توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند

  • کد خبر: ۳۳۳۴۱۹
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴
وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند
وزیران خارجه ایران و عمان در تهران دیدار و درباره مذاکرات ایران و آمریکا رایزنی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان روز یکشنبه در حاشیه مجمع گفت‌وگوی تهران با «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران دیدار کرد.

براساس بیانیه وزارت خارجه عمان، وزیران خارجه ایران و عمان درباره «شماری از ایده‌ها و پیشنهادات مرتبط با مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافقی که اهتمام طرفین را به صورت عادلانه، عملی و الزام‌آور در نظر گیرد و در خدمت به امنیت و ثبات منطقه باشد، رایزنی کردند».

پیش از این عراقچی در حاشیه مجمع گفت‌وگوی تهران در جمع خبرنگاران در مورد گفت‌وگویی که با وزیر خارجه عمان داشته است، گفت: در این دیدار در مورد مسائل دوجانبه، منطقه و مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا صحبت و آخرین وضعیت را مرور کردیم.

وی افزود: احتمالا زمان دور بعدی مذاکرات به زودی مشخص خواهد شد، روز آن تقریبا مشخص است ولی باید قطعی شود و احتمالا به زودی اعلام می‌شود.

عراقچی همچنین خاطرنشان کرد: وزیر خارجه عمان در مورد مکان مذاکرات نیز اطلاع رسانی می‌کند.

وزیر خارجه ایران همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا وزیر خارجه عمان پیام کتبی آمریکایی‌ها را آورده بود، گفت: هیچ پیام مکتوبی را دریافت نکردیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->