ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم پیش‌بینی اوپتا از فصل جدید لیگ انگلیس | رقابت لیورپول و آرسنال برای قهرمانی و ناکامی‌های ادامه‌دار یونایتد پخش زنده بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آل کثیر در راه سیرجان؟ هوش مصنوعی در فوتبال ایران؛ هنوز درگیر «بی‌هوشی طبیعی» هستیم پخش زنده بازی بارسلونا و مایورکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین برنامه بازی‌های هفته اول لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | رونمایی از ترکیب‌های جدید
سرخط خبرها

بازگشت مدافعان سابق استقلال به خانه

  • کد خبر: ۳۳۳۶۳۱
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۳
بازگشت مدافعان سابق استقلال به خانه
دو مدافع سابق استقلال که در تراکتور و سپاهان بازی می‌کردند، در آستانه بازگشت به این تیم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ظاهرا بالاخره اولین فعالیت نقل و انتقالاتی استقلال برای فصل آینده به سرانجام رسیده و محمد دانشگر در لیگ بیست و پنجم برای آبی‌ها به میدان خواهد رفت. او ۳ فصل گذشته را در سپاهان گذراند و عملکرد خوبی در این تیم داشت و حالا دوباره به تیم سابقش یعنی استقلال برگشته است و دلیل این که این خبر هنوز اعلام نشده، در پیش بودن بازی نیمه‌نهایی جام حذفی مقابل صنعت نفت آبادان و حفظ تمرکز بازیکنان برای این بازی است.

دیگر بازیکنی که در آستانه توافق نهایی با استقلال است، عارف آقاسی است. آقاسی فصل گذشته را در تراکتور گذراند و یکی از بهترین بازیکنان این تیم بود. او از معدود بازیکنانی بود که در تمام دقایق تمام بازی‌های لیگ برتر بازی کرد و حتی یک دقیقه هم تعویض نشد. زوج او و شجاع خلیل‌زاده عملکرد خوبی داشتند و حتی عده‌ای از کارشناسان معتقدند آقاسی کم‌اشتباه‌تر و بی‌حاشیه‌تر از شجاع بود و عملکرد بهتری هم از او داشت.

عارف در لیگ قهرمانان آسیای دو هم بازیکن فیکس و کلیدی تراکتور بود و در ۸ بازی، فقط ۳ دقیقه را در بازی برگشت مقابل خلدیه بحرین به دلیل تعویض شدن از دست داد. حالا او در آستانه بازگشت به استقلال قرار دارد و این در حالی است که گفته می‌شد او به جز تراکتور، با پرسپولیس و سپاهان و حتی فولاد هم مذاکره کرده است.

زوج دانشگر و آقاسی می‌تواند وضعیت این تیم را نسبت به فصلی که گذشت تغییر دهد و کیفیت خط دفاع این تیم را تا حدود زیادی بالاتر ببرد. با حضور این دو نفر، حالا باید منتظر خروج قطعی بازیکنانی مثل محمدحسین مرادمند و رافائل داسیلوا از استقلال باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->