ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند
سرخط خبرها

ورنوی، رپر مطرح فرانسوی در شب اجرای خود درگذشت

  • کد خبر: ۳۳۳۷۸۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
ورنوی، رپر مطرح فرانسوی در شب اجرای خود درگذشت
ورنوی، رپر مطرح فرانسوی و چهره‌ای شناخته‌شده در موسیقی رپ فرانسه که قرار بود شب درگذشت خود، در شهر لیون اجرا داشته باشد، در سن ۳۱ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش رسانه‌های فرانسوی، این هنرمند که برنده جوایز متعدد بوده، دچار سکته قلبی شده و در بیمارستان درگذشته است.

شرکت ضبط آثار او «Believe»، این خبر را تأیید کرده و در صفحه اینستاگرام خود نوشت: «با اندوهی عظیم مطلع شدیم که ورنوی از میان ما رفت... روحش قرین آرامش باد.»

این خواننده که با نام اصلی جرمی بانا اوانا شناخته می‌شد، در بیمارستانی در پاریس درگذشت. اگرچه هنوز علت رسمی مرگ او اعلام نشده، اما رسانه‌های فرانسوی گزارش داده‌اند که اوانا دچار حمله قلبی شده بود.

او که از پدر و مادری کامرونی در حومه شرقی پاریس متولد شده در سال ۲۰۲۱ به شهرت رسید. از چهار آلبوم استودیویی او، سه آلبوم «مربع» در ۲۰۲۳، «هرم» و «هرم ۲» در ۲۰۲۴ و «الماس سیاه» که ماه گذشته منتشر شد، همگی صدرنشین جدول موسیقی فرانسه شدند. سازمان ناظر بر فروش موسیقی در فرانسه اعلام کرده بود که ورنوی پرفروش‌ترین آلبوم فرانسه را در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ در اختیار داشته است.

ورنوی علاوه بر همکاری با چهره‌های برجسته صحنه رپ فرانسه مانند آیا ناکامورا با ستاره‌های آمریکایی، چون گانا و لیل تی‌جی نیز در آلبوم «الماس سیاه» همکاری کرده بود.

او قرار بود شب درگذشت خود، در شهر لیون اجرا داشته باشد. اوانا چند روز پیش در مراسم جوایز موسیقی «Les Flammes» موفق به کسب جایزه آلبوم سال برای آلبوم «هرم ۲» شد، مراسمی که به تجلیل از آثار برجسته رپ و موسیقی سیاه‌پوستان اختصاص دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->