تسریع در امر واردات خودرو جانبازان در دستور کار قرار گرفت برگزاری مراسم گرامیداشت شهید آیت‌الله رئیسی در ۱۱۰۰ مسجد استان خراسان رضوی طراحی کارت‌های اعتباری، ویژه زائران حج تمتع ۱۴۰۴ دعوت از قطر و عربستان برای همراهی در اربعین ۱۴۰۴ | چرایی انتخاب شعار «انا علی العهد» اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت | از پرواز پهپادها در آسمان پایتخت تا شهربازی ۱۵۰۰ متری ۱۵۵ عنوان کتاب رضوی به‌نشر در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود زندگی‌نامه شهدای کشتی‌گیر، روایت پهلوانی در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران لزوم بازتعریف روایت‌های دفاع مقدس به زبان نسل جدید اعزام ۵ مداح و ۳ سخنران برجسته کشوری به حج تمتع ۱۴۰۴ + اسامی نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: به‌دنبال برنامه‌های نو برای پویایی هرچه بیشتر اربعین هستیم گفت‌وگو با شاعر و مداح قطعه معروف و محبوب«ای صفای قلب زارم» | این صدای ملائکه است + فیلم برگزاری نخستین جشن‌تکلیف نوجوانان کشور سوریه در حرم امام‌رضا(ع) اهدای مدال طلای جهانی عکاسی به موزه آستان قدس رضوی مرز میان خاک و افلاک در مسیر آسمان هشتم تولیت آستان قدس رضوی: وظیفه خود می‌دانیم تجلی‌بخش کرامت حضرت رضا(ع) در حد توان خودمان باشیم امام‌رضا(ع) در قاب جهان امروز | گزارشی از مقالاتی که در ششمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، به بوته نقد و بررسی گذاشته‌ شد بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ پروژه عمرانی و خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی + فیلم سرچشمه آرامش در آیینه زیارت امام رضا (ع)
سرخط خبرها

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی: تا هفتمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهیم کرد

  • کد خبر: ۳۳۰۸۲۰
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی: تا هفتمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع)، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهیم کرد
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: تاکنون بیش از سه پیش‌نشست در خارج از کشور و چهار پیش‌نشست در داخل کشور در راستای اجلاسیه بین‌المللی کنگره حضرت رضا(ع) داشتیم. امروز اجلاسیه بین‌المللی را برگزار کردیم و تا سال آینده، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالحمید طالبی امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در اختتامیه اجلاسیه بین‌المللی ششمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در مشهد اظهار کرد: براساس سیاست‌های ابلاغی تولیت آستان قدس رضوی، موظف به دستیابی به جایگاه عالی‌ترین مرجع معنوی و مرجع علمی در تولید و ترویج معارف قرآنی و مکتب اهل‌بیت به‌ویژه وجود مقدس حضرت رضا(ع) هستیم.

وی بیان کرد: در آغاز دور مجدد و احیای کنگره جهانی حضرت رضا(ع) مفتخر به پیام نورانی مقام معظم رهبری بودیم که فرمودند «در سه بعد باید نسبت‌به معرفی ائمه اقدام کنیم؛ اول جنبه قداست ائمه، دوم بیان کلام و درس‌های اهل‌بیت(ع) در مسائل گوناگون موردنیاز انسان و سوم بیان سیاست و اهداف ائمه». عمده آن‌ها نیز ایجاد جامعه و حاکمیت اسلامی یعنی ریاست دین با شیوه‌های مختلف در فصول مختلف و با اهداف کوتاه‌مدت مختلف، اما هدف بلندمدت یکسان است.

طالبی عنوان کرد: بر اساس چارچوب مفهومی و راهبردی، دیدگاه‌های رهبر حکیم انقلاب را در قالب چهار هدف، ۱۴ مفهوم کلیدی و پنج سیاست کلان همراه با ۲۶ اقدام طراحی کردیم و برای اهداف شش‌گانه‌ای که در شروع کار در دبیرخانه ترسیم شده بود، با استفاده از این کلام نورانی و اجرای حدیث نورانی حضرت رضا(ع) یعنی احیای گام‌های جدید در دبیرخانه برای ترسیم و نقشه راه ادامه کنگره تا ۱۰ سال آینده که به صورت دو سال برگزار می‌شود، اقدام کردیم.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: امسال نیز موضوع حقوق و کرامت انسانی انتخاب شده است. تاکنون بیش از سه پیش‌نشست در خارج از کشور و چهار پیش‌نشست در داخل کشور داشتیم. امروز اجلاسیه بین‌المللی را برگزار کردیم و تا سال آینده، حداقل ۵۰ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->