شکایت عراق از اسرائیل به سازمان ملل احتمال دیدار پوتین و ترامپ در چین ادارات بوشهر در روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد تغییر ساعات کاری سه‌شنبه و تعطیلی ادارات قم روز چهارشنبه اول مرداد ۱۴۰۴ خراسان رضوی در مسیر تقویت نقش زنان در بخشداری‌ها تداوم همکاری تهران و بغداد در دیدار اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس با نخست وزیر عراق وزیر اطلاعات: کسب اسناد و مدارک از اهداف رژیم صهیونیستی از دستاورد‌های وزارت اطلاعات بود واکنش امیرخان متقی به اظهارات ترامپ: هیچ نیروی خارجی در بگرام نیست تاکید رئیس جمهور بر ضرورت هماهنگی با قوای مقننه و قضائیه برای وحدت رویه در موضوع تفویض اختیار به استانداری‌ها چین بر راهکار دیپلماتیک در قبال ایران تاکید کرد واژگونی اتوبوس نظامیان اسرائیلی در شرق قدس اشغالی علی آبادی: تا پایان امسال ۳۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق وارد مدار می‌شود رزمایش مرکب امداد نجات دریای خزر در دو فاز ساحلی و دریایی برگزار می‌شود رنجبرزاده: نباید اختلاف‌سلیقه‌ها به انسجام داخلی و وحدت ملی آسیب بزند هشدار پکن به تحریم‌های جدید اروپا علیه بانک‌ها و شرکت‌های چینی پزشکیان هفته آینده به پاکستان سفر خواهد کرد رسانه ایرلندی: تعطیلی بندر ایلات پیروزی آشکار صنعا و شکست بی‌سابقه صهیونیست‌ها است آیت الله علم الهدی: سیره امام سجاد (ع)؛ حفظ هویت انقلابی، آگاهی اجتماعی و مسئولیت‌پذیری تاریخی است قالیباف: کشور‌های اسلامی محاصره غزه را بشکنید ادارات ایلام روز چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد انتقاد شدید آنروا از بی‌تفاوتی‌ها در برابر گرسنگی در غزه لاریجانی به عنوان نماینده رئیس جمهور به روسیه سفر کرده بود ابلاغ پیام و سلام خاص رهبری انقلاب به خانواده شهید فریدون عباسی پادشاه بلژیک: اوضاع غزه «مایه ننگ بشریت» است رئیس قوه قضائیه: هدف، مبارزه ریشه‌ای با فساد و مفسد است حمله رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن (۳۰ تیر ۱۴۰۴) شناور نیروی دریایی روسیه وارد منطقه عمومی رزمایش خزر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد

  • کد خبر: ۳۳۲۹۱۷
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد
عضو شورای سیاسی حزب‌الله لبنان ضمن بی‌ارزش خواندن تحریم‌های جدید وزارت خزانه‌داری آمریکا تأکید کرد که سلاح مقاومت تنها در صورت تضمین‌های واقعی امنیتی قابل واگذاری به دولت لبنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، «غالب ابو زینب»، عضو شورای سیاسی حزب‌الله لبنان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری «اسپوتنیک» اعلام کرد که تحریم‌های اخیر آمریکا علیه نهاد‌های وابسته به حزب‌الله صرفاً در راستای فشار روانی بوده و تأثیر عملی یا ساختاری بر این حزب ندارد.

وی با بیان اینکه این اقدامات در ادامه سیاست همیشگی واشنگتن برای نمایش سلطه بر منطقه صورت می‌گیرد، گفت: این نخستین بار نیست که واشنگتن برای تحمیل اراده خود، حزب‌الله را در لیست‌های سیاه قرار می‌دهد؛ چنین اقدامی بخشی از پروپاگاندای آمریکا برای القای قدرت‌نمایی است.

ابو زینب همچنین با اشاره به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان سفر به منطقه، گفت: ترامپ هیچ درکی از واقعیت لبنان ندارد و تحلیل‌هایش بیشتر رنگ‌وبوی هالیوودی دارد تا واقعیات سیاسی. او در حالی حزب‌الله را مقصر وضعیت کنونی لبنان معرفی می‌کند که این جنبش حتی در دوران جنگ داخلی وجود نداشت.

وی تأکید کرد که آمریکا با تداوم فشار‌های اقتصادی و سیاسی، می‌کوشد لبنان را به منطقه نفوذ خود و رژیم صهیونیستی تبدیل کند، اما حزب‌الله برای مقابله با این فشار‌ها و حفاظت از استقلال لبنان تلاش می‌کند.

ابو زینب در خصوص بحث خلع سلاح حزب‌الله نیز خاطرنشان کرد: سلاح مقاومت مسئله‌ای داخلی است که تنها به لبنانی‌ها مربوط می‌شود و تا زمانی که تضمین‌های واقعی برای خروج کامل اسرائیل از خاک لبنان و پایان تجاوز‌ها ارائه نشود، این سلاح واگذار نخواهد شد.

وی همچنین از درایت ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان در مواجهه با فشار‌های خارجی تقدیر کرد و گفت: ایشان تلاش دارد با حفظ تعادل داخلی و پرهیز از درگیری، ثبات کشور را حفظ کند.

ابو زینب در ادامه تأکید کرد که حزب‌الله آماده هیچ‌گونه گفت‌وگوی پیشنهادی از سوی آمریکا نبوده، زیرا واشنگتن تاکنون هیچ پیشنهاد واقعی برای مذاکره مطرح نکرده است.

وی همچنین هشدار داد: هرگونه تجاوز جدید اسرائیل به لبنان، با پاسخ سختی مواجه خواهد شد و قطعاً برای دشمن، ماجراجویی ساده‌ای نخواهد بود.

این اظهارات پس از آن بیان شد که وزارت خزانه‌داری آمریکا عصر پنج‌شنبه مدعی هدف قرار دادن «۲ مقام ارشد حزب‌الله» و «۲ تن از تسهیلگران مالی» مقاومت لبنان با تحریم‌های خود شد.

طبق بیانیه ادعایی این وزارتخانه، افراد تحریم شده، در لبنان و ایران قرار دارند و با «رهبران حزب‌الله» برای ارسال منابع مالی به این جنبش از سوی «اهداکنندگان خارجی» همکاری نزدیک دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->