علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

ستار اورکی، آهنگ‌ساز عضو آکادمی اسکار: از امسال همکاری‌ام با آکادمی دائمی خواهد بود

  • کد خبر: ۳۳۰۴۲
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
ستار اورکی، آهنگ‌ساز عضو آکادمی اسکار: از امسال همکاری‌ام با آکادمی دائمی خواهد بود
ستار اورکی به‌عنوان آهنگساز به‌تازگی به آکادمی اسکار دعوت شده است. او تا به امروز موسیقی بیش از۸۰ فیلم را ساخته است که برخی از این آثار جوایزی در داخل و خارج از ایران کسب کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حضور اورکی به‌عنوان آهنگساز در دو فیلم برنده اسکار اصغر فرهادی («جدایی نادر از سیمین» و «فروشنده») کمک زیادی به دیده شدن هنر و آثارش در سطح جهانی داشت که سرانجام به دعوت از او برای حضور در آکادمی اسکار ختم شد.این هنرمند تنها در عرصه موسیقی فیلم فعالیت نداشته است و همکاری با خوانندگانی همچون علیرضا قربانی، محمد اصفهانی، سالار عقیلی، محمد معتمدی، حامی، نیما مسیحا، رضا یزدانی و... در کارنامه کاری او به چشم می‌خورد.

 

او درباره حضور در آکادمی اسکار گفت: «هر ساله بر تعداد اعضای آکادمی علوم و هنرهای سینمایی افزوده می‌شود. دعوت از اعضای جدید برای آکادمی اسکار دارای سلسله مراتب خاصی است، به این صورت که نامزد دریافت اسکار شده باشید یا خودتان یا فیلمی که در آن حضور داشته‌اید، برنده اسکار شده باشد. من نیز به دلیل برگزیده شدن دو فیلم آقای اصغر فرهادی در جایزه اسکار توانستم به این آکادمی راه پیدا کنم. همچنین زمانی که فیلم «جدایی نادر از سیمین» برنده جایزه اسکار شد، موسیقی آن در سالن دالبی اسکار ( این سالن از سال ۲۰۰۲ میزبان مراسم اسکار است) توسط آهنگساز هالیوود ـ جیمز هورنر ـ اجرا و رهبری شد؛ البته فیلم‌های دیگری که ساخت موسیقی آنها را برعهده داشته‌ام، در جشنواره‌های بین‌المللی پذیرفته شده‌اند.»

 

اورکی درباره همکاری‌اش با آکادمی اسکار گفته است: «همکاری‌ام با آکادمی از امسال به صورت دائمی خواهد بود و همیشه یک رأی برای داوری فیلم‌هایی که هر ساله به جشنواره ارسال می‌شوند، خواهم داشت. باید فیلم‌هایی را که برای شرکت در اسکار فرستاده می‌شوند، دنبال کنم که اصولا خود جشنواره آثار را برای داورها ارسال می‌کند.»

 

او درباره جایگاه موسیقی فیلم ایران در جهان اظهار کرد: «جدا از نداشتن ابزارهای خاص، استودیوهای بسیار درجه یک، نوازنده‌های خوب و حمایت‌هایی که از آهنگسازان فیلم‌های بزرگ می‌شود، آهنگسازهای بسیار خوبی داریم و اشل موسیقی فیلم ایران در مقیاس جهانی استاندارهای خاص خود را دارد. حضور من به عنوان آهنگساز در آکادمی اسکار می‌تواند فرصتی برای برقراری ارتباطات جدید در عرصه جهانی باشد. به عنوان اولین آهنگساز ایرانی می‌توانم ارتباطات و همکاری‌هایی در فضاهای بین‌المللی داشته باشم و کارهای بیشتری را به سرانجام برسانم. برنامه دارم با پروژه‌های خارجی کار کنم ولی هیچ گاه سینمای کشور را ترک نخواهم کرد؛ زیرا کشورم و سینمای این مملکت را دوست دارم و فکر کنم زود است که بخواهم شانه خالی کنم و نباشم. به هر حال وظایفی دارم که باید انجام بدهم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->