راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ مرداد ۱۴۰۴) | دمای بالای ۴۰ درجه در نواحی گرم‌سیر
سرخط خبرها

هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین

  • کد خبر: ۳۳۰۸۶۵
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین
متخصصان دانشگاه می‌سی‌سی‌پی دریافتند که سینامالدئید (cinnamaldehyde)، ترکیب اصلی موجود در دارچین می‌تواند گیرنده‌هایی را در بدن فعال کند که روند تجزیه برخی دارو‌ها را تسریع می‌کنند و در نتیجه اثربخشی آنها را کاهش می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق نتایج به‌دست آمده از این مطالعه، مصرف مقدار زیاد دارچین ممکن است خطراتی به همراه داشته باشد.

«شابانا خان»، دانشمند اصلی این پژوهش، می‌گوید: نگرانی زمانی آغاز می‌شود که مصرف‌کنندگان مقدار زیادی مکمل دارچین را بدون مشورت با متخصص استفاده کنند. مصرف بیش از حد مکمل‌ها می‌تواند باعث دفع سریع داروی تجویزی از بدن شود که این به کاهش اثربخشی دارو منجر خواهد شد.

متخصصان می‌افزایند روغن دارچین که معمولا در افزودنی‌های معطر برای غذا و لوازم بهداشتی یافت می‌شود، از نظر تداخل گیاهان و دارو‌ها عملا هیچ خطری ایجاد نمی‌کند، اما پوست دارچین به‌ویژه دارچین کاسیا، نوعی دارچین ارزان‌تر که عموما از جنوب چین می‌آید، حاوی ماده‌ای رقیق‌کننده خون به نام کومارین است که می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند.

یک نویسنده این مطالعه و معاون مرکز ملی تحقیقات محصولات طبیعی در ایالات متحده، می‌گوید: دارچین اصلِ سریلانکا به دلیل محتوای کمتر کومارین، خطر کمتری دارد.

او خاطرنشان می‌کند که خاصیت رقیق‌کنندگی خون کومارین ممکن است برای افرادی که دارو‌های ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند، خطرناک باشد.

دارچین‌های آسیاب‌شده‌ای که در سوپرمارکت‌ها موجودند، معمولا از چوب دارچین کاسیا تهیه می‌شوند.

دارچین از دیرباز به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی از جمله تنظیم سطح قند خون و خواص ضدالتهابی که ممکن است در پیشگیری از دیابت موثر باشد، شناخته شده است. با این حال نتایج این مطالعه بر اهمیت اعتدال در مصرف و مشورت با پزشک قبل از اضافه کردن مکمل‌های دارچین با دز بالا به رژیم غذایی تاکید می‌کند.

شابانا خان تاکید کرد افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن که طولانی‌مدت هستند و به‌تدریج پیشرفت می‌کنند، مانند فشار خون بالا، دیابت، سرطان، آرتروز، آسم، چاقی مفرط، اچ‌آی‌وی (ایدز) یا افسردگی باید در مورد مصرف مکمل دارچین با هر نوع مکمل دیگری احتیاط کنند.

او توصیه می‌کند قبل از استفاده از هرگونه مکمل به همراه داروها، با پزشک مشورت کنید، زیرا مکمل‌ها برای درمان، شفا یا کم کردن اثر بیماری‌ها طراحی نشده‌اند و بهتر است همیشه با احتیاط از ادویه‌ها استفاده کنید.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->