قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند جزئیات سفر وزیر امور خارجه به مصر واکنش ویتکاف به موضع حماس درباره طرح آتش‌بس ترامپ قالیباف در رأس هیئت پارلمانی ایران، برای حضور در اجلاس بریکس راهی آمریکای لاتین شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام تبریک عراقچی به پاپ «لئون چهاردهم» | امیدواریم انتخاب شما فرصتی برای صیانت از صلح و آرامش باشد

  • کد خبر: ۳۳۱۶۲۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۱
پیام تبریک عراقچی به پاپ «لئون چهاردهم» | امیدواریم انتخاب شما فرصتی برای صیانت از صلح و آرامش باشد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی خطاب به پاپ «لئون چهاردهم» رهبر جدید مسیحیان کاتولیک جهان، ضمن ادای احترام به پاپ فرانسیس فقید، ابراز امیدواری کرد که انتخاب ایشان، فرصت مغتنمی برای ترویج عدالت و کرامت انسانی و صیانت از صلح و آرامش باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، متن پیام تبریک سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به شرح زیر است:

«عالیجناب پاپ لئون چهاردهم

رهبر عالی کاتولیک‌های جهان

با سلام و احترام.

اینجانب صمیمانه‌ترین تبریکات خود را به مناسبت انتخاب جنابعالی به‌عنوان دویست و شصت و هفتمین رهبر کاتولیک‌های جهان ابراز می‌دارم.

در روزگاری که جهان به نحو کم‌سابقه‌ای گرفتار بی‌عدالتی و نامهربانی، فقر و نابرابری، و جنگ و خونریزی است، عطف توجه بین‌المللی به انتخاب پاپ جدید نشانه امیدواری و انتظار عمومی برای نقش‌آفرینی دین و آموزه‌های دینی در جهت صیانت از ارزش‌های متعالی انسانی و اخلاقی و جلوگیری از سیطره رذائل اخلاقی بر جامعه بشری می‌باشد.

برای آرامش روح پاپ فرانسیس دعا می‌کنیم و رجاء واثق داریم که انتخاب شما به‌عنوان رهبر مسیحیان کاتولیک، فرصت مغتنمی برای ترویج معنویت و اخلاق و عدالت و کرامت انسانی، ارتقای رواداری بین ادیان و اقوام و ملت‌ها، و صیانت از صلح و آرامش خواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران در چارچوب رویکرد اصولی خود مبنی بر اعتلای اخلاق و پاسداشت حقوق یشر و کرامت انسانی در سراسر جهان با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی، همچون گذشته نسبت به تحکیم و تقویت روابط خود با واتیکان اهتمام ورزیده و از هیچ کوششی برای ترویج گفت‌و‌گو‌های بین ادیانی و تلاش در جهت تحقق صلح و امنیت در جهان و مقابله با خشونت، ستم، بی‌عدالتی و قلدرمآبی فروگذار نمی‌کند.

ما آماده هر نوع همفکری، هم‌افزایی و همکاری با واتیکان در این زمینه هستیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->