دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط
سرخط خبرها

سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری

  • کد خبر: ۳۳۳۶۹۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰
سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری
زن ۴۵ ساله‌ای که به اتهام آزار فرزندانش به کلانتری منتقل شده بود، اعتیاد را مخرب‌ترین عامل فروپاشی بنیان خانواده و تنها آرزویش را کسب مجدد آرامش و ساختن زندگی سالم برای آن‌ها ذکر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زن میانسالی که به اتهام آزار فرزندانش به کلانتری سرآسیاب کرمان منتقل شده بود به اتاق مشاوره راهنمایی شد و پس از دعوت به آرامش، در بیان سرگذشت خود گفت: ۴۵ ساله هستم و همسرم که مغازه داشت ۶ سال است که فوت شده و دو فرزند ۲۶ و ۲۸ ساله از وی دارم.

وی ادامه داد: قبلا هم اعتیاد داشتم، اما الان دو سال است که مصرف نمی‌کنم و بعد ازمرگ همسرم با چرخاندن مغازه، مخارج زندگی را تهیه می‌کردم که در نهایت پس از یک سال از مرگ شوهرم با همسر دومم آشنا شدم و به رغم نارضایتی فرزندانم با هم ازدواج کردیم. پسرم که تفاوت سنی زیادی با همسر دومم نداشت چندین بار با او درگیر شد ولی سرانجام راضی شد و هم اکنون که چهارسال از ازدواج ما می‌گذرد فرزند سومی هم داریم.

این زن درباره شرایط خانوادگی و دلیل فرزندآزاری‌اش هم گفت: در زندگی قبلی، من و همسرم اعتیاد داشتیم و درآن زمان زندگی ما و برخوردهایمان با فرزندانم با تنش، بحث و بدخلقی‌های ناشی از مصرف مواد ودعوا‌ها و مشکلات من و همسرم همراه بود که با فرزندانم بدرفتاری می‌کردیم، اما الان که ترک کردم اورژانس اجتماعی نیز ادعای کودک آزاری فرزندانم را دارد، واقعا احساس می‌کنم حال روحی‌ام بهتر است و با فرزندانم هم بدرفتاری ندارم چه این که الان از همسر دومم نیز جدا شده‌ام و او همسر دیگری گرفته است، اما من فرزندانم را دوست دارم و می‌خواهم با خودم زندگی کنند.

در ادامه با حضور فرزندان این زن در اتاق مشاوره کلانتری، علایمی از زخم‌های جزئی و کهنه روی بدنشان قابل مشاهده بود، اما به نظر می‌رسید هر چند که این زن به دلیل مصرف مواد و اعتیاد نتوانسته رابطه عاطفی مناسبی با فرزندان خود داشته باشد، اما با ترک مواد افیونی و فراموش کردن شکست‌ها و مشکلات قبلی خیلی درتلاش است که رفتار‌های خود را بهبود ببخشد و زندگی را با فرزندانش ادامه دهد.

در نهایت پس از گوش دادن به صحبت‌های این مادر و فرزندانش، با هماهنگی اورژانس اجتماعی و قضایی، تعهداتی از این مادر گرفته و مقرر شد خدمات مشاوره به صورت فعال و مستمر به او ارائه شود تا با تلاش خود از گرایش به فرزندآزاری دور شود و زندگی بهتری کنار هم داشته باشند.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->