استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس مرگ مشکوک یک سالمند تحت پوشش بهزیستی در زنجان فراخوان طراحی تمبر یادبود «به نام ایران» تعریق همیشه به علت گرما نیست و ممکن است نشانه ای از بیماری باشد نجات یک قلاده پلنگ به کمک مرزداران آستارا (۴ مرداد ۱۴۰۴) مشاهده دو قلاده یوزپلنگ آسیایی دیگر در یوزکنام پل ابریشم (۴ مرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی میز هدایت تحصیلی با کمک مشاوران متخصص بیانیه وزارت دادگستری در محکومیت حمله تروریستی به دادگستری زاهدان فرایند داوری و ارزشیابی بسته‌های تربیت و یادگیری کودکستان‌ها آغاز شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) نتایج اولیه آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زنگ خطر تنش آبی، بیخ گوش مشهدی‌ها | کاهش ذخیره آبی سد‌های تأمین‌کننده آب شرب مشهد به ۹ درصد

  • کد خبر: ۳۳۴۸۲۹
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
زنگ خطر تنش آبی، بیخ گوش مشهدی‌ها | کاهش ذخیره آبی سد‌های تأمین‌کننده آب شرب مشهد به ۹ درصد
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: حجم ذخیره آبی ۴ سد تأمین‌کننده آب شرب مشهد شامل سد‌های دوستی، ارداک، طرق و کارده، در سال جاری به ۹ درصد کاهش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی نعمت‌نژاد با اعلام این خبر، اظهار کرد: این در حالی است که میزان پرشدگی این سد‌ها در سال گذشته ۱۵ درصد بوده است.

وی با اشاره به وضعیت بارندگی در شهرستان مشهد افزود: بارندگی در سال آبی گذشته در شهرستان مشهد ۲۲۳.۶ میلیمتر و در سال آبی جاری این میزان فقط ۱۲۱ میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین بلند مدت ۳۸ درصد کاهش نشان می‌دهد.

نعمت نژاد پرشدگی سد‌ها در استان خراسان رضوی را در حال حاضر ۱۱ درصد ذکر کرد و گفت: سال گذشته میزان پر شدگی سد‌ها در استان ۱۸ درصد بوده است.

وی میزان بارندگی در استان را در سال گذشته ۱۶۱.۴ میلی‌متر عنوان کرد و افزود: در سال آبی جاری تنها ۱۲۲.۳ میلی‌متر بارندگی در استان داشته‌ایم که نسبت به میانگین بلند مدت ۳۰ درصد کاهش دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی سال جاری را سال سخت آبی در مشهد و استان خراسان رضوی توصیف کرد و گفت: مردم در شهر مشهد و در استان خراسان رضوی با مدیریت صحیح مصرف آب باید به تامین پایدار آب شرب در شهر مشهد و شهر‌های دیگر استان کمک کنند.

وی همچنین تامین اعتبار لازم برای اجرا و به ثمر رساندن پروژه‌های تامین پایدار آب شرب مشهد را خواستار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->