مشهد، مسافرخانه تیم ملی | فوتبال مشهد مفقودالاثر در غبار بازگشت شیراز و آبادان تأیید جریمه سنگین شجاع در یزد | تراکتور باید ۵۰۰ میلیون بدهد کدام بازیکنان استقلال در خطر جدایی قرار دارند؟ پیشنهاد سپاهان به سید حسین حسینی توافق رضاییان با استقلالی‌ها اردوی خارجی پرسپولیس قطعی شد هوادار در تهران تمرین می‌کند، در گرگان بازی! پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت
سرخط خبرها
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار

فراغتی با فوتبال

  • کد خبر: ۳۳۳۹۳
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
فراغتی با فوتبال
شهید علی عجم برای ورزش ارزش زیادی قائل بود و در برنامه روزانه‌اش بخشی از ساعات فراغت را به بازی در زمین فوتبال می‌گذراند. به نظر او آنچه انسان را از درگیری‌های روزمره فارغ و موجبات سلامتی اش را فراهم می‌کرد، ورزش بود
 در اوایل دی‌ماه سال ۱۳۳۸ در خانواده‌ای کشاورز پا بر عرصه وجود نهاد. ۵ سال اول ابتدایی را در زادگاهش خواند و برای ادامه تحصیل به گناباد رفت. سال ۱۳۵۷ با دریافت دیپلم، تحصیلش پایان یافت.
 
در دوران تحصیل زمانی که به روستا برمی‌گشت، کمک‌حال پدر در امور کشاورزی بود. بهمن سال ۱۳۵۸ راهی خدمت سربازی شد، دوره آموزشی را در بیرجند طی کرد و تیرماه ۱۳۶۰ به منطقه عملیاتی گیلان‌غرب اعزام شد و آذرماه همان سال بازگشت.
 
او یک‌سال‌ونیم بعد، خدمت را تمام کرد. از خدمت که بازگشت، ازدواج کرد که ثمره آن یک فرزند دختر است. سپس دوره تئوری و عملی رادیو را گذراند و به تعمیر رادیو روی آورد.
 
مدتی بعد به استخدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. علی ازجمله جوانان صبور و علاقه‌مند به مطالعه بود. او در آخرین اعزامش به جبهه، به‌عنوان فرمانده توپخانه ۵ نصر خدمت می‌کرد که در تاریخ هشتم اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر در هورالهویزه مفقود‍‌الاثر شد، مدتی بعد تصویر وی به‌عنوان اسیر از تلویزیون عراق پخش شد، اما تا سال ۱۳۷۴ هیچ نشانی از وی به دست نیامد. پس از ۱۱ سال اسارت، پیکر مطهر وی در سال ۱۳۷۴ در القرنه عراق پیدا شد و پس از تشییع در گلزار بهشت ابراهیم زیبد در خاک آرمید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->