روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است عراقچی در گفت‌وگو با الجزیره: فناوری هسته‌ای همچنان پابرجاست | مانع گسترش جنگ در منطقه شدیم رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس: مهاجرت نخبگان مهلک‌ترین ضربه به ایران است یک نماینده مجلس: سال‌هاست که مشکل مردم مباحث معیشتی است پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد
سرخط خبرها

آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟

  • کد خبر: ۳۳۳۰۱۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟
رسانه‌های عبری گزارش دادند یمن ممکن است رژیم صهیونیستی را به سمت توافقی برای توقف جنگ در غزه سوق دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: با توجه به موضع قاطعانه صنعا برای ادامه حمایت خود از غزه و تحریم هوایی و دریایی اسرائیل، یمن ممکن است اسرائیل را به سمت توافقی برای توقف جنگ در نوار غزه و بازگرداندن اسرا سوق دهد.

این شبکه در رابطه با تلاش یمن برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع برای رژیم اشغالگر گفت: یک موشک یمنی در هفته کافی است تا ببینیم چه اتفاقی برای فرودگاه بن گوریون می‌افتد.

این کانال تاکید کرد: اسرائیل با وضعیت پیچیده‌ای در رویارویی با یمن قرار دارد. نمی‌توان یمن را شکست داد، زیرا صد‌ها موشک بالستیک در اختیار دارد.

در این راستا «رونن برگمن» خبرنگار روزنامه یدیعوت آحارونوت در مصاحبه با کانال ۱۲ از شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در شکست یمن انتقاد کرد.

وی گفت: با وجود تمام قدرت سنتکام و اطلاعات اسرائیل، آنها موفق نشده‌اند یمنی‌ها را شکست دهند، زیرا به سادگی نمی‌توان آنها را شکست داد. آنها به اندک اکتفا می‌کنند و خسارات زیادی به بار می‌آورند.

سنتکام یکی از فرماندهی‌های رزمی یکپارچه وزارت دفاع ایالات متحده است که بر عملیات نظامی ایالات متحده در غرب، جنوب و آسیای مرکزی و آفریقا نظارت می‌کند.

کانال ۱۲ از ایالات متحده انتقاد و اعلام کرد: آمریکا با اینکه بزرگ است قادر به شکست یمن نبود. شکست نظامی یمن دشوار است.

این کانال افزود: واشنگتن با قدرتی چند برابر بیشتر از اسرائیل به یمن حمله کرد، اما نتوانست آن را شکست دهد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پس از یک ماه حملات شدید که میلیارد‌ها دلار هزینه داشت، مجبور شد حملات به یمن را متوقف کند.

همچنین رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که «ناو هواپیمابر هری ترومن آمریکا در حال خروج از خاورمیانه است.»

کانال اسرائیلی «کان» نیز حملات رژیم صهیونیستی به یمن را «نوعی نمایش» توصیف و تاکید کرد که این حملات یمن را منصرف نمی‌کند، بر توانایی آن در شلیک موشک تاثیر نمی‌گذارد و مشکل را حل نمی‌کند.

این کانال اذعان کرد که موشک‌های یمنی به اقتصاد رژیم صهیونیستی آسیب می‌رساند و این از پیامد‌های جنگ در نوار غزه است.

«آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی نیز گفت: آمریکایی‌ها با یمن به توافق رسیدند و ما را خارج از دایره نگه داشتند.

لیبرمن در گفت‌و‌گو با کانال ۱۲ خاطرنشان کرد: یمنی‌ها در جریان سفر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به منطقه به اسرائیل حمله کردند.

لیبرمن با انتقاد از ادامه جنگ، آن را جنگی برای امنیت بنیامین نتانیاهو و حفظ ائتلاف دولتی دانست.

انتقاد رسانه‌های اسرائیلی در پی حمله رژیم صهیونیستی به بنادر الحدیده و الصلیف در استان الحدیده در غرب یمن و ادامه حملات ارتش یمن علیه اراضی اشغالی صورت می‌گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->