ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ناصحی از آمادگی فاز یک خط ۳ مترو مشهد برای خدمات‌رسانی به زائران و مجاوران رضوی خبر داد

  • کد خبر: ۳۳۱۳۳۵
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
  • ۱
ناصحی از آمادگی فاز یک خط ۳ مترو مشهد برای خدمات‌رسانی به زائران و مجاوران رضوی خبر داد
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: فاز یک خط ۳ مترو برای خدمات‌رسانی به زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی آماده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی گفت: خوشبختانه با تلاش شبانه‌روزی مجموعه مدیریت شهری، فاز نخست این پروژه مهم که از میدان شهدا تا پایانه امام‌رضا(ع) امتداد دارد، آماده بهره‌برداری شده است.

او ادامه داد: فاز نخست خط ۳ قطارشهری مشهد با حدود ۶ کیلومتر طول، ۳ ایستگاه فعال و طراحی ویژه برای خدمت‌رسانی به زائران حرم مطهر رضوی احداث شده است و این مسیر به‌عنوان کاربری‌ترین مسیر زیارتی در کشور، میدان شهدا را به پایانه امام‌رضا(ع) متصل می‌کند و از ویژگی‌های آن می‌توان به ایستگاه باب‌الجواد(ع) به‌عنوان یکی از زیباترین ایستگاه‌های کشور و امکان اتصال به خطوط دیگر در ایستگاه میدان شهدا اشاره کرد.

ناصحی تأکید کرد: در مسیر اجرای این خط، انواع تست‌های ایمنی، مکانیکی و الکتریکی در چندین مرحله انجام شده تا از صحت عملکرد کامل تمامی بخش‌ها اطمینان حاصل شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد افزود: طی روز‌های آتی که حرم مطهر رضوی میزبان خیل عظیم شیفتگان امام مهربانی‌ها خواهد بود، خط ۳ مترو با هدف تسهیل دسترسی زائران به بارگاه ملکوتی حضرت رضا(ع) به بهره‌برداری خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۸
1
4
باتشکر از زحمات همه کسانی که در این پروژه کار کردند،
لطفا تکمیل ایستگاه بسیج وپانزده خرداد راهم دراولویت قرار دهید،چون اکثر زائران درمسیر میدان پانزده خرداد اسکان دارند،
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->