علیرضا نیکبخت واحدی: موسیمانه نیم فصل دوم مدعی می‌شود کریم باقری عرق پرسپولیسی‌ها را درآورد آموریم در فکر فهرست خروجی منچستریونایتد اولین اقدام موفق نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس | اورونوف دوساله تمدید می‌کند؟ نظری جویباری گزینه مدیرعاملی استقلال در سال ۱۴۰۴ عامل اصلی اخراج گاریدو چه کسی بود؟ اتلتیکو چگونه دوباره به مدعی قهرمانی لالیگا تبدیل شد؟ مهاجم پرسپولیسی در راه لیگ یک برنامه بازی‌های هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال | جدال بالانشینان با قعرنشینان ویدئو زیرخاکی از هنرنمایی موسیمانه در زمان بازیگری سکوت ادامه‌دار کمیته استیناف درخصوص بیرانوند درباره امیرحسین اکرم‌زاده، ستاره فوتسال کوتاه‌قامتان مشهد | مسی کوتاه‌قامتان مرادمند تا نیم فصل به شرایط بازی نمی‌رسد دین‌محمدی سرمربی پیکان شد نیکو کواچ پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد لیست خروج استقلال منتشر شد روانخواه جانشین رحمتی شد پیشکسوت نام‌آشنای کشتی خراسان درگذشت میرشاد ماجدی: بزرگان بیایند، در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نمی‌کنم نارضایتی موسیمانه از عملکرد سامان فلاح | مدافع استقلال جدا می‌شود؟
سرخط خبرها
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار

فراغتی با فوتبال

  • کد خبر: ۳۳۳۹۳
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
فراغتی با فوتبال
شهید علی عجم برای ورزش ارزش زیادی قائل بود و در برنامه روزانه‌اش بخشی از ساعات فراغت را به بازی در زمین فوتبال می‌گذراند. به نظر او آنچه انسان را از درگیری‌های روزمره فارغ و موجبات سلامتی اش را فراهم می‌کرد، ورزش بود
 در اوایل دی‌ماه سال ۱۳۳۸ در خانواده‌ای کشاورز پا بر عرصه وجود نهاد. ۵ سال اول ابتدایی را در زادگاهش خواند و برای ادامه تحصیل به گناباد رفت. سال ۱۳۵۷ با دریافت دیپلم، تحصیلش پایان یافت.
 
در دوران تحصیل زمانی که به روستا برمی‌گشت، کمک‌حال پدر در امور کشاورزی بود. بهمن سال ۱۳۵۸ راهی خدمت سربازی شد، دوره آموزشی را در بیرجند طی کرد و تیرماه ۱۳۶۰ به منطقه عملیاتی گیلان‌غرب اعزام شد و آذرماه همان سال بازگشت.
 
او یک‌سال‌ونیم بعد، خدمت را تمام کرد. از خدمت که بازگشت، ازدواج کرد که ثمره آن یک فرزند دختر است. سپس دوره تئوری و عملی رادیو را گذراند و به تعمیر رادیو روی آورد.
 
مدتی بعد به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. علی ازجمله جوانان صبور و علاقه‌مند به مطالعه بود. او در آخرین اعزامش به جبهه، به‌عنوان فرمانده توپخانه ۵ نصر خدمت می‌کرد که در تاریخ هشتم اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در هورالهویزه مفقود‍‌الاثر شد، مدتی بعد تصویر وی به‌عنوان اسیر از تلویزیون عراق پخش شد، اما تا سال ۱۳۷۴ هیچ نشانی از وی به دست نیامد. پس از ۱۱ سال اسارت، پیکر مطهر وی در سال ۱۳۷۴ در القرنه عراق پیدا شد و پس از تشییع در گلزار بهشت ابراهیم زیبد در خاک آرمید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->