توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC
سرخط خبرها

بازگشت مدافعان سابق استقلال به خانه

  • کد خبر: ۳۳۳۶۳۱
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۳
بازگشت مدافعان سابق استقلال به خانه
دو مدافع سابق استقلال که در تراکتور و سپاهان بازی می‌کردند، در آستانه بازگشت به این تیم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ظاهرا بالاخره اولین فعالیت نقل و انتقالاتی استقلال برای فصل آینده به سرانجام رسیده و محمد دانشگر در لیگ بیست و پنجم برای آبی‌ها به میدان خواهد رفت. او ۳ فصل گذشته را در سپاهان گذراند و عملکرد خوبی در این تیم داشت و حالا دوباره به تیم سابقش یعنی استقلال برگشته است و دلیل این که این خبر هنوز اعلام نشده، در پیش بودن بازی نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل صنعت نفت آبادان و حفظ تمرکز بازیکنان برای این بازی است.

دیگر بازیکنی که در آستانه توافق نهایی با استقلال است، عارف آقاسی است. آقاسی فصل گذشته را در تراکتور گذراند و یکی از بهترین بازیکنان این تیم بود. او از معدود بازیکنانی بود که در تمام دقایق تمام بازی‌های لیگ برتر بازی کرد و حتی یک دقیقه هم تعویض نشد. زوج او و شجاع خلیل‌زاده عملکرد خوبی داشتند و حتی عده‌ای از کارشناسان معتقدند آقاسی کم‌اشتباه‌تر و بی‌حاشیه‌تر از شجاع بود و عملکرد بهتری هم از او داشت.

عارف در لیگ قهرمانان آسیای دو هم بازیکن فیکس و کلیدی تراکتور بود و در ۸ بازی، فقط ۳ دقیقه را در بازی برگشت مقابل خلدیه بحرین به دلیل تعویض شدن از دست داد. حالا او در آستانه بازگشت به استقلال قرار دارد و این در حالی است که گفته می‌شد او به جز تراکتور، با پرسپولیس و سپاهان و حتی فولاد هم مذاکره کرده است.

زوج دانشگر و آقاسی می‌تواند وضعیت این تیم را نسبت به فصلی که گذشت تغییر دهد و کیفیت خط دفاع این تیم را تا حدود زیادی بالاتر ببرد. با حضور این دو نفر، حالا باید منتظر خروج قطعی بازیکنانی مثل محمدحسین مرادمند و رافائل داسیلوا از استقلال باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->