهت حمایت از آسیب‌دیدگان و جبران بخشی از خسارات مالی وارد شده به آنان است.

معاون دادگستری هرمزگان گفت: به منظور تسهیل دسترسی مالکان خودرو‌های آسیب‌دیده به تیم ارزیابی و کارشناسی، این تیم در محل شهرداری شهرک شهید رجایی مستقر شده است. لذا، از تمامی افرادی که خودروی آنها در حادثه انفجار اسکله شهید رجایی دچار خسارت شده است، درخواست می‌شود امروز جمعه با در دست داشتن مدارک شناسایی و مدارک مربوط به خودرو، به شهرداری شهرک شهید رجایی مراجعه کنند.

صادقی خاطرنشان کرد: در این محل، ضمن انجام ارزیابی‌های لازم، فرم‌های مربوط به دریافت خسارت نیز به خسارت‌دیدگان تحویل می‌شود.

وی تاکید کرد: دستگاه قضائی استان هرمزگان، با تمام توان در کنار مردم آسیب‌دیده بوده و تمام تلاش خود را برای احقاق حقوق آنان و جبران خسارات وارده به کار خواهد بست. از تمامی نهاد‌های ذیربط نیز انتظار می‌رود در این زمینه همکاری لازم را با دستگاه قضائی داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->