هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند افزایش ۵ برابری بودجه فرهنگی و ورزشی در مشهد| ۱۱۰ مجموعه ورزشی تا پایان دوره مدیریت شهری احداث می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود پزشکیان در مجمع گفت‌وگوی تهران: اسرائیل حقوق انسان‌ها را نادیده گرفته است | غرب پیام سیاست خارجی دولت چهاردهم را نپذیرفت رکوردشکنی شهرداری مشهد در جذب سرمایه و انتشار اوراق مشارکت | تأمین مالی ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای پروژه‌های شهری + فیلم خراسان رضوی، میزبان ۱۰ درصد موزه‌های کشور | گزارش شهرآرانیوز از ظرفیت‌ها و چالش‌های موجود در موزه‌های استان هوا آلوده است؛ شهروندان کلانشهر مشهد اصول خودمراقبتی را رعایت کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) از رونق سرمایه‌گذاری تا تحول شرکت توسعه گردشگری| مدیران شهر از راهکار‌های تسهیل زیارت می‌گویند مشهد، شهر ظرفیت‌های چشمگیر در حوزه گردشگری| خبر‌های خوب از تحول در شرکت توسعه گردشگری شهرداری در راه است+فیلم بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار
سرخط خبرها

شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است

  • کد خبر: ۳۳۳۰۸۰
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است
شهردار منطقه ۴ و رئیس یادواره ملی شهدای مدافع حرم مشهد مقدس با بیان اینکه یادواره شهدای مدافع حرم با مشارکت شهرداری مشهد، به‌ویژه مناطق ۳، ۴ و ۵ برگزار می‌شود، گفت: وظیفه ما تنها عمران شهری نیست، بلکه ترویج اخلاق، سلامت و خدمت صادقانه به نام شهدا باید در اولویت باشد.

به گزارش خبرنگار شهرآرانیوز، محسن نعیمی‌مقدم امروز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به مسئولیت‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: مسئولیت ما تنها مدیریت شهری نیست؛ بلکه باید درراستای ترویج ارزش‌های ایثار و شهادت نیز گام برداریم.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی که در منطقه ۴ اجرا می‌شود، مانند نام‌گذاری اماکن به نام شهدا، جشنواره‌های ورزشی و فعالیت‌های فرهنگی، در همین راستا تعریف شده‌اند.

شهردار منطقه ۴ و رئیس یادواره ملی شهدای مدافع حرم مشهد ادامه داد: حال جامعه تنها با ساخت‎وساز خوب نمی‌شود؛ نیاز به اقدامات فرهنگی داریم. وقتی می‌گوییم به نام شهدا فعالیت کنیم، یعنی در کار‌های روزمره‌مان نیز باید اخلاق، سلامت و خدمت صادقانه را سرلوحه قرار دهیم.

برگزاری یادواره ملی شهدای مدافع حرم با محوریت شهرداری‌های مناطق ۳، ۴ و ۵ مشهد

رئیس یادواره ملی شهدای مدافع حرم مشهد، با اشاره به برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی گفت: درراستای بزرگداشت مقام شامخ شهدا، یادواره ملی شهدای مدافع حرم با مشارکت شهرداری مشهد، به‌ویژه مناطق ۳، ۴ و ۵ و در چارچوب وظایف اجتماعی و فرهنگی این نهاد برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت اجرای این یادواره را به‌نمایندگی از تمام شهرداری‌‌های مناطق مشهد، شهرداری‌های مناطق ۳،  ‌۴ و ۵ برعهده دارند، افزود: زیرساخت‌های لازم از جمله فضا‌های بهداشتی و رفاهی برای حضور گسترده مردم در این مراسم فراهم شده است. شهرداری همچون سایر برنامه‌های فرهنگی، همکاری نزدیکی با ستاد برگزاری دارد.

نعیمی‌مقدم با اشاره به طراحی محتوای یادواره تصریح کرد: در تهیه مضامین، جمع‌آوری اطلاعات شهدا و اطلاع‌رسانی شهری از طریق بیلبورد‌ها و سایر ظرفیت‌های رسانه‌ای شهری، تعامل و هماهنگی خوبی با دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی برقرار شده است تا یاد و خاطره شهدای مدافع حرم به بهترین شکل گرامی داشته شود.

وی با بیان اینکه محل سکونت بیش از ۹۰ درصد شهدای مدافع حرم در مناطق ۳، ۴ و ۵ شهرداری مشهد است، گفت: به همین دلیل این مناطق به عنوان محور اصلی برگزاری این یادواره انتخاب شده‌اند. پیش از این نیز اقدامات متعددی نظیر سرکشی به خانواده شهدا، اهدای پلاک افتخار و برگزاری برنامه‌های یادبود در دستورکار شهرداری بوده است.

شهردار منطقه ۴ و رئیس یادواره ملی شهدای مدافع حرم مشهد از برنامه‌ریزی برای برگزاری مسابقات ورزشی به یاد شهدای مدافع حرم خبر داد و گفت: در کنار یادواره، مسابقات ورزشی نیز با محوریت شهدا و با حضور فرزندان شهدا و خانواده‌های معظم ایشان برگزار می‌شود تا فضای معنوی و فرهنگی در سطح شهر گسترش یابد.

وی تأکید کرد: نام‌گذاری اماکن و برگزاری یادواره‌ها فقط بخش کوچکی از کار است. ما وظیفه داریم که این مسیر را با مشارکت مردم، جوانان و تمام دستگاه‌ها ادامه دهیم. زیرساخت‌ها آماده شده و با همکاری همه همکاران در مناطق ۳، ۴ و ۵ به‌ویژه در منطقه ۴، شرایط برای برگزاری باشکوه یادواره ملی شهدای مدافع حرم مشهد مقدس فراهم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->