الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم بقایی: «بی‌طرفی» در قبال نسل‌کشی در فلسطین پذیرفته نیست جلالی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از روسیه تقاضای دریافت اس-۴۰۰ نکرده است آغاز فرایند انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا + شرایط متقاضیان و زمان ثبت‌نام مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه خیانت دیگر علی‌اف آذربایجان علیه اسلام و به نفع صهیونیست‌ها بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس درباره حمله اسرائیل به قطر حماس زنده بودن خلیل الحیه را رسما تایید کرد مصر سطح هماهنگی امنیتی با اسرائیل را کاهش داد تعداد شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۷۵۶ تن رسید (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه تشکیل کشور فلسطین توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد پزشکیان در اجلاس اضطراری دوحه شرکت می‌کند ولایتی به حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد لاریجانی: گروسی نقش آتش‌بیار معرکه علیه ایران را ایفا می‌کند تماس‌ها بین تل‌آویو و دمشق ادامه دارد ۶ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ محاکمه شدند وال استریت ژورنال: کشور‌های عربی پاسخ هماهنگی به اسرائیل می‌دهند شمار شهدای یمن به ۴۶ شهید افزایش یافت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه ایران در شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به قطر ترامپِ برزیل به ۲۷ سال زندان محکوم شد عراقچی: سفر رئیس جمهور به نیویورک طبق برنامه انجام می‌شود سیسی با سودانی درباره ایران رایزنی کرد شورای امنیت سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را محکوم کرد | آمریکا: این حمله فرصتی برای صلح است (۲۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان

  • کد خبر: ۳۳۲۹۶۰
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۹
خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان
کاردار افغانستان در مسکو طی اظهاراتی اعلام کرد که تصمیم روسیه برای تعلیق ممنوعیت فعالیت طالبان، شرایط روابط تجاری و اقتصادی میان دو کشور را بسیار بهبود بخشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جمال ناصر غروال، کاردار افغانستان در مسکو طی اظهاراتی اعلام کرد که تصمیم روسیه برای تعلیق ممنوعیت فعالیت طالبان، شرایط روابط تجاری و اقتصادی میان دو کشور را بسیار بهبود بخشیده است.

وی در شانزدهمین مجمع اقتصادی بین‌المللی «روسیه – جهان اسلام: کازان‌فروم» گفت: همکاری‌های تجاری و اقتصادی ما چندان موفق نبود، چون طالبان در فهرست سیاه روسیه قرار داشت.

غروال افزود: خوشبختانه پس از تصمیم دیوان عالی روسیه، این مشکل حل شد. این تصمیم، شرایط بهتری را برای توسعه همکاری‌ها فراهم کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد که به‌زودی میان روسیه و افغانستان قرارداد‌های سرمایه‌گذاری در زمینه اکتشافات زمین‌شناسی و استخراج منابع معدنی امضا شود.

پیش‌تر، دیوان عالی روسیه با درخواست اداری دادستان کل برای تعلیق ممنوعیت فعالیت طالبان در روسیه موافقت کرده بود.

به گفته وزارت خارجه روسیه، حذف عنوان «تروریستی» از طالبان، مسیر را برای شراکت کامل با کابل به نفع مردم روسیه و افغانستان هموار می‌سازد.

شانزدهمین مجمع اقتصادی بین‌المللی «روسیه – جهان اسلام: کازان‌فروم» از ۱۳ تا ۱۸ مه در کازان برگزار می‌شود. موضوع اصلی این اجلاس، «دیجیتالی شدن: واقعیت جدید و فرصت‌های افزوده برای گسترش همکاری» است. نمایندگانی از بیش از ۱۰۰ کشور در این رویداد حضور دارند.

عبدالغنی برادر، معاون نخست‌وزیر افغانستان نیز در حاشیه این اجلاس گفت روسیه بازاری بزرگ و آینده‌دار برای کالا‌های افغانستان است و کابل قصد دارد مبادلات تجاری با مسکو را افزایش دهد.

وی گفت: ما باور داریم که روسیه بازاری بزرگ و امیدوارکننده برای محصولات افغانستان است. می‌خواهیم شاهد افزایش مبادلات تجاری میان دو کشور هم در حوزه واردات و هم صادرات باشیم.

این مقام افغانستان افزود: شرکت‌ها، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی روسی را دعوت می‌کنم. اطمینان می‌دهم که تمامی شرایط لازم از نظر امنیت و قانونی بودن فراهم است. ما از سرمایه‌گذاران و شرکت‌های روسی حمایت خواهیم کرد.

وی همچنین بر اهمیت ایجاد «شرایط مساعد برای تجارت و ترانزیت» تأکید کرد و افزود افغانستان می‌خواهد به «مرکز منطقه‌ای تجارت و ترانزیت» تبدیل شود و در حال فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای تحقق این هدف است.

به گفته برادر، افغانستان به‌دنبال یافتن بازار‌هایی برای محصولات تولیدی خود است و روسیه یک نمونه برجسته از چنین بازار‌هایی محسوب می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->