شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی از مرز دوغارون تنها طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنابت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان و الهام علی‌اف در حاشیه اجلاس اکو دیدار و گفت‌و‌گو کردند (۱۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار رؤسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه برگزاری اجلاس سران اکو در جمهوری آذربایجان بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند آیت‌الله علم‌الهدی: له شدن رژیم صهیونیستی یک واقعیت قطعی است مسعود پزشکیان: ایران اسلامی از تمامیت ارضی خود تمام‌قد دفاع مشروع کرد پزشکیان با امامعلی رحمان دیدار کرد حملات گسترده روسیه با صد‌ها پهپاد به کی‌یف (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جو بایدن از سوی همسرش مورد سالمندآزاری قرار گرفته است

  • کد خبر: ۳۳۳۹۵۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
جو بایدن از سوی همسرش مورد سالمندآزاری قرار گرفته است
وکیل بلندپایه وزارت دادگستری ایالات متحده گفت به اعتقاد او همسر جو بایدن وقتی که با وجود علم به ابتلای شوهرش به سرطان او را برای نامزد شدن دوباره برای ریاست جمهوری تحت فشار گذاشت، باید به اتهام «سالمندآزاری» محاکمه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز پیش دفتر «جو بایدن» اعلام کرد این رئیس جمهور سابق ایالات متحده بر اساس معاینات پزشکی مبتلا به «شکل تهاجمی» سرطان پروستات شده است.

این خبر با واکنش‌های مختلفی مواجه شد به نحوی که برخی خواستند که به بایدن و خانواده‌اش تسلی بدهند در حالی که عده‌ای دیگر نیز ادعا کردند این بیماری رئیس جمهور سابق ایالات متحده خیلی وقت پیش تشخیص داده شده بود، اما عمدا خبر آن به اطلاع عموم رسانده نشد.

«لئو ترل»، وکیل برجسته وزارت دادگستری دولت «دونالد ترامپ» در شبکه اجتماعی «ایکس» به یک پست منتشر شده که توسط «یان یاگر» منتشر شد، واکنش نشان داد.

یاگر، یک بلاگر و مفسر سیاسی مستقیما در پستی ادعا کرد «جیل بایدن»، بانوی اول سابق ایالات متحده «از مشکلات سلامت جو بایدن اطلاع داشته، اما همچنان خواسته که او برای ریاست جمهوری نامزد شود.»

ترل که مشاور ارشد حقوق مدنی دستیار دادستان کل آمریکا است در واکنش به این مطلب نوشت: «سالمندآزاری! اتهامات کیفری؟»

بر اساس اعلام دفتر جو بایدن، این رئیس جمهور سابق ایالات متحده و خانواده‌اش هم‌اکنون «به همراه پزشکان گزینه‌های درمان او را بررسی می‌کنند» و وضعیت جو بایدن، که سابقه درمان موفق بیماری سرطان پوست را نیز دارد در جریان یک معاینه جسمی عادی تایید شد.

این دفتر در بیانیه‌ای تصریح ساخت: «روز جمعه او از بابت سرطان پروستات معاینه و نمره گلیسون ۹ (گرید ۵) به همراه متاستاز به استخوان برای او تشخیص داده شد. با وجود آنکه این به معنی یک شکل تهاجمی‌تر بیماری است، اما به نظر می‌رسد که سرطان به هورمون حساس بوده که این اجازه به مدیریت موثر می‌دهد.»

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در فضای مجازی به اظهار همدردی با بایدن و خانواده‌اش پرداخته و در شبکه اجتماعی خود، «تروث سوشال»، نوشت: «من و ملانیا (بانوی اول آمریکا) از شنیدن خبر معاینه پزشکی اخیر جو بایدن متاسف شدیم. گرمترین و بهترین آرزو‌ها را برای جیل و خانواده او داریم و برای جو نیز درمان موفق و سریع را آرزومندیم.»

با این وجود «دونالد جونیور»، پسر دونالد ترامپ به جرگه کسانی که ظن وجود یک حقه و نیرنگ در پشت این اعلامیه دارند پیوسته و نوشت: «چیزی که می‌خواهم بدانم این است که چطور دکتر جیل بایدن متوجه سرطان همراه با متاستاز گرید پنج نشد یا اینکه آیا این هم یک سرپوش گذاری دیگر است؟»

کاربران دیگری، اما در زیر این پست یادآوری کردند که جیل بایدن در حوزه پزشکی عنوان دکتری پزشکی نداشته بلکه دکتری آموزش دارد.

دونالد جونیور این اظهار نظر را در پاسخ به پست دکتر «استیون کِی»، مدیر انستیتوی درمانی اتوسا مطرح کرد که استدلال کرده بود: «آسانترین تشخیص سرطان مربوط به سرطان پروستات است و به احتمال زیاد او در زمان ریاست جمهوری مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده شده، اما مردم آمریکا از این موضوع مطلع نشدند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->