یورش اشغالگران اسرائیلی به مناطق مختلف کرانه باختری ایران اتهامات بی‌اساس مدیرکل سازمان امنیت انگلیس را رد کرد شورای امنیت سازمان ملل متحد از حاکمیت لبنان حمایت کرد عراقچی: ادامه همکاری با آژانس در چارچوب توافق جامع پادمان و قانون مجلس است دستگاه قضایی بنگلادش خواستار اعدام نخست وزیر مخلوع شد جمعیت اعتلا: شرم‌الشیخ تحقیر ملت‌های منطقه با نام صلح بود برجام فردا به پایان می‌رسد دبه جدید اسرائیل برای کارشکنی در توافق غزه تا زمانی که نیرو‌های مسلح آمادگی داشته باشد، دشمن توان تعرض نخواهد داشت نام الجولانی از فهرست تروریسم‌های سازمان ملل حذف شد آیا عربستان به «پیمان ابراهیم» می‌پیوندد؟ آژانس انرژی اتمی با پایان اعتبار برجام، چطور برنامه هسته‌ای ایران را بررسی می‌کند؟ آیت‌الله علم‌الهدی: سیاست‌های ما در مقابله با آمریکا هیچ خطایی نداشته است | «روحیه مقاومت و ایستادگی» کلید موفقیت در ۴۵ سال پیروزی انقلاب طالبان: ایران آمادگی میانجی‌گری بین افغانستان و پاکستان را دارد لاریجانی به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت+ عکس (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ فلسطینی در تیراندازی اشغالگران در غزه زخمی شدند (۲۵ مهر ۱۴۰۴) کشته شدن ۷ نظامی پاکستان در نزدیکی مرز با افغانستان (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حالت فوق‌العاده در پایتخت پرو اعلام شد (۲۵ مهر ۱۴۰۴) ترامپ به صدور کیفرخواست برای بولتون واکنش نشان داد ویتکاف: توافق‌نامه‌های ابراهیم گسترش خواهد یافت وقوع انفجار در پالایشگاهی در کره جنوبی (۲۵ مهر ۱۴۰۴) نتانیاهو و ترامپ درباره اجرای توافق تبادل اسرا گفت‌و‌گو کردند حمله آمریکا به یک کشتی دیگر در کارائیب (۲۵ مهر ۱۴۰۴) حماس: بازگرداندن اجساد اسرای اسرائیلی زمان‌بر است ۱۸۰ سال زندان در انتظار جان بولتون ترامپ: با پوتین در مجارستان دیدار می‌کنم شهادت و مجروح شدن ۸ تن در سلسله حملات رژیم صهیونیستی به لبنان (۲۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام تبریک عراقچی به پاپ «لئون چهاردهم» | امیدواریم انتخاب شما فرصتی برای صیانت از صلح و آرامش باشد

  • کد خبر: ۳۳۱۶۲۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۱
پیام تبریک عراقچی به پاپ «لئون چهاردهم» | امیدواریم انتخاب شما فرصتی برای صیانت از صلح و آرامش باشد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی خطاب به پاپ «لئون چهاردهم» رهبر جدید مسیحیان کاتولیک جهان، ضمن ادای احترام به پاپ فرانسیس فقید، ابراز امیدواری کرد که انتخاب ایشان، فرصت مغتنمی برای ترویج عدالت و کرامت انسانی و صیانت از صلح و آرامش باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن پیام تبریک سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به شرح زیر است:

«عالیجناب پاپ لئون چهاردهم

رهبر عالی کاتولیک‌های جهان

با سلام و احترام.

اینجانب صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به مناسبت انتخاب جنابعالی به‌عنوان دویست و شصت و هفتمین رهبر کاتولیک‌های جهان ابراز می‌دارم.

در روزگاری که جهان به نحو کم‌سابقه‌ای گرفتار بی‌عدالتی و نامهربانی، فقر و نابرابری، و جنگ و خونریزی است، عطف توجه بین‌المللی به انتخاب پاپ جدید نشانه امیدواری و انتظار عمومی برای نقش‌آفرینی دین و آموزه‌های دینی در جهت صیانت از ارزش‌های متعالی انسانی و اخلاقی و جلوگیری از سیطره رذائل اخلاقی بر جامعه بشری می‌باشد.

برای آرامش روح پاپ فرانسیس دعا می‌کنیم و رجاء واثق داریم که انتخاب شما به‌عنوان رهبر مسیحیان کاتولیک، فرصت مغتنمی برای ترویج معنویت و اخلاق و عدالت و کرامت انسانی، ارتقای رواداری بین ادیان و اقوام و ملت‌ها، و صیانت از صلح و آرامش خواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران در چارچوب رویکرد اصولی خود مبنی بر اعتلای اخلاق و پاسداشت حقوق یشر و کرامت انسانی در سراسر جهان با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی، همچون گذشته نسبت به تحکیم و تقویت روابط خود با واتیکان اهتمام ورزیده و از هیچ کوششی برای ترویج گفت‌و‌گو‌های بین ادیانی و تلاش در جهت تحقق صلح و امنیت در جهان و مقابله با خشونت، ستم، بی‌عدالتی و قلدرمآبی فروگذار نمی‌کند.

ما آماده هر نوع همفکری، هم‌افزایی و همکاری با واتیکان در این زمینه هستیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->