بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین
سرخط خبرها

دختر ۱۸ ساله قربانی جنایت سیاه شد

  • کد خبر: ۳۳۲۰۷۹
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۲
دختر ۱۸ ساله قربانی جنایت سیاه شد
پسر جوان که به اتهام قتل دختری ۱۸ساله بازداشت شده، فکر نمی‌کرد عکس برهنه او در گوشی باعث گرفتاری‌اش شود. متهم منکر قتل است و مدعی شده کارفرمایش به آن دختر تجاوز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اوایل اسفند سال گذشته زنی تبعه افغانستان با حضور در شعبه دوم بازپرسی دادسرای جنایی تهران شکایت کرد که پسری ۲۳ ساله دختر ۱۸ ساله‌اش را کشته است. پرونده با دستور قضایی به پلیس آگاهی تهران ارسال شد.

شاکی در اظهاراتش گفت‌: دخترم در خانه بدحال شد و در بیمارستان به هوش آمد. مدعی شد اشتباهی قرص‌های دیگر را به جای سرماخوردگی خورده است. بعد از بهبودی او را به خانه بردم. سه روز بعد برای دیدن دختر یکی از اقوام از خانه بیرون رفت و دیگر بازنگشت. شب که به تلفنش زنگ زدم مرد غریبه‌ای جواب داد و مدعی شد دخترم در بیمارستان بستری است. به بیمارستان رفتیم و متوجه شدیم، او کنار یک میدان رها شده بوده که او را به بیمارستان آوردند. روز بعد هم دخترم فوت کرد. سراغ دختری که با او ملاقات داشت رفتیم که گفت با دوستانشان بودند و بعد جوانی به نام بصیر قرار شد او را به خانه برساند. اکنون به اتهام قتل عمد از بصیر شکایت دارم.

پلیس به دنبال بصیر بود تا این که بعد از سه ماه او رادرکمپ مهاجران غیر‌قانونی در مشهد بازداشت کردند و در بازرسی گوشی‌اش، تصویری از دختری جوان به دست آمد که برهنه بود و در آنجا مدعی شد کارفرمایش به آن دختر تجاوز کرده است.

او به پلیس آگاهی تهران منتقل شد و دراظهاراتش گفت‌: نسیم با یکی از دوستانم دوست بود که بعد از مدتی جدا شدند. این جدایی باعث شد آنها اقدام به خودکشی کنند. یک روز نسیم به محل کارم در کارواش آمد. من برای خرید بیرون رفتم و وقتی برگشتم مدعی شد کارفرمایم به او تجاوز کرده است. من هم از او در آن حالت عکس گرفتم. بعد هم با دوستان‌مان مشروب خوردیم. حال نسیم بد شدواو را کنار میدانی رها کردم. با اورژانس تماس گرفتم و برای نجات جانش درخواست کمک کردم. بعد هم با شنیدن خبر مرگش از ترس گریختم.

موسی رضازاده، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: شواهد نشان از قتل دختر جوان دارد. متهم پسر جوان به اتهام قتل عمد بازداشت شده و تحقیقات از او ادامه دارد.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->