به گزارش شهرآرانیوز، در روزهای اخیر در مورد خریدهای تابستانی پرسپولیس حرفوحدیث زیاد بوده و تیم رسانهای رضا درویش در فضای مجازی هر روز از یک بازیکن به عنوان تازهوارد این تیم نام میبرند.
این در شرایطی است که شواهد امر نشان میدهد مجتبی فخریان تنها خرید قطعی پرسپولیس است که او هم جزو سهمیه زیر ۲۳ سال خواهد بود. در مورد نفراتی مثل بیفوما، محمدامین کاظمیان، فلورنت مدافع کوزوویی و رضا شکاری، باشگاه پرسپولیس با آنها فقط به توافق اولیه رسیده است و هیچیک انتقالشان به جمع سرخپوشان قطعی نیست.
در این بین، ایجنتهای این بازیکنان به دنبال این هستند که شرایط تیمهای دیگر را هم بررسی کنند و درنهایت، بهترین تصمیم را بگیرند.
مسئله دیگر اینکه باشگاه پرسپولیس منتظر دریافت بودجه از کنسرسیوم بانکهاست تا بتواند خریدهایش را قطعی کند.