به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از دولت برای معرفی نکردن وزیر اقتصاد، گفت: طبق قانون وزیر پیشنهادی وزارت اقتصاد ظرف سه ماه باید وزیر مشخص بشود، اما خبرها حاکی از این است که میخواهند در نیمه اول یا پایان نیمه اول خرداد وزیر معرفی کنند، در نیمه دوم هم که نمایندگان نیستند که مغایر ۱۰۰ درصد آیین نامه داخلی مجلس است؛ در مجلس باید پیگیری بکنیم وزیر را معرفی کنند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با اشاره به ناترازی انرژی در استانها، تاکید کرد: قرار بود که وزیر نیرو اختیار به استانداران بدهد و دخالت هم نکند.
وی افزود: همین الان ما خبر داریم در استانهای شمالی به ویژه استان مازندران از یک طرف میگویند استانداران اختیار دارند از آن طرف تماس تلفنی میگیرند با مدیران شبکه صنعت برق میگویند که آقا باید برق واحدهای تولیدی همه قطع شود، برادر عزیز شما چه کاره هستی در استان دخالت میکنی اجازه بده استانداران تصمیم بگیرند.
بابایی با بیان اینکه چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند، اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ اذعان کرد: تماس تلفنی میگیرم با مدیران شبکه صنعت برق میگویند که باید برق واحدهای تولیدی همه قطع شود، شما چه کاره هستید در استان دخالت میکنید؟ اجازه بدهید استانداران تصمیم بگیرند.
منبع: فارس