کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۳۳۱۸۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟
سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات، درباره قطعی یا کندی اینترنت هنگام قطع برق توضیحاتی داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزیر ارتباطات با اشاره به قطعی برق و تاثیر آن بر اینترنت گفت: با قطع برق سایت‌های ما هم خاموش می‌شود، اما اینکه چرا از باتری استفاده نمی‌کنیم باید گفت باتری‌ها طبق استاندارد جهانی ۲۰ دقیقه و باتری نو برای مدت یک ساعت سایت را نگه می‌دارد که این مشکل را حل نمی‌کند، زیرا این تجهیزات برای کنترل قطعی‌های پیش‌بینی شده، نه ناترازی‌ها.

سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به قطعی برق و تاثیر آن بر اینترنت تشریح کرد: این موضوع هم از مطالبات جدی مردم از ما است، اما باید گفت وقتی برق قطع می‌شود سایت‌های ما خاموش می‌شود که این موضوع برای ما هم مطلوب نیست؛ چراکه در زیر دست سایت به طور مثال عملا امکان استفاده از دستگاه پوز وجود ندارد و کسب و کار مردم می‌خوابد.

وی تاکید کرد: اما اینکه چرا از باتری استفاده نمی‌کنیم باید توجه کرد که باتری‌ها طبق استاندارد‌های جهانی ۲۰ دقیقه و باتری نو برای مدت یک ساعت سایت را نگه می‌دارد که مشکل را حل نمی‌کند. این باتری‌ها تجهیزاتی هستند برای کنترل قطعی‌های پیش بینی شده نه ناترازی‌ها. در این زمینه طراحی را ارائه کرده‌ایم به نام هوشمندسازی که تا ۲۰ درصد کاهش انرژی را محقق می‌کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نسل پنجم اینترنت اظهار کرد: با وجود سایت‌های ۵ G در کشور، اما فرکانس‌هایی را برای عملیاتی کردن آن نیاز داریم که حدود ۳۶۰۰-۳۸۰۰ است و در زمینه برگزاری مزایده فراز و نشیب‌های داشتیم که باید گفت مزایده آن در هفته آینده انجام می‌شود و پس از آن اپراتور‌ها این نسل از اینترنت را توسعه می‌دهند. برای برخی از گوشی‌ها ۵ G فعال شده، اما برای آن‌هایی که نشده درحال پیگیری هستیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره توسعه اینترنت در شهر‌ها و روستا‌ها تصریح کرد: در این زمینه پروژه فیبرنوری را در دستور کار خود قرار داده‌ایم. تکلیف ما در این پروژه ایجاد ۲۰ میلیون پوشش است و اگر ارتباط وجود داشته باشد می‌توان گفت این پروژه پیش رفته و از خدمات الکترونیکی استفاده کرده‌اند. درحال حاضر ۱۰ هزار روستا را شناسایی کرده‌ایم که یا ارتباط بی کیفیت یا ارتباط نداشته‌اند. اکنون ۱۴۷۰ روستا از ارتباط با کیفیت برخوردار هستند و بقیه در دستور کار قرار دارد.

هاشمی گفت: فیلترینگ هم موضوعی چند وجهی است و به صورت کلی فضای مجازی پیچیده است و فقط وزارت ارتباطات در این زمینه نقش ایفا نمی‌کند و باید سازمان‌های دیگر هم پای کار بیایند. همچنین برنامه ما در وزارت ارتباطات حمایت از تولید محتوا است. به طور مثال سریال پایتخت ۱۰ تا ۱۲ درصد مصرف اینترنت بین الملل را کاهش داد. با فناوری نمی‌شود مقابله کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->