عراقچی: اکنون شدیدا به وحدت جهان اسلام نیاز است ترامپ خواستار دعای شهروندان برای آمریکا شد مهاجرانی: تاکید دولت بر استفاده از ظرفیت اجماع‌سازی برای حل مسائل کشور با همکاری سایر قواست توافق عراق و ایران در ۱۴ بند برای بهبود گذرگاه‌های مرزی نشست مجازی سران بریکس با حضور پزشکیان آغاز شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) ۵۸ نماینده خواستار استیضاح وزیر کار شدند وزرای امور خارجه ایران و مصر گفت و گوی تلفنی انجام دادند اسامی ۲۱ نهاد مسئول در پرونده انفجار در بندر شهید رجایی + جزئیات سفیر ایران در چین: تهران و پکن ظرفیت توازن بخشی اقتصادی در دو سوی قاره آسیا را دارند پزشکیان: نسل «Z» متفاوت از ما نیست، ما از آنها عقب مانده‌ایم عارف: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم وزیر علوم: تبادل دانشجو میان ایران و ارمنستان گسترش خواهد یافت آیا صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، خلأ قانونی دارد؟ جنایت فوتبالی اسرائیل | بمباران باشگاه فوتبال جلوی چشم یوفا + فیلم پزشکیان سالروز استقلال تاجیکستان را به امامعلی رحمان تبریک گفت رئیس‌جمهور فردا ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ به مجلس می‌رود رئیس جمهور: از ظرفیت بریکس و شانگهای استفاده کنیم جوزپ بورل: سرنوشت اروپا به‌عنوان رعیت آمریکا، شوم است وزیر امور خارجه روسیه: دیدار پوتین، شی و مودی، غرب را به لرزه درآورد اژه‌ای: دولت همت بیشتری به خرج دهد تا اقلام اساسی زیست مردم، از طریق کالابرگ تخصیص یابد | معرفی مقصران انفجار بندر شهید رجایی + فیلم گروسی: امکان دستیابی به نتیجه با ایران در روز‌های آینده وجود دارد عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی | ۵ صهیونیست کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند + فیلم بیستمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت به ریاست عارف برگزار شد آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برای خروج آمریکا از منطقه پیشنهاد داد سران «بریکس» با حضور پوتین و شی نشست مجازی برگزار خواهند کرد ایران و عراق با هدف حل مشکلات گذرگاه‌های مرزی نشست مشترک برگزار کردند
سرخط خبرها

تکذیبیه خانم نماینده یک روز بعد از افشاگری علیه هیئت رئیسه مجلس!

  • کد خبر: ۳۳۳۲۰
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴
تکذیبیه خانم نماینده یک روز بعد از افشاگری علیه هیئت رئیسه مجلس!
محمودی نماینده شهرضا، با انتشار نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس نقل قولی که از طرف وی با این عنوان که «هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان زن گفته است زنان باید بچه داری کنند» را تکذیب کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، سمیه محمودی، نماینده شهرضا، پیرو انتشار خبری در یکی از خبرگزاری‌ها با عنوان «افشاگری یک نماینده زن علیه هیئت ۷ نفره هیئت رئیسه مجلس/ به ما گفتند زن باید بچه داری کند»، اظهار کرد: مصاحبه انجام شده در خصوص دلایل عدم بکارگیری زنان جهت تصدی در سمت دبیران کمیسیون‌های تخصصی بوده است.

محمودی، همچنین با انتشار نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس نقل قولی که از طرف وی با این عنوان که «هیئت رئیسه مجلس به نمایندگان زن گفته است زنان باید بچه داری کنند» را تکذیب کرد.
 
 

گفت‌وگوی این خانم نماینده روز دوشنبه ۱۶ تیر بر خروجی ایرنا قرار گرفت که بازتاب گسترده‌ای داشت. در مطلبی که به نقل از نماینده مردم شهرضا و دهاقان منتشر شده بود، او با بیان اینکه از ظرفیت زنان در ترکیب هیئت رییسه مجلس و کمیسیون‌ها استفاده نشده است، گفته بود: در پاسخ به درخواست زنان مجلس برای ورود به هیئت رئیسه تاکید کردند که زن باید بچه داری کند و به امورات خانه رسیدگی کند.


سمیه محمودی در مورد مقابله سیاست‌های ضدخانواده که مجلس یازدهم از آن به عنوان اولویت‌های خود یاد می‌کند، اشاره کرده بود: وقتی در مجلس از ظرفیت زنان در ترکیب هیئت رییسه مجلس و کمیسیون‌ها استفاده نمی‌شود و یا کارمندان زن حتی نمی‌توانند در آزمون دبیری کمیسیون‌ها شرکت کنند چطور می‌توان با سیاست‌های ضد خانواده مقابله کرد در حالی که زن رکن اصلی آن است.

به گفته او، یکی از انتقادات مجلس یازدهم به دولت، عدم پرداخت یارانه به کودکانی است که تازه متولد می‌شوند و این در حالی است هیئت هفت نفره متشکل از اعضای هیئت رییسه مجلس بعد از بررسی درخواست زنان نماینده برای حضور در هیئت رییسه کمیسیون‌ها تاکید کردند که زن باید بچه داری کند و به امورات خانه رسیدگی کند. این گونه اظهارنظر‌ها خلاف سیاست‌های تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده است که رهبری برآن تاکید فراوان داشتند. چرا که باعث می‌شود زن احساس کند داشتن فرزند باعث دوری وی از اجتماع خواهد شد و در پی آن بنیان خانواده نیز تضعیف می‌شود.

محمودی این را هم گفته بود: مجلس در حالی در مورد عدم اجرای سیاست‌های تشکیل و تحکیم و تعالی خانواده می‌تواند انگشت اتهام به سمت دولت بگیرد که اصلاح دیدگاه نسبت به جایگاه زن و خانواده را از بدنه خود آغاز کند. زمانی می‌توانیم طرح‌هایی در جهت تحکیم بنیان خانواده و ارتقاء جایگاه زن را به تصویب برسانیم که نگاه سنتی مجلس نسبت به خانم‌ها تغییر کند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->