نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد

  • کد خبر: ۳۳۲۹۷۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۳
نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد
منابع خبری صهیونیست اعلام کردند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم از بیم آن که مبادا حکم بازداشت وی از سوی دیوان بین المللی دادگستری اجرا شود، از سفر به واتیکان منصرف شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحرونوت» چاپ سرزمین‌های اشغالی جمعه شب در تشریح انصراف نتانیاهو از این سفر نوشت که وی تمایل داشت در مراسم تحلیف پاپ جدید در واتیکان شرکت کند، اما به دلیل نگرانی از اجرای احتمالی حکم بازداشت صادرشده علیه او، از این سفر منصرف شده است.

دیوان بین‌المللی کیفری لاهه در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴ (یکم آذر ۱۴۰۳) حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی به عنوان یک سلاح علیه مردم غزه صادر کرد.

به دنبال این حکم، رژیم صهیونیستی نیز از این دادگاه درخواست کرده بود که در خصوص حکم بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ برکنار شده این رژیم تجدید نظر کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.