کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟ دیابت نوع یک در بزرگسالان، خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد

  • کد خبر: ۳۳۲۷۵۶
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد
بنا بر اعلام معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در بسته جدید دولت مقرر شده تا فرایند صدور مجوز قانونی برای خانه‌مسافر‌ها در مشهد ذیل سامانه ملی صدور مجوز‌ها تعریف شود و برهمین اساس، زمان انتظار برای آن به چند روز کاهش خواهد یافت.

انوشیروان محسنی‌بندپی در حاشیه آیین افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد که عصر امروز (چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار شد، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: توفیق شد که امروز از این فرصت سرمایه‌گذاری عظیم بازدید کنیم. گردشگری به‌عنوان یک صنعت نوین، کارکرد‌های متعددی در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و سلامت دارد و می‌تواند نقش مؤثری در اشتغال‌زایی و ارزآوری داشته باشد. علاوه بر این، این صنعت یکی از زیرساخت‌های اساسی برای معرفی آثار ملموس و ناملموس هویت‌آفرین کشور محسوب می‌شود و فرصتی برای رشد اقتصادی ایران اسلامی ایجاد می‌کند.

وی افزود: استان خراسان رضوی، ظرفیت‌های قابل‌توجهی در حوزه‌های مختلف صنعت گردشگری دارد، اما مهم‌ترین فرصت این استان و به‌خصوص مشهدالرضا(ع)، همجواری با مضجع منور رضوی است که براساس محوربودن زیارت برای همه شیعیان و دلدادگان اهل‌بیت(ع)، می‌تواند موتور محرک برای رونق همه حوزه‌های گردشگری باشد.

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خاطرنشان کرد:‌ امروز شما می‌بینید چه ظرفیت‌های بزرگی در بخش صنایع دستی و گردشگری زیارت در مشهد وجود دارد که بخشی از آن فعال شده و تمرکز دولت بر توسعه هرچه‌بیشتر این زیرساخت‌ها در آینده است. در رویداد امروز، تفاهم‌نامه‌ای منعقد شد تا دبیرخانه دائمی شورای راهبردی هنرصنعت گوهرسنگ‌ها در مشهد برپا شود. این نمایشگاه کانون تعامل حوزه صنعت گردشگری با دولت و بخش خصوصی، معرفی توانمندی‌های استان و ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری است.

وی در پاسخ به سؤالی درخصوص راهکار‌های دولت برای سامان‌دهی برخی مشکلات در حوزه اقامتگاه‌های خصوصی مشهد نیز گفت: تلاش دولت چهاردهم، تمرکز بر کاهش تصدیگری و واگذاری هدفمند امور به بخش خصوصی است. البته همان‌طورکه ضرورت دارد نظارت بر مراکز اقامتی تخصصی باشد، به همان میزان بخش خصوصی هم باید خود را مکلف به کسب مجوز‌های قانونی بداند. بر همین اساس، برنامه‌ریزی شده تا فرایند صدور مجوز به حد چند روز کاهش پیدا کند و این حوزه به یکی از فرایند‌های ذیل سامانه ملی صدور مجوز‌ها الحاق شود.

خراسان رضوی، قطب هنر صنایع دستی است

مریم جلالی، معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هم در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز تصریح کرد: در سالی که به‌نام سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده، ما نیازمند بازخوانی فرایند‌های جذب سرمایه هستیم. این یعنی صنایع دستی به‌عنوان اقتصاد هویت‌بنیان، باید تولید منتهی به خلق ارزش اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شوند و ما براساس برنامه هفتم توسعه، مکلف هستیم تا زنجیره ارزش را در حوزه صنایع دستی تکمیل کنیم.

وی تأکید کرد: حمایت‌ها معنادار خواهند شد و به شکل هدفمند، ختم به توانمندسازی فعالان تولید صنایع دستی خواهد شد. وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وظیفه دارد تا براساس قانون، از طراحی تا فروش، سرتاسر این فرایند را مرحله به مرحله تکمیل کند تا هم هنرمندان حمایت، صنعتگران توانمند و بازرگانان صنایع دستی تشویق شوند.

معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این را هم گفت که آنچه در نمایشگاه بین‌المللی مشهد عرضه شده است، می‌تواند پلی برای معرفی فرهنگ اسلامی‌ایرانی به کشور‌های همسایه و سرتاسر دنیا باشد و حتی همین نمایشگاه نیز گامی برای تکمیل زنجیره ارزش صنایع دستی است. از این رو که تولیدکنندگان را در مقیاس خرد به خریداران و در مقیاس کل به بازرگانان و تجار این حوزه پیوند می‌زند و فرصتی برای آشنایی بیشتر، تعامل و خلق هم‌افزایی میان فعالان عرصه صنایع دستی و گردشگری محسوب می‌شود.

جلالی بیان کرد: امروزه خراسان رضوی، قطب عالم هنر محسوب می‌شود و در مشهدالرضا(ع)، حرم مطهر رضوی موزه مجسم صنایع دستی است. نام‌گذاری مشهد به‌عنوان شهر جهانی گوهرسنگ‌ها، یک نشانه آشکار از ظرفیت‌هایی است که در این شهر وجود دارد، اما باید خوشه‌های تولید همسو شوند و همه فعالیت‌های فرهنگی و اقتصادی در مسیری رو‌به‌رشد از «من» به «ما» و از «فرد» به «تشکل» تبدیل شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->